STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

yine leylek ve kırlangıç türlerine yakın üyeler gözle görülüyor :confused:

Fanatik cimbomluyum ama bu hafta babam rahatsızlandığı için fenerin yenmesini istiyorum yıllardır benim için olmayan fedakarlıklar yaptın sen baba şimdi ben senin için bir günlükte olsa sevdamdan vazgeçiyorum..:(

Geçmiş olsun kardeşim.

Adamların sahasında kupa kaldırdık, Süper kupayı aldık onlara karşı psikolojik olarak onlar bitik durumdalar bence.

psikolojik üstünlük diye bise kalmadı the emparore nin gelmesinden sonra,hatta bu macıda alırsak artık psikoljik üstünlük bizde olur

2 maç daha alalım şuanda dengelenen psikolojik üstünlüğü tamamen elimize geçiricez.

İmparator geldiğinden beri oynadığımız maçlara bakıyorumda hepsinde ezdik, yine öyle olacak inşallah biraz şansda yanımızda olsun artık.Fark istiyorum.

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Fanatik cimbomluyum ama bu hafta babam rahatsızlandığı için fenerin yenmesini istiyorum yıllardır benim için olmayan fedakarlıklar yaptın sen baba şimdi ben senin için bir günlükte olsa sevdamdan vazgeçiyorum..:(

geçmiş olsun renkdaş anne baba deyince akan sular durur..

psikolojik olarak denge değil bizim üstünlüğümüz var bence çünkü biz onların sahasında istediğimizi alarak şampiyon olduk ardından süper kupada galip geldik ayrıyetten biz bu sezon final maçlarını saha çok oynadık clu braga manu fener henüz bu nitelikte bir maça çıkmadı ben bizim daha hazır olduğumuza inanıyorum ama fener balı denende bişey yok değil tabi..

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun dularınıza çok ihtiyacımız var..:(

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Basindan sonuna maksimum konsantrasyonla oynamaliyiz.

Ozellikle hizli cikislarda ve duran toplarda.

Seyirci de gol konusunda sabirli olmali.

Rakibi ve hakemi baski altina almali, en kucuk harekette bile kiyamet kopmus gibi, kirmizilik hareket gibi tepki gostermeli.

geçmiş olsun önemli birşeyi yok inşallah

Ah şunlara 4-5 fark koysakta kendilerine gelseler arenada ki 3-0 lık maç gibi başlayasak rahat 5 leriz

Psikolojik üstünlük onlarda. Daha önce kazandıkları o 2 maçta da hayatlarında oynayabilecekleri en leş topu oynayıp kazanmışlardı. Ayrıca tek neden tabi ki bu değil. Bir sürü sebep var. Ama şu da var futbol sahada oynayarak kazanılır, maçtan önce ne kadar yorum yaparsan yap son sözü topçular söyler. İnşallah Fener'i evire çevire yenerler de maç sonunda bu yorumumu afiyetle yerim.

:asd::asd::asd:

Fener ile rekabetimiz 17 kasım gecesi bitmiştir

TT areneda kupa kaldırana kadar fenerbahçelilerin yapacakları en iyi şey SUSMAKTIR

Beyler sizce geçen sene 3-1 lik maçta olduğu gibi yine sürpriz bi kadro sürer mi İmparator?

Maç Kadıköy'de olsa daha rahat izlerdim nedense :) Biz deplasman takımıyız sanki.

MuslerAGA

Eboue-Semih-Danny-Riera

Hamit - Melo

Selcuk

Engin Nordin

Burak

Geri
Üst Alt