STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

arkadaşlar biletler hakkında bilgi var mı? ne zaman gs bonus karta ne zaman genel satışa çıkacak acaba? lütfen bilgi

Arkadaşlar GSBonus kart için GS-FB maçının bilet satışı ne zaman başlayacak ?

dostça ve centilmence bir maç olsun , beraberlik bekliyorum

Konuya besmeleyle girin la :D Hadi Allah utandırmasın, inşallah güzel şekilde kazanır puan farkını açarız.

Beraberlik onların lehine.Öyle diyorlar.Berabere kalsak iyidir diyorlar.Bu durumda kim daha iyi ortaya çıkıyor zaten :D

Maç başı ;

213

Maç sonu;

fft99_mf2077108.Jpeg

3-1

Goller:

Melo

Umut

Burak

bu seneki takım beni oynanan futbolla hiç memnun etmiyor maçı izlemeye kalbim dayanmaz sanırım geçen yılki pres gücümüzden baskımızdan özellikle takım olarak istekli oyundan hiç eser yok. veeee hamitn kalitesine lafıf yok ama o varken takımda ruhsuz bir yapıya bürünüyor sanki:(

suursuzca saldırırsak işimiz zorlasır ,bence kontrollu oyun oynarsak çok rahat kazanırız

Burak fazla yormasın kendini onlar pas yaparken, bence onlar top çevirirken onları boğma görevi Umut'un olmalı. En iyi yaptığı iş. Burak enerjisini dengeli kullansın, Umut ölümüne bassın. Bekir artislik hareket yapacağım diye çok top kaptırır Umut'a.

nedense bu sefer kazanacağımız konusunda bir çekincem var

Burak,Umut,Elmander hepsi fenerin kocası.O yüzden hücum hattında kim oynarsa sıkıntı yaşamayız gol buluruz.Önemli olan Orta sahadaki oyunumuz.

Mehmet Topalın bu tip maçlarda sahada hayalet olduğunu bizden iyi biliyoruz.Baroni ve Meireles bu ikisine çok dikkat etmeliyiz.Özellikle Baroni ceza sahasına yapacağı koşularda ve uzaktan şutlarda tehlike yaratabilir.Meireles ise orta sahada köprü görevini üstleniyor ona yapılacak iyi bir baskı düzenlerini bozabilir.

Sow'u ise kesinlikle Danny tutmalı.Semih zayıf kalıyor karşısında.Bu maçı ne olursa olsun alalım, Trabzon maçının skoru o kadar önemli değil benim için.

Mehmett Topal bir şeyi iyi yapar o da rakibin etkili oyuncusunu kitlemek bu maçta Selçuk zorlanır.

acaba 4-3-3- çıksak diyorum Elmander-Burak-Umut şeklinde

Yada elmander yerine çolak olabilir iyi press yapıyor. gol bulursak hemen değişiklik gelir aydın amrabat vs

çünkü biz bunları normal olarak yenemiyoruz 3-1lik maçta press yaparak yenmiştik 2-1lik maçta mucize oldu ve yine normal bi kadroyla çıkarsak mucize olacağını düşünüyorum. O yüzden aşırı bi pressle başlayalım hatta enginde oynasın ortasahada (tabi onu hoca bilir eğer gücü yerinde ise) değilse diğer hücum elemanları var. Olaya kanat falan diye bakmayın savunmaları saatli bomba pressle canlarını okuruz

mtopal denen adam on stoperdır baska da bısey oynamıyor .tamamen korkak aykut gıbılerının can sıperıdır.ınsallah ılk dudukle beraber arenamızda sıkebahcenın ustune kabus gıbı cokecegız bu sefer golculerımızın affedecegını sanmıyorum burak umut her turlu gol yapar .

bıletler ne zaman cıkacak acaba gs bonusa oncelıklı??

Fazla emin olmamakla birlikte 4-0

Geri
Üst Alt