STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

hadi gene iyisiniz koftehorlar aksama dunya yildizini izleyeceksiniz :asd:

normal şartlarda bulaşmam bende ama stada gelip provakatörlük yaparlarsa bizimkilerde her şeyi yapma hakkına sahiptir. Ona göre federasyon tahrik olduğunu anlar minimuma düşer ceza.

Iste senin dedigini yaparak o insanlari mutlu, bizleri mutsuz etmis oluruz.

[video=youtube;POw0A_c-zn4]https://www.youtube.com/watch?v=POw0A_c-zn4[/video]

Iste senin dedigini yaparak o insanlari mutlu, bizleri mutsuz etmis oluruz.

Napmamız gerek .. adamalr atıyorum 30 cu dk cıkardı formaları fener formalı şekilde bağırıyor sanıyormusun sen ki sadece bagırıp durucaklar .. illaki kızıcak o an biz darbe uygulamasak onlar uygular.. Etki tepki yapıcan napıcan.. haa çıkardılar ordan bağırırsın güvenlikkk alın bunları burdan.. Çok saçma yazdıgın.. Evine hırsız girdi napıcan evde hırsız var polis gel al tutuklamı sunu diycen yoksa müdahalemi edicen .

Allah aşkına şu gstv deki programı kapatsınlar ya. Nasıl seviyesiz bi program öylöe

Koreografi olacak mı bilgisi olan ?

şu an maç ile ilgili yayın yapan kanal var mı?

Napmamız gerek .. adamalr atıyorum 30 cu dk cıkardı formaları fener formalı şekilde bağırıyor sanıyormusun sen ki sadece bagırıp durucaklar .. illaki kızıcak o an biz darbe uygulamasak onlar uygular.. Etki tepki yapıcan napıcan.. haa çıkardılar ordan bağırırsın güvenlikkk alın bunları burdan.. Çok saçma yazdıgın.. Evine hırsız girdi napıcan evde hırsız var polis gel al tutuklamı sunu diycen yoksa müdahalemi edicen .

Senin zihniyet'e diyecegim bir söz yok. Ülkemizin durumu ortada, basketbolda yasananlar ortada. Üstüne alinma ama siz böyle düsündükce ülkeden hic birsey olmaz. Bileceginiz tek is siddet.

edit

Dany´nin golü var bugün :D

niye mi? sormaya gerek yok :asd:

Garip bi rüya gördüm...

kalede Volkan vardi. Birsi sut atdi, top sol direkden sag direge carpip disariya cikdi.

bende , "hay sizin bal iniza" diye basladim, uyandim.. :o

Senin zihniyet'e diyecegim bir söz yok. Ülkemizin durumu ortada, basketbolda yasananlar ortada. Üstüne alinma ama siz böyle düsündükce ülkeden hic birsey olmaz. Bileceginiz tek is siddet.

O an maç psikolojisi hiç kimse aklı selim davranamaz en sakin insan bile. Bilmiyorum hiç maça gittin mi, çok farklı bir şey, insan değişiyor orda. Ben olsam bende öyle yapardım. Adamlar bizim tribünde bağırıp çağıracak bizimkilerde polisin gelip bunları atmasını bekleyecek? Mümkün değil.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayato llah::ayatollah::ayatollah:

[video=youtube;NbP3606l5Vs]https://www.youtube.com/watch?v=NbP3606l5Vs[/video]

Hayır napıcan yani .. Şimdi gözünün önüne getir.. ADamalr 300 kişi bi köşede çıkartı formalarını sarı lacivert.. bi anda uğultu koptu.. Şimdi güvenlik görevlileri gelip hadi arkadaşlar cıkıyoruz diyip cıkarabilcek mi o kalabalığın içinden yoksa illa şiddet olmuycak mı ?.. Bak kaşınanı kaşıycan belki evet CEza alıcan bu sebeple dolayı ama .. oraya gelip formamızı açtık demelerimi daha güzel .. Galatasary taraftarı böyle böyle yapanalrı hastanelik etti 5 mac ceza aldımı demesi koyar.. Namus , onur , gurur diye bişey var.. Gerekirse Adam vurursun sırf bunalrı korumak adına.. İster holigan de ister başka bişey.. Bana dokunmayan yılan 19029301293019 yıl yaşasın.. Ama dokunmaya çalışırsa kafasını ezerim!

4 saat kaldi, heyecan tavan yapti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için stada gitmeyeceğim. Derbiyi evimde ailemle birlikte izleyeceğim.

Geri
Üst Alt