STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Aykut gaza getirtmek için Gladyatör filmini izletmiş.:asd:

Hic sevmem ama , macin basinda Sow''u sakatlasak :asd:

Galatasaray derbisi için başkan Aziz Yıldırım TT Arena'ya gitmeyecek. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne girmeden önce Kavacık'ta başkan Yıldırım kafileden ayrılıp kendi aracına binerek geri dönecek. Bu arada başkanın otobüsten inmeden önce teknik heyet ve futolculara hitaben son bir konuşma daha yaptıktan sonra galibiyet primini de açıklayacağı öğrenildi. (Habertürk)

:trollface:

Galatasaray derbisi için başkan Aziz Yıldırım TT Arena'ya gitmeyecek. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne girmeden önce Kavacık'ta başkan Yıldırım kafileden ayrılıp kendi aracına binerek geri dönecek. Bu arada başkanın otobüsten inmeden önce teknik heyet ve futolculara hitaben son bir konuşma daha yaptıktan sonra galibiyet primini de açıklayacağı öğrenildi. (Habertürk)

:trollface:

Bu hangi tarz korku oluyor ?

Geöte korkusumu ? :lol:

geçen yıl tt arenadaki 3-1 yendiğimiz maçtada şimdi yapacagım şekilde bi kıyaslama yapmış ve "herşey ortada,eger her zaman yanlarında olan şansları olmazsa rahat yeneriz" demiştim.nitekim o şansları sadece ilk 20 dk yanlarında olabildi o da bi noktadan sonra dayanamadı ve goller gelmişti arka arkaya..şimdiii,kadroları kıyaslarsak eger ;

muslera > volkan (volkan bile tv de söyledi zaten musleranın daha iyi oldugunu)

eboue = g.gönül (gecen yıl eboue derdim ama bu yıl ebuenin müthiş formsuzlugu eşitliyor ikisini ne yazıkki)

dany > yobo (kesicilikleri aynı ama dany cok daha hızlı ve bir adım öne cıkıyor)

semih > bekir (bekir ne kadar ilginç işler yapsada her an büyük hatalar yapabilir bence)

riera = hasan ali (riera ne kadar formda olsada hasan alininde formu inkar edilemez)

hamit < kuyt ( kesinlikle şu an kuyt daha iyi )

selçuk = m. topal (geçen yıl olsa selçuk ama bu yıl bizim virtüöz henüz toplayamadı direksiyonu)

melo < meirelles ( kim ne derse desin melodan faydalı şu anki durumda )

amrabat > caner (yoruma bile gerek yok )

burak = sow

son olarak umut ile baroni kalıyor ama yerleri itibarı ile kıyas yapamıyorum..

kısacası geçen yıl çok daha üstündük bu yapılan kıyaslamada..bu yıl işler o kadar kolay deil,ama taabiki sahamızda olmanın avantajı ile favori biziz.yeneriz işallah diyorum,haydi aslanlar..

Fatih Terim, Engin Baytar'ı ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

hürriyet son dakika diyor?:confused:

Muslera-Eboue-Dany-Semih-Riera-Selçuk-Hamit-Amrabat-Burak-Emre ve Umut

Şu yukarıda yazdıklarımdan hepsinin aklı fikri futbol oynamak olan kolay kolay sinirlenmeyecek futbolcular..

Eski maçları hatırlayın SİNİRLİ olan biz , onlarsa genelde SAKİN olurdu.

Çok rahatım normal şartlarda EN AZ 3 atarız diyorum....

282962_471032882955412_731737980_n.jpg

Fatih Terim, Engin Baytar'ı ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

hürriyet son dakika diyor?:confused:

Bu maçı kaldıramadığını daha önce de gördük. Boş yere 10 kişi kalmaya gerek yok. Mantıklı davranmış hoca.

dün gökhan töreyi gördüm kölndeki bir diskoda..

dedimki gökhan galatasaraya transfer olda rahatliyak

bana cevap ise 5-6 seneye ancak oldu

birdahaki transfer sezonunda ispanyaya transfer oluyormus..

ve rusyaya gitmesinin nedeni 3 kat daha fazla kazanmasiymis

Beyler zamani geldi son 6.4saat!!

geçen yıl tt arenadaki 3-1 yendiğimiz maçtada şimdi yapacagım şekilde bi kıyaslama yapmış ve "herşey ortada,eger her zaman yanlarında olan şansları olmazsa rahat yeneriz" demiştim.nitekim o şansları sadece ilk 20 dk yanlarında olabildi o da bi noktadan sonra dayanamadı ve goller gelmişti arka arkaya..şimdiii,kadroları kıyaslarsak eger ;

eboue = g.gönül (gecen yıl eboue derdim ama bu yıl ebuenin müthiş formsuzlugu eşitliyor ikisini ne yazıkki)

dany > yobo (kesicilikleri aynı ama dany cok daha hızlı ve bir adım öne cıkıyor)

semih > bekir (bekir ne kadar ilginç işler yapsada her an büyük hatalar yapabilir bence)

riera = hasan ali (riera ne kadar formda olsada hasan alininde formu inkar edilemez)

selçuk = m. topal (geçen yıl olsa selçuk ama bu yıl bizim virtüöz henüz toplayamadı direksiyonu)

burak = sow

kısacası geçen yıl çok daha üstündük bu yapılan kıyaslamada..bu yıl işler o kadar kolay deil,ama taabiki sahamızda olmanın avantajı ile favori biziz.yeneriz işallah diyorum,haydi aslanlar..

hocam alınma ama yıl olmuş 2012 hala kadro karşılaştırması var büyük küçük eşit diye.onlar yalan iş önemli olan takım olmak ve biz fenerin çok ilersindeyiz gerisi faso fiso.bana göre maçı rahat bir futbolla kazancaz ama rahat bir skorla kesin kazanırız diyemem.2-1 olur , 1-0 olur , 2-0 olur vs..

dip not düşeyim volkanı hiç sevmem ama volkan burun farkıyla daha iyidir musleradan.volkan senmi daha iyisin muslera mı daha iyi ? diye bir bir soru sorulduğunda volkan ''ben daha iyiyim'' demesinimi bekliyorduk?

burak = sow

Kıyaslama yapmak çok mantıklı olmaz ama:

Muslera=Volkan

Eboue>Gönül

Dany<Yobo

Riera=> Hak

Hamit=Kuyt

Selçuk>Topal(kıyaslamak doğru değil, farklı mevki)

Melo=Meirelles (Kötü haliyle bile, hucum anlamında daha faydalı Melo)

Amrabat=Caner

Burak=Sow

fenerin kontra atak oynayacağını cümle alem biliyor artık. başlarındaki besyo

terk hoca ile oynayabildikleri tek oyun bu görüldüğü üzere. sınırları bu kadar

belli bir rakiple oynuyorsak mutlaka fark atmalıyız diye düşünüyorum. çünkü

herhangi bir sistemi, taktiği olmayan bir takım var karşımızda. bizzat kendi

teknik direktörleri, alex gittikten sonraki durumumuz nereye doğru evrilir

bilmiyorum, bakıp göreceğiz dedi geçen gün. bu derece ne yaptığını bilmeyen bir

hocanın takımını kevgire çeviremezsek, işte o zaman üzülürüm. 4-1 olsun, bizim

olsun..

--alıntı---