STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

off arkadaslar cok heycanliyim, allahdan bi mani olmazsa ilk defa bir Galatasaray-Fenerbahce derbisi nasip olacak.Bu hafta cumartesi istanbula geriyorum taaa hollandalardan..Allah insallah yuzumuzu guldurur...atmosferi dusunemiyorum...her sene tv karsisinda heycanla seyrediyordum.. bu sefer gercek olacakk..

3-1 kazandığımız maçtaki gibi maçın başlarında gol yemezsek maçı rahat kazanırız diye düşünüyorum. Tamam kötüyüz ama fener 2 kat daha kötü geçen seneye göre. Üstelik bizim maçlardaki en etkili adamları alex yok.

Alex yok arkadaşlar neyi konuşuyoruz :D

Her iki takımın da birbirlerine artıları-eksileri var ancak bütün verileri incelediğimizde, hele bir de Arena'daki 3 maçta Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti olduğu düşünülürse bu maçta beraberlik Galatasaray için "iyi bir sonuç" olur. Galibiyet gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı ama zor olasılık görüyorum.

Her iki takımın da birbirlerine artıları-eksileri var ancak bütün verileri incelediğimizde, hele bir de Arena'daki 3 maçta Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti olduğu düşünülürse bu maçta beraberlik Galatasaray için "iyi bir sonuç" olur. Galibiyet gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı ama zor olasılık görüyorum.

aksam aksam guldurdun ıstatıslıklere gore oynuyorsak yenme sırası bzde :D

Bu sefer biz rahatiz, fener ve fener camiasi teredüt icinde.

:yenieek:

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Yekta Melo Selcuk

Umut Burak Amrabat
​

aksam aksam guldurdun ıstatıslıklere gore oynuyorsak yenme sırası bzde :D

Psikolojik üstünlük onlarda. Daha önce kazandıkları o 2 maçta da hayatlarında oynayabilecekleri en leş topu oynayıp kazanmışlardı. Ayrıca tek neden tabi ki bu değil. Bir sürü sebep var. Ama şu da var futbol sahada oynayarak kazanılır, maçtan önce ne kadar yorum yaparsan yap son sözü topçular söyler. İnşallah Fener'i evire çevire yenerler de maç sonunda bu yorumumu afiyetle yerim.

Psikolojik üstünlük onlarda. Daha önce kazandıkları o 2 maçta da hayatlarında oynayabilecekleri en leş topu oynayıp kazanmışlardı. Ayrıca tek neden tabi ki bu değil. Bir sürü sebep var. Ama şu da var futbol sahada oynayarak kazanılır, maçtan önce ne kadar yorum yaparsan yap son sözü topçular söyler. İnşallah Fener'i evire çevire yenerler de maç sonunda bu yorumumu afiyetle yerim.

say su nedenlerıde bızde bılelım

Evimizde 52.000 Taraftar'in önünde oynayacagiz, ofansif ve adam gibi oynarsak ve en önemlisi Pozisyonlarimizi adam gibi degerlendirirsek rahat kazanir ve fark atariz !

say su nedenlerıde bızde bılelım

İlk aklıma geleni söyleyeyim, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Avrupa kulvarlarındaki mücadelelerinde dikkat çekici bir özellikleri var. Galatasaray Şampiyonlar Ligi grup maçlarında girdiği pozisyon sayısı ile bulduğu gol arasındaki oran en düşük takımlardan biri. Fenerbahçe ise Uefa Avrupa Ligi'nde girdiği pozisyon sayısı ile bulduğu gol arasındaki oran en yüksek takım. Bu tür maçlarda sonuca etki edebilecek bir faktör. Lig istatistiklerine bakarsak eğer Galatasaray forvet oyuncularının ceza sahası içinde topla buluşma oranı Fenerbahçe forvetlerinden çok daha yüksek. Bu, Galatasaray adına bir artı. Ancak Aykut'un tıpkı Marsilya maçındaki gibi kontrol futbolu oynatacağını, önce savunmayı düşünerek fazla hücum yaptırmayacağını düşünüyorum. Galatasaray hücum organizasyonlarında kapalı savunma oynayan rakipleri açacak hiçbir taktik varyasyon düşünülmüyor. Ne bir verkaç, ne bir ters top, hepsi arkadaşım alsın bana versin diye bekliyor. Bu statik yapı içerisinde iyi kapanan Fener savunmasını nasıl aşacaklar bilmiyorum. Ayrıca savunma oyuncuları inanılmaz şekilde topu ayaklarında fazla tutup resmen kaşınıyorlar özellikle de Dany. Kuyt, Sow gibi oyuncuların önde yapacakları pres sonucu kaybedilecek toplar ciddi dertler açabilir. Şimdilik yazacaklarım bunlar.

Psikolojik üstünlük onlardamı?

Ne diyor bu yav.. :asd:

AW: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Burak Yiğit senin bütün postlarını okudum.

Ya adam gibi ben kuşum muhabbet edelim de yada bu forumdan çık git.

Nedir senden cektiğimiz?

Burası antu değil burda insanlar hangi takımı tutarsa tutsun post yazabilir.

Yeterki dürüst olsun.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Ne Sampiyonluk,ne Kupa ne de SL Ceyrek Final felan filan, bunlara iyi bi koyalim bütün sezon kurtulmus olur benim gözümde :lol:

Fenerle yaptığımız son 2 maçta 2 kupa aldık neyin kafasındasınız ?

Fanatik cimbomluyum ama bu hafta babam rahatsızlandığı için fenerin yenmesini istiyorum yıllardır benim için olmayan fedakarlıklar yaptın sen baba şimdi ben senin için bir günlükte olsa sevdamdan vazgeçiyorum..:(

Muslera-Eboue,Semih,Dany,Riera-Melo-Hamit,Yekta,Selçuk,Amrabat-Burak Yılmaz

Geri
Üst Alt