STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

tamam fener iyi oynamiyor ama bize karsi nedense 180° dönüyorlar, ne yapip edip golü buluyorlar, ben fener maclarindan cok tirsiyorum hep.. ama bana kolay yenecegizmis gibi geliyor

tamam fener iyi oynamiyor ama bize karsi nedense 180° dönüyorlar, ne yapip edip golü buluyorlar, ben fener maclarindan cok tirsiyorum hep.. ama bana kolay yenecegizmis gibi geliyor

3-1'lik maçta bile golü buluncaya kadar ne pozisyonlar harcadık.5-1'lik maçtan beridir adamlar karşısında rahat izlediğimiz bir maç yok.

Aykut kuyruğunu kıstırıp yine savunma ağırlıklı çıkar. Burak affetmezse yeneriz yoksa geçen maçta olduğu gibi adamlar korkak oyunla full savunmayla kontradan gol veya golleri bulup kazanırlar.

Burak kafa golü atacakmış gibi bir his var içimde.

Burak var içim rahat :yenieek:

hamit gol atacak , maç akşamı alıntılarım :D

Gel fenerim geeel :happynew::happynew:

bol bol orta açsınlar burak kesin yazar burak atmasa umut yazar

fenerin bize karşı hayvan gibi saldıracağını bilyosunuz.en azından öyle oynamaya çalışacaklar.baskılı falan ya da kapancaklar yine.bu maçı kazanmalı GS.bu maçı selçuk ve hamit kazandırmalı.

fenerin bize karşı hayvan gibi saldıracağını bilyosunuz.en azından öyle oynamaya çalışacaklar.baskılı falan ya da kapancaklar yine.bu maçı kazanmalı GS.bu maçı selçuk ve hamit kazandırmalı.

saldıracak derken aküt hangı maçta saldırın demiş bıze ben hatırlamıyorum

galıba mecazı anlamda dedın

erken gol bulursak farka gideriz

Kendi evinde aslan kesilen, deplasmanlarda kedi görütüsünden öteye gidemeyen Feneri bekliyoruz. Muhtemelen full savunma yapacaklar. Yine ayni kadroyu cikarir Aykut efendi.

saldıracak derken aküt hangı maçta saldırın demiş bıze ben hatırlamıyorum

galıba mecazı anlamda dedın

benim kafa bu ara gidiyo ya.takma o yüzden.dünkü maçı bile izlemedim ben aslında.haftaya da izlemem.uğursuzum ben çünkü

Öncesinde 1461 Trabzon maçımız var bence şu an önemli olan o.

Galatasaray takımı ve taraftarı önce bunu düşünmeli. Kupa da bizim için çok önemli..

Kendi elimizle vermeyelim maci yeter. ManU maci gibi istekli ama kontrollü oynarsak, mutlaka kazaniriz diye düsünüyorum.

Fenerbahce´nin eti budu bu iste. Böyle futbol oynuyorlar. Acayip etkili olduklari bir mac bile sayamayiz.

Kontrollü baskimiza dayanamazlar. Anahtar : Pres pres pres

Kendi elimizle vermeyelim maci yeter. ManU maci gibi istekli ama kontrollü oynarsak, mutlaka kazaniriz diye düsünüyorum.

Fenerbahce´nin eti budu bu iste. Böyle futbol oynuyorlar. Acayip etkili olduklari bir mac bile sayamayiz.

Kontrollü baskimiza dayanamazlar. Anahtar : Pres pres pres

selçuk ve hamit de biraz iyi oynasa fena olmaz hani.sürünüyolar sahada resmen eziliyolar.(bu tabiri kullanmak istemezdim ama öyle )

Geri
Üst Alt