STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

bu macı kazanırız ama gelecekten umudum yok

hadi yine iyisiniz :D harita güzel ama avrupa belli değil.doğum haritasına kurban olduğum bu sene de şampiyon:D

bu arada maçı kazanırsak farklı skorla kazanırız.(farklı kazanak istiyorum )

bu arada maçı kazanırsak farklı skorla kazanırız.(farklı kazanak istiyorum )

bu maçın 3 şeyi var.

1-acayip oynarız 13122 kere pozisyon yakalarız adamlar 3-4 kere gelir 1-2 atarlar dönerler

2-mükemmel müthiş oynarız bizimkiler yine cıvıtır direk vs ballı olurlar berabere biter..

3-o gün hoca üflemez-okumazsa iyi bir kevgir yaparız onları...

:o

Bence Topal,Meireles,Baroni üçlüsünden biri mutlaka uzaktan bir gol atar.Birde duran toptan yeriz kaybederiz.Geçen seneki gibide tek kale olmaz maç.

Farklı kazanabileceğimizi hiç zannetmiyorum adamlarda acaip şans ve bizde şanssızlık+beceriksizlik var. Geçen sene 3-1 yendiğimiz maçın skoru en az 6-7 olmalıydı, kaçırdıkça kaçırdık her zamanki gibi.

Icimde kotu bir his var;umarim dunku macla alakalidir.

Neticede zor mac

Angutlar gibi atip tutmayalim

fener maclari ne zaman kolay gecti ki?

Umarim kazaniriz;ama kazanamiyorsak da kaybetmemeliyiz.

Farklı kazanabileceğimizi hiç zannetmiyorum adamlarda acaip şans ve bizde şanssızlık+beceriksizlik var. Geçen sene 3-1 yendiğimiz maçın skoru en az 6-7 olmalıydı, kaçırdıkça kaçırdık her zamanki gibi.

forumda herkes fenerin lehine olan o şeylerin hepsini düşündü.dur şunu da ekleyelim biz iyi durumda değiliz,fener iyi oynayıpta yenebilir bizi ama biz daha iyi oynamalı ve yenmeliyiz.

Geçen sene ki gibi baskılı oynayacağımızı düşünmüyorum açıkçası..1-)Bizim takım şu an o kıvamda değil.2-)Fener o maça inanılmaz bir kadro ile çıkmıştı ki bu maç aynı hatayı yapmayacaktır.

Dakikalar geçtikçe gol gelmediği sürece baskı bizim üstümüzde artacak..Rahat olan onlar olucak bu sebeple.

Öyle fark filan beklemiyorum 1-0 olsun bizim olsun diycem ama gol yeriz...

Geçen sene ki gibi baskılı oynayacağımızı düşünmüyorum açıkçası..1-)Bizim takım şu an o kıvamda değil.2-)Fener o maça inanılmaz bir kadro ile çıkmıştı ki bu maç aynı hatayı yapmayacaktır.

Dakikalar geçtikçe gol gelmediği sürece baskı bizim üstümüzde artacak..Rahat olan onlar olucak bu sebeple.

Öyle fark filan beklemiyorum 1-0 olsun bizim olsun diycem ama gol yeriz...

farklı kazanalım o yüzden.

Icimde kotu bir his var;umarim dunku macla alakalidir.

Neticede zor mac

Angutlar gibi atip tutmayalim

fener maclari ne zaman kolay gecti ki?

Umarim kazaniriz;ama kazanamiyorsak da kaybetmemeliyiz.

ben maçı kazanmaktan öte, bizim futbolcuların oyununa bakıcam.

kazanırsın-edersin ama hala sıradan oynayan oyuncular varsa o gun ki maçta eyvah derim. bu maçta bile o havayı hissetiremiyorlarsa sezon boyu ızıdrap olacak bize..

geçen sene ki maçta işte bu vardı. oyuncuları-varyasyonları görünce ne kadar kaçırsakda işte bu dedik hepimiz özlediğimiz futboll..

sonrasıda devam etti..

ben bunu istiyorum girelim-kaçıralım yenelim 1-0 da olsa ama bana oyuncular ışık versinn....

farklı kazanalım o yüzden.

Gerçekçi olmak gerekirse fark zor..Ancak Selçuk-Melo'dan ekstra goller bulursak olur yoksa yine Burak-Umut ikilisinin ayağına bakıcağımız bir maç olucak..

Adamlarda ilerde Kuyt-Sow gibi iyi top tutabilen ve aralara kaçan adamlarda var üstelik..Umarım kazanırız ancak çok kolay olmayacak bana göre...

ben maçı kazanmaktan öte, bizim futbolcuların oyununa bakıcam.

kazanırsın-edersin ama hala sıradan oynayan oyuncular varsa o gun ki maçta eyvah derim. bu maçta bile o havayı hissetiremiyorlarsa sezon boyu ızıdrap olacak bize..

geçen sene ki maçta işte bu vardı. oyuncuları-varyasyonları görünce ne kadar kaçırsakda işte bu dedik hepimiz özlediğimiz futboll..

sonrasıda devam etti..

ben bunu istiyorum girelim-kaçıralım yenelim 1-0 da olsa ama bana oyuncular ışık versinn....

:yenieek:

bu mac cok zor hele hele deplasmanda olunca (TT Arena)

Bu yıl deplasman gibi hakikaten.Taraftarlar inanılmaz kötü.

iddaa oynayacaksan TT Arena daki maclarda deplasman takimina ver kesin alirsin **************************** yu.

Geri
Üst Alt