STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Biletler ne zaman çıkıyor. Hala haber yok Biletix'te. Artık Biletix'ten satılmıyor mu yoksa..

pers 10daymis

allahım nolur hamıt oynamasın.onun gerıye donuslerde herkes kosarken bacaklarını ayırıp gevsek gevsek yurumesı benı delı edıyor daha katlanamayacagım bu adamın futboluna. ya kendıını toplasın yada sene sonu gonderılsın bu adam nedır yanı burası yan gelıp yatma yerı degıl sabır sabır nereye kadar olan hocaya olacak bu hamıt crıs sevdası yuzunden takım fark atacakken cok maclar kaybettı.

Takımda Riera ile birlikte futbolu en iyi bilen adam. Ama psikolojik olarak uyum sağlayamadı henüz. Kolay da değil tüm kariyeri boyunca en üst düzey takımlarda oynayıp buraya gelmek. Ayrıca bildiğin göbek oyuncusu Hamit. Selcuk'u sol acık oynatıp performans alamazsak kızar mıydık ?

Orta göbekte kesinlikle Selçuk-Yekta oynamalı. Melo oynamasın arkadaş.

Orta göbekte kesinlikle Selçuk-Yekta oynamalı. Melo oynamasın arkadaş.

4 lü orta saha gerek.

hamit oynatır hoca.

hoca bence dünkü maçta cris-elmander-emre-engin çok kızdı. bu adamları rotasyonda düşünüyordu ama leş oynadılar.

-------melo--------yekta----

----hamit----selçuk---

-----------------amrabat---

-----------burak---------

fenerin kanatlarından bir cacık olmaz, önemli olan baroni-mereles ile orta sayaı almak isteyecekler pres yapacaklar...

geçen senede asıl 5 li orta saha ile kazandık elmander orta sahadaydı sürekli..

burak tan etkiliyici pres top tutma beklemeyezsin. onun için top yapmak gerek.

melo zaten kötü ama en etkili silahı çapraz uzun top.

4 lü orta saha gerek.

hamit oynatır hoca.

hoca bence dünkü maçta cris-elmander-emre-engin çok kızdı. bu adamları rotasyonda düşünüyordu ama leş oynadılar.

-------melo--------yekta----

----hamit----selçuk---

-----------------amrabat---

-----------burak---------

fenerin kanatlarından bir cacık olmaz, önemli olan baroni-mereles ile orta sayaı almak isteyecekler pres yapacaklar...

geçen senede asıl 5 li orta saha ile kazandık elmander orta sahadaydı sürekli..

burak tan etkiliyici pres top tutma beklemeyezsin. onun için top yapmak gerek.

melo zaten kötü ama en etkili silahı çapraz uzun top.

Bence sistem degişmez kardeşim ama Burağı kanada çekip solda Amrabat'ı oynatıp orta üçlüyü Melo Yekta Selçuk'tan kurabilir.

Melo çok etkisiz bu sezon. Hamit'te yok bu ikiliyle başlamak negatif olur ama onların yerini doldurcak kişiler yok oda ayrı mesele.

Bence sistem degişmez kardeşim ama Burağı kanada çekip solda Amrabat'ı oynatıp orta üçlüyü Melo Yekta Selçuk'tan kurabilir.

Melo çok etkisiz bu sezon. Hamit'te yok bu ikiliyle başlamak negatif olur ama onların yerini doldurcak kişiler yok oda ayrı mesele.

sorun o işte...

bu adamlar formsuz ve yedekleride formsuz-ciddiyetsiz..

melo konusu olabilir ama hava toplarında defansif anlamda melo daha sağlam durur gibi..

yekta mutlaka oynamalı artık. selçuk her iki tarafada yetmiyor. forvetler top tutmadıkça orta saha 30 metre geride kalıyor.

hamit mutlaka oynamalı. dünkü kendi sinirine yenilen engin ve oyunun içine eden emre ile başlamam. olacaksada kötü en azından eboue öne atar hamit geri yaslar...

işte hamit kötüde olsa onun yerine koyacakalrında ondan daha kötü -. kırmızı kart görme potansiyelli engin- her topa vuran veya ezen emre..

hamit bu yüzden önemli işte. performansı kötüde olsa, gerekirse maç esnasında hamit geri yaslanır-eboue çıkar ileri...

hamit isteme nedeni alma sebepi bu işte. yedeklerin iyi değilse. saha içinde hamit her türlü mevkiye geçer...

iyi veya kötü oynar bilemem ama joker budur.

eboue sakatlandı ne yapcan (kısa süreli de olsa misal 2-3 dakikalık tedavi)

melo formsuz yekta ofanssta yetersiz kaldı..

hoca bence hamit böyle şeylerde değerlendirmelidir. sağ tarafa kitledikçe adamı kalıyor orda..

önünde top almaya gelen forvet yok-duvar olan yok. orta saha hücümda geride kalıyor.

burak-umut neyse onlar var onlarda koşu yapıp duruyor...

bizim için ve hamit için en iyisi bu. maç içinde sürekli kanat -varyasyon yapmaları. belli şablonun üstüne çıkmıyoruz..

orta sahayı 5 le bakalım..

melo gerekirse hücüma çıkar yekta geride kalır.

eboue çıkar hamit kalır. melo-yekta defansa yardım eder selçuk hamit ofansif sorumluluk alır.

flaan filan..

bizim bunu yapacak oyuncu potansiyelimiz var, ama o taktiğe sadece şablona kitleniyorlar..

geçen senenin en büyük farkı buydu. engin-emre iyi olduklarında selçuk-melo ileri çıkar bunlar geride karşılayacağı olurdu.

forvet gelir top tutar orta saha-defans alan daraltır, uzun top atmaya zorlardık. şimdi ise mesafe açık adamlara çıakrken pas izni veriyoruzz.

yani ben hamitin yerinde olsam ..fener maçına çıkıcam ve benden beklentiler var ..deli dana gibi basardım önde..takımın kazanması için herşeyi yapardım.taraftarı arkama alır fenere dakar,daktırırdım.

yani ben hamitin yerinde olsam fener maçına çıkıcam ve benden beklentiler var deli dana gibi basardım önde..takımın kazanması için herşeyi yapardım.taraftarı arkama alır fenere dakar,daktırırdım.

aynen, fatih hoca bence orta saha elemanlerını alayıp konuşmalı...

hamit dersin rakip gelirken sağ dış ol- top bizdeyken selçuk-sen orta top alın. yekta-melo geriyi kapatın..

riera-eboue kanatları destekler. sanki orta saha 7 kişi gibi olur.

hamit-selçuk-melo-yekta başlasın bakalım bir gün neler değişecek..

takır takır top oynamazsak bende neyim...

bu arada küçük bir şey ama

uleee bu takımda kim kaptan olsa performansı düşüyor iyimi??

arda-berbat

sabri-yok zaten

hakan- bitik

selçuk-sıradanlaştı

---Hamit---Melo---Yekta---

----------Selçuk-----------

---------------Amrabat----

-------Burak--------------

Amrabat Kayseri' de oynarken serbest oynuyordu. Kaleye daha yakın pozisyonda oynaması lazım bana göre.

bu arada küçük bir şey ama

uleee bu takımda kim kaptan olsa performansı düşüyor iyimi??

arda-berbat

sabri-yok zaten

hakan- bitik

selçuk-sıradanlaştı

lincoln - sirtindan hancerlendi

yekta gerçek Galatasaraylı olacak fatih terim izin verirse

yekta gerçek Galatasaraylı olacak fatih terim izin verirse

Yekta kadro´ya koyulacak ilk adamdir

Hoca Melo´yu oynatmak istiyorsa Yekta sag kanatta da oynar, Hamit veya Aydin dan daha faydali orada olur

Adamların her şeyi yalan üzerine kurulu. Forumlarını okuyorum durumları çok içler acısı bir hal almış. Belirli bir gup var ''her türlü yeneriz 3-4-5'' tipleri bunların zaten hayatları yalan. Gerçekçiler geliyor genelde yaşları genç ve orta olanlar galiba, maçın ciddiyetinden bahsediyorlar çekincelerinden kısacası korkuyoz biz diyorlar hemen bu 3-4-5 çiler o havayı dağıtmak için o ifadeleri söyletmemek için yav olur mu öyle şey her türlü her türlü lö lö lö lö 5-10-15 hahahahah ulan ne güldüm ya.

Gören de sanacak evire çevire yeniyorlar. Dünya üzerinde hiçbir takım hiçbir derbide bu kadar kişiliksiz bir futbol oynayıp da bu tarz galibiyetler alamamıştır. Oynadıkları oyunun kişiliği sıfır ama galibiyet alabiliyorlar diye işte ağızları kapanmıyor ama şu çok net belli bizim son 6-7 maçtır ezmemizin etkileri gün gibi ortada. KORKUYORLAR ama ifade edemiyorlar. Özellikle yaşlı olanları bunun ifade edilmesine hemen kendilerinin de inanmadığı bir dille engel olmaya çalışıyorlar koca koca adamların o hale düştüğünü görmek çok komik oluyor.

Biz de ise hava net zaten yine ezeriz ama gol kaçırırız diyoruz genel olarak. Aramızdaki fark bu. Kolpa yine onlarda herzaman ki gibi.

2 Kupa aldık ellerinden, her maç rezil ettik. Maç yüzde 70 bizim ve öyle gelip saçma sapan goller atacaklarını her maç düşünüyoruz gidip kupaları alıyoruz ama sonuçta yani artık o durum bitti arkadaşlar. Galatasaray çıkar 2-0 falan yener gönderir.

Şöyle de bir durum da var bu adamların hala Galatasaray'la derbi oynuyor olabilmeleri ayıptır. Yani ne ceza var ne bir şey hala çıkıp derbi oynuyorlar yazıklar olsun. Yerleri 2.lig bile değil ve biz hala bu maç için heyecanlanıyoruz bize de yazık.

-------------muslera----------------

eboue------dany------semih------riera

yekta------selçuk----melo------amrabat

--------umut--------burak------------

yüzde bin bu 11 le çıkarız tek sürpriz aydın olabilir ama yekta gibi press gücü yüksek bir adam dururken ben hocanın aydını tercih edeceğini sanmıyorum hele dün akşamdan sonra. çünkü baya bir sayıp sövdü hoca kendisine

bu maçı sadece kazanmak dışında,

futbolcuların kalan sezondaki performansları nasıl olacağını gösterecek benle..

geçen sene de öyle oldu taraftar-futbolcu müthiş hava yakalandı.

futbolcular için çok önemli özelikle hamit-melo-selçuk-amrabat havayı yakalarsa götürürler ama sıradan bişey oynarlarsa kazansakda çok zor sezon sonuna kadar geçecek süreç

Geri
Üst Alt