Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık
Ali Sami Yen'i özlüyorum :-(
Seni Yikan o dozerin...
Seni Yikan o dozerin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni Yikan o dozerin...
yilda 1 mac kendi sahamizda demek , geri kalan 33 mac deplasman mi?
Ali Sami Yen'in son zamanlarında da aynıydı ortasahadan gol yeyip maç verdiğimiz oluyodu. Ne yazık ki eski taraftar yok. ASY son zamanlarında da yoktu şimdi de yok. o zaman 25 bin leş taraftar vardı şimdi 50 bin sadece sayısı çoğaldığı için daha çok kötü gibi gözüküyor
ben sizin gibi görmüyorum.
evet ambiyalunaaassskötü..
bu tarz stadlarda malesef ki kale arkasına mahkum edilen taraftar topluluğu diğer orta kısımları etkiliyemiyor..
ses var ama görüntü yok maçı izlerken taraftar bakımından..
böyle stadlarsa orta bölümü en ateşli demesemde oralara vermek gerekli ama olmuyor..
ali samiyen-trabzon-inanönü-eski şaraçoğlu bu yüzden farklıydı o görüntüyü çoşkuyu tüm stada yayabiliyordun..
şimdi kale arkaları orta kısımları dışında stad bütün değil..
birileri saldır saldır diye bağırıyor bi taraf hakemi ıslıklıyor..
bence bu bu tarz stadların taraftar ayarımı yüzünden..
bayern-dortmund-italyanlarda da aynı ama o çoşkuya ortasıda katılıyor, tv den ve stad ise hissediyorsun..
o nasıl bir tabir?????????
sen hiç maça gidiyormusun??
yilda 1 mac kendi sahamizda demek , geri kalan 33 mac deplasman mi?
Bu konu hep aynı şekilde gündeme geliyor nedense.
Geçen sene de aynı statda oynadık ve nasıl baskı yaptığımız ortada.
Bu sene takım deplasmanlarda da iyi değil zaten dünkü maç zaten taraftara kaldıysa işimiz var.
İç sahada sorun taraftarda demek çok yüzeyden bir bakış açısı.
kisacasi bizim taraftarda is yoktur, elin adami dortmund mesela 80.000 kisi atesliyor takimi, bizde ruh yok/... bu ali sami yende de oyleydi son zamanlarda, gittikcede daha da beter oluyor, fenerin stadina bakiyorum rakip takimi korkutuyor ve kendi takimini atesliyor, bizde oyle birseyi goremiyorum malesef, stadimiz cok guzel ama ici bos.
evet koltukların kırıldığını falan gördük, boşuna savunmayın sulu derbi vs. 2. lig takımlarına yenildiğimiz bile oluyodu ordaki 25 bin leş taraftar ile. gerçi son zamanlarındaki taraftardan bahsetmiştim ama sen yanlış algıladın gibi geldi. 90lar ve 2000lerin başını kastetmiyorum
gecen sene de boyleydi, fark olsa bile minumum dur, oyle bizim stadta wooww nasil baski yapiyoruz nasil atesliyoruz takimimizi dedigim 2-3 mac olmustur son 2 senede..
arkadaş son dönemdeki oalya bende katlıyorumda..
elin bilmem neyi taraftara onu bunu diyince köpürmeyin olur....
eleştirmek-parçalanmış etkisiz-sönük dersinde. 25 bin kişi leş dersen biraz ağırdır-tartmadan biçmeden yazmakdır..
Leş diyen arkadaş gel senle gidelim bir maça ben götürücem seni..İnsanlar o stada varana kadar ne eziyet çekiyor sen biliyormusun evinde paşa paşa otururken..
Dönüşü de zaten bir ayrı..
Oturduğunuz yerden atmak kolay...Kendi taraftarınızı aşağalamayı ne kadar seviyorsunuz anlamak mümkün değil...
Beklentiniz nedir anlamak mümkün değil..Dortmund örneğini vermişsiniz..Kale arkasından başka bağıran var sanki her maç bende izliyorum maçlarını hatta geçen sene Almanya'da gitme fırsatım da oldu...
Adam artık sabahlara kadar beklemiyor stad kapısında gidiyor localarda yemeğini yiyip maça giriyor..Eskiden farklıydı bunu kabul ediyorum ancak stad konusunda sınıf atlayınca bu kaçınılmaz..Bir de fener örneğini vermeyin gelip burda..Kendi futbolcusunu döven,küfreden bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz..
bırakın şimdi ne eziyetlerle gitti ayaklarını, olimpiyata da gidiyodu insanlar. he o kadar gidip eziyet çekiyosa ve bağırmıyosa o benim zaten işime yaramaz. eziyeti kendine çekmiş olur.
arkadaşım bu benim görüşüm katılırsın katılmazsın,
son maçlara bi daha bak istersen adnanslar sayesinde takımda ruh kalmamış 15. sıralarda geziniyoruz haliyle taraftarda da ruh kalmamış. adam götüyle top tutuyo ona bile eyvallah çeker olmuştuk son zaman. Taraftarı etkileyen en önemli faktör takımın durumudur. 25 bin evet biraz genel olmuş olabilir ama tek tek mi sayacam adamları 15 desem yine kesinlik bildirmiş olamam. Yani ordaki mecaz anlamı sen kafanda kendin tahmin edeceksin. arenada da 50 bin leş dedim mesela. pegasus dışında diğerleri leş diyelim bari, belki o zaman kafanda ne demek istediğimi daha iyi anlayabilrsin.
dahada açıklamamı istersen stada gidip tek tek sayarım