STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Arkadaşım maçı bağırınca mı alıyor taraftar??

Bırakın bu işleri..Eskiyi ben de özlüyorum ama olmaz unutalım onu..Artık maçlara gitmek çoğu insan için hobi..Evet ben de bundan rahatsızım özellikle müzeye getirmiş gibi sevgilisini maça getiren ergenler var kaç kerede kavga ettim stadta bu konuda..

Ancak sen leşş diyemezsin taraftara..O kadar cefa çeken insanlar var orta...Manchester maçında ben yaşım olgun olmama rağmen gırtlağımdan kan gelene kadar bağırdım..Zaten her maç aynı olmaz imkansız..

Şu da var taraftarı biraz takım ateşler..Geçen sene bu vardı..Bu sene bu da yok..Sahada resmen ruhsuzlar topluluğu var..Kusura bakmayın ama öyle takıma böyle taraftar...

Afedersin kendimi ifade edemedim, taraftarın hemen hemen yarısı leş

tamam bağırmasınlar bağırmak sadece maç içinde seyirciyi havaya sokar oyun zekası olmayana zeka yükleyemez sadece bizleri gaza getirir. buna da eyvallah, ki zaten bende savunuyorum lig maçında taraftara ihtiyaç duymaması lazım bu takımın. karabüküde taraftar ile yenecek değil ya

tamam bağırmasın ama taraftara leş derim. oturdukları yerden her pas hatasında homurdanmasınlar o zaman, taraftar leş iyi hareket yapınca alkışlasınlar, çoğu leş hamit sahanın en iyisi iken çıkarken ıslıklandı. Kendi oyuncunu ıslıklamak nedir ya, tekrar diyorum çoğu leş, bir sürüde ergen var stadda, emre bi yanlış hareket yapar yuhlanır, hamit ıslıklanır, Melo ıslıklanır, Musleranın anasına bacısına sövülür. tamam bağırmak yerine tek istediğim var hatta bağırmamanın yanında rakibede baskı yapmasınlar bunada eyvallah sadece otursunlar izlesinler. Onlardan bi isteğim var o da kendi oyuncularını baskı altına almasınlar

yazıktır eboue bile dedi arena'da oynamak çok zor taraftarımız strese sokuyo gibisine bi cümle kullanmıştı. taraftar daha nasıl leş olmasın gerçekleri görelim lütfen

Murat Terim

cevap verme gereği duymadım nedense

Beklentiniz nedir anlamak mümkün değil..Dortmund örneğini vermişsiniz..Kale arkasından başka bağıran var sanki her maç bende izliyorum maçlarını hatta geçen sene Almanya'da gitme fırsatım da oldu...

Adam artık sabahlara kadar beklemiyor stad kapısında gidiyor localarda yemeğini yiyip maça giriyor..Eskiden farklıydı bunu kabul ediyorum ancak stad konusunda sınıf atlayınca bu kaçınılmaz..Bir de fener örneğini vermeyin gelip burda..Kendi futbolcusunu döven,küfreden bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz..

oyle olabilir ama gercek bu, onlar bizden daha iyi atesliyor bu bir gercek, gerisi umrumda degil, bizde daha iyi desteklemiyiz takimi.

tamam bağırmasınlar bağırmak sadece maç içinde seyirciyi havaya sokar oyun zekası olmayana zeka yükleyemez sadece bizleri gaza getirir. buna da eyvallah, ki zaten bende savunuyorum lig maçında taraftara ihtiyaç duymaması lazım bu takımın. karabüküde taraftar ile yenecek değil ya

tamam bağırmasın ama taraftara leş derim. oturdukları yerden her pas hatasında homurdanmasınlar o zaman, taraftar leş iyi hareket yapınca alkışlasınlar, çoğu leş hamit sahanın en iyisi iken çıkarken ıslıklandı. Kendi oyuncunu ıslıklamak nedir ya, tekrar diyorum çoğu leş, bir sürüde ergen var stadda, emre bi yanlış hareket yapar yuhlanır, hamit ıslıklanır, Melo ıslıklanır, Musleranın anasına bacısına sövülür. tamam bağırmak yerine tek istediğim var hatta bağırmamanın yanında rakibede baskı yapmasınlar bunada eyvallah sadece otursunlar izlesinler. Onlardan bi isteğim var o da kendi oyuncularını baskı altına almasınlar

yazıktır eboue bile dedi arena'da oynamak çok zor taraftarımız strese sokuyo gibisine bi cümle kullanmıştı. taraftar daha nasıl leş olmasın gerçekleri görelim lütfen

Murat Terim

cevap verme gereği duymadım nedense

duymazsan duyma. sana fikirlerinin yalnış olduğından değil, taraftara kullandığın tabirin hoş olmadığını söylemeye çalışıyorum ama sen hala inadına aynı şeyi yapıyorsunn...

neysee işine bak senn...

Bazı dediklerine katılıyorum..Zaten bu konudan bende rahatsızım açıkçası..Homurdanmalar daha maçında başında başlayınca takım olumsuz etkileniyor..Bu da sabırsız olmaktan başka bir şey değil..

Eski tutku yok artık çoğu kişi maça resim çektiriyim de Facebooka koyarım diye geliyor..Zaten Ali Samiyen taraftarı 5000 kişi bile değil..Doğu üstte ki grup dışında takımına tutkulu bağlanan taraftar yok ne yazık ki..

Ama yine de leshh hoş bir tabir değil ne olursa olsun takıma en azından maddi destek yapıyor gelenler..

Bazı dediklerine katılıyorum..Zaten bu konudan bende rahatsızım açıkçası..Homurdanmalar daha maçında başında başlayınca takım olumsuz etkileniyor..Bu da sabırsız olmaktan başka bir şey değil..

Eski tutku yok artık çoğu kişi maça resim çektiriyim de Facebooka koyarım diye geliyor..Zaten Ali Samiyen taraftarı 5000 kişi bile değil..Doğu üstte ki grup dışında takımına tutkulu bağlanan taraftar yok ne yazık ki..

Ama yine de leshh hoş bir tabir değil ne olursa olsun takıma en azından maddi destek yapıyor gelenler..

evet olabilir, sadece mecazen kullandım leş orda tepkim sert olduğu için sadece yetersiz, kötü performanslı yapıcı değil yıkıcı olan anlamında kullanıldı. Zaten o kelimenin buralara çekilmesi başlıbaşına saçmalıktı:o

bu konuda hassas olanlar oyuncuların topiclerine girip baksınlar, yeterince "leş" kelimesi kullanılmış. hiç kimse Galatasaray futbolcusuna leş diyemez. bu konuda aynı hassasiyeti oyuncular içinde bekliyorum

evet olabilir, sadece mecazen kullandım leş orda tepkim sert olduğu için sadece yetersiz, kötü performanslı yapıcı değil yıkıcı olan anlamında kullanıldı. Zaten o kelimenin buralara çekilmesi başlıbaşına saçmalıktı:o

bu konuda hassas olanlar oyuncuların topiclerine girip baksınlar, yeterince "leş" kelimesi kullanılmış. hiç kimse Galatasaray futbolcusuna leş diyemez. bu konuda aynı hassasiyeti oyuncular içinde bekliyorum

Yalnız oyuncu ile taraftar arasında bir ayrım var..Biri para kazanıyor bu işten ve biri de para veriyor :o

Yalnız oyuncu ile taraftar arasında bir ayrım var..Biri para kazanıyor bu işten ve biri de para veriyor :o

herşey paramı Beysan, adam Galatasaray'ın futbolcusu. o nasıl taraftarımızsa o da futbolcumuz yani para kazanıyor diye leş demeye hakkımız mı var?

herşey paramı Beysan, adam Galatasaray'ın futbolcusu. o nasıl taraftarımızsa o da futbolcumuz yani para kazanıyor diye leş demeye hakkımız mı var?

İroni yaptım sadece haklısın o konuda zaten..Ama taraftar profili çok değişti..Biz eleştirinin de mokunu çıkartıyoruz..Sadece biz değil Ülke olarak böyleyiz biz her konuda..Bir günde kral ilan ederiz,bir günde yerin dibine sokarız..

recep senle kişiselleştirmek istemiyorum konuyu ama...

çalışıyomusun?okuymusun bilmiyorum.

evine birisi gelse ortam için-düzen için leş gibi tabiri kullansa ama mecazı anlamda kesitirp atmak için kısadan. hoşuna gidermi? kendi stadının taraftarı içinde herkesin yazdığı ve o ortamda bulunupta hataların-eksiklerini bilsemde-bilsenizde forum ortamında bu kelimeyi kullanmak hoş olmuyor..

şahsen ben sana bu yüzden kızıyorum. sonuçta futbolcuların - onu izleyenlerin ona yaptıklarını eleştirin-destek konusunda yetersiz kalınıoyr diyin ama size veya sevdiklerinize söylenecek mecazı anlamda olsa kelimeler hoş olmuyorsa, aynı renklere gönül vermiş insanların genelleyerek 5-10-15 bin kişi leş demek hoş değil..

taraftarımız maç seçiyor. büyük maçlarda coşku ve atmosfer iyi oluyor ama çoğu lig maçında kombinelilerin nerdeyse yarısı ya gelmiyor yada kombineleri alakasız insanlara veriyor. bu da tribünde uyumsuzluk ve coşku eksikliğinin yanında kendi oyuncusuna tepki gösteren bir taraftar profili oluşturuyor. takım oynuyorsa tribünden destek geliyor ama takımın zorlandığı anlarda tribün destek yerine köstek oluyor. bunu aşmamız da kısa vadede zor gözüküyor bana. klübe hiçbir katkısı olmayıp da kendi oyuncusuna ana avrat söven taraftar istemiyorum. futbolcularımızı teşvik etmemiz, destek olmamız gerekiyor.

neyse taraftar işi bugunde yarında konuşmakla bitmez..

maça gelirsek arkadaş şu balı kıralım şunlarda.. o maç bu maç diyip diyp bekliyoruz. güzel bir farkla maçı alsak var ya of ki ne off...

Yarın saat 9 da veya 10:30 da sınavım var.Sınav 9 da olursa bilet alıcam,alırsam fazladan alıcam Gsbonusu olmayan arkadaşlara verebilirim

Yarın saat 9 da veya 10:30 da sınavım var.Sınav 9 da olursa bilet alıcam,alırsam fazladan alıcam Gsbonusu olmayan arkadaşlara verebilirim

böyle tekliflerle gel kaan :)

ama ne yazıkki ben hastanede olucam o gün..

kombine aldık iş yüzünden hep arkadaşlar gidiyor.. vayy be ne çıkarcı arkadaşlarım varmış :):lol:

google reklamına bak... forumm fener basket okulu reklamı var vay beee :)

fark bekleyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. ne oynuyoruz da fark atacağız acaba. yada önümüze gelene 3-5 atıp gönderen bir takımımız mı var ligde. bence 1-0 olsun bizim olsun yeter bana. keşke geçen seneki futbolumuzu oynayabilsek en azından, ama sağolsun hocamız öyle güzel nokta transferler yaptıki ileriye gideceğimiz yerde geriye gittik

Bu taktik anlayışla eğer fener istekli bi oyun oynarsa pozisyon bulamayız ama çok pozisyon veririz.Maçın kaderi fbnin elinde, her takım gibi onlarda isterse bizi rahatlıkla yenerler.

fark bekleyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. ne oynuyoruz da fark atacağız acaba. yada önümüze gelene 3-5 atıp gönderen bir takımımız mı var ligde. bence 1-0 olsun bizim olsun yeter bana. keşke geçen seneki futbolumuzu oynayabilsek en azından, ama sağolsun hocamız öyle güzel nokta transferler yaptıki ileriye gideceğimiz yerde geriye gittik

ya bahri abi bişey diyecem kızma...

aldığı adamlarla-geçen seneki adamların arasında bugun futbolla ne fark var..??

defans hattı değişmedi- orta sahanın göbeği değişmedi. daha iyi bir golcü geldi. emre-engin eskisidne bin kat kötü..

hocaya laf buluncak şeyler olabilir,

melo-selçuk-emre-engin-elmander ileri gideceğine geri gitti.

fatih hocanın yeni aldığı hamit-amrabat dışında kötü oynuyan varmı takımda danny-burak-umut

ayrıca fatih hoca ne yapsın, melo ile ilgili o mu dedi bekleyin diye- o daha iyisini istedi de yönetim getirde de oynatmadımı?

Geri
Üst Alt