STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Karabük maçında yenilip Manchester bizi ezer geçer dedik hepimiz 3 gün sonra unitedi yendik

şimdi 1461 Trabzonspor'a yenildik Fener maçı var bi hayır vardır

Hamit bu maç 11 başalamaması gerekiyor bence çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni maç eksikliği ıvır zıvır hikaye anlatmasın bana bu zamana kadar sabırlı bekledik anladık ki olmuyor kadromuzda alternatif olarak dursun ama devre arası mutlaka sağ forvet sağ kanat tarzı bir adam almamız lazım Fatih hoca yı çok severim ama bazı oyuncular üzerinde gereksiz ısrar ediyor Melo-Hamit kimi zaman Eboue Fener maçı ya Hamitin patlama maçı olur ya da olaki kötü bir sonuçta taraftarın ilk hedefi olacağından yıkım maçıda olabilir dilerim onun maçı olurda yükselişe geçer

Takımda ciddi bir laubalilik var bunun nedeninini anlayamıyorum ilk devreleri hep kötü oynuyoruz illa devre arası fırça yemeleri gerekiyor çok garip gerçekten Fatih hocanın olduğu yerde bunların olması çok garip.

Soruyorum bulana like.

Kurulusumuzdan beri kotu oynayipda yada ortada gecen bi maci kazandigimiz oldumu fenere karsi?:o

yok boyle bir bal sans arkedes.

bu maçı kazanın artık başka bi ihtimal yok

allahım nolur hamıt oynamasın.onun gerıye donuslerde herkes kosarken bacaklarını ayırıp gevsek gevsek yurumesı benı delı edıyor daha katlanamayacagım bu adamın futboluna. ya kendıını toplasın yada sene sonu gonderılsın bu adam nedır yanı burası yan gelıp yatma yerı degıl sabır sabır nereye kadar olan hocaya olacak bu hamıt crıs sevdası yuzunden takım fark atacakken cok maclar kaybettı.

Bugünkü macin Fenerbahce maciyla alakasi yoktu. Tamamen farkli bir 11 olacak sahada. Kasindik, fisimizi cektiler bugün. Bu kadar.

O Galatasaray´a sonuna kadar güveniyorum

bu maçta hala 4-4-2 oynarsak ve hala hamit oynarsa yazıklar olsun hoca sana, yekta-selçuk-melo-umut-burak-amrabat fenerin aklını almaya yeter bırak artık 4-4-2 inadını

Bende Fener macindan hic cekinmiyorum. Bu mac ile alakasi yok.

Fener şu oyunundan %20 daha açık oynasa biliyorlar cok gol yiyeceklerini.

Trabzon elinden kaçırdı.

Es-Es elinden kaçırdı.

Mersin 'e son dakikada attılar.

İbb son dakikalarda attılar.

Kayseri son dakikalarda attılar.

Limassol gibi takıma , as kadroyla ve ciddilikte oynadılar maçın adamı kalecileri oldu.

Bi sivas macı var 0-0 2 takımda maçı alabilirdi.

Marsilya 2 maçtada iyi oynadı bakmayın skorlara.

Tek iyi maçları Avrupadaki Alman takımıyla yaptıkları maç.Alman sahasındaki.Orda da duran topların sayesinde kazandılar.

Bu kadar duran top golü,70+ golü,tekrarlık goller(rövaşata,uzaktan değişik voleler yani 40 yılda bir atılan goller), uzaktan sürpriz goller , tesadüf değil bence.Üst üste tekrarlanan aynı şeyler tesadüflükten çıkar bence.Önlem şart diyeceğim ama önlemi zor şeydir duran top.

Bunun dışında oyunu soğutan,sakin ve düşük tempolu oynayan, soğukkanlı bir takım.Geriye çekildiği halde posizyon veren ama garip birşey var gol atamıyor diğer takımlar.

Şans diyen var,Volkan iyi diyen var, direk diyen var.

Deplasman fobisi yaşayan Fenerbahçe var üstelik.Derbi de farklı olur demeyin.

Fenerin

Bjk İç sahasında

Trabzon İç sahasında

Bursa iç sahasında

Es-es iç sahasnda

Kayseri iç sahasında

bu sene ölse kazanamaz zaten.

Eğer 20 dakikada golü bulursak, %50 şans lar eşit paylaştırılırsa biz en kötü günümüzde, (yağmur,kar vs ) bile olsa 3 atarız en az.Ama %50 şanslar olursa. :))

Geri kalan sadece Allah'a dua etmek.Az kaldı maça.Adalet bu maç sağlanacak arkadaşlar.

: )

Emrehan Erdil ‏@EmrehanErdil Pazar gunku buyuk derbi oncesi unlu astrolog Nuray Sayari de Galatasarayimizin yenecegini soledi :)

bi ahtapot kaldı :asd:

[video=youtube_share;uXEtN7ziAB0]https://youtu.be/uXEtN7ziAB0[/video]

Sergen hiç nefesini üç dakika tutmayı denedin mi zihni açıyormuş :ayatollah:

Sergen hiç nefesini üç dakika tutmayı denedin mi zihni açıyormuş :ayatollah:

seviyorum bu tarz şeyleri ..avuntu oluyo:D takımdan bu haliyle bi yol olmaz,moralleniyom az da olsa.

kadro da bi tek sağ açığa birini koyamıyorum hamit formsuz emre çolak desen yokları oynuyo aydın 11 de başlayınca etkisiz yekta bence bunlardan daha etkili olur

kadro da bi tek sağ açığa birini koyamıyorum hamit formsuz emre çolak desen yokları oynuyo aydın 11 de başlayınca etkisiz yekta bence bunlardan daha etkili olur

bence ne olursa olsun Hamit ile baslamaliyiz..Duruma göre A7 girer ..sonradan girdigi maclarda daha faydali oldugu malum..Yekta oynuyamaz orda bence

fenere koymadan icim rahat etmiyor beyler.

433, 4231 fln ... hic birsey olmaz

Terim öyle onyatir 99%

Hamit-----Melo--Selcuk----Amrabat-

-------------Umut-Burak---------------

Geri
Üst Alt