STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

ya bahri abi bişey diyecem kızma...

aldığı adamlarla-geçen seneki adamların arasında bugun futbolla ne fark var..??

defans hattı değişmedi- orta sahanın göbeği değişmedi. daha iyi bir golcü geldi. emre-engin eskisidne bin kat kötü..

hocaya laf buluncak şeyler olabilir,

melo-selçuk-emre-engin-elmander ileri gideceğine geri gitti.

fatih hocanın yeni aldığı hamit-amrabat dışında kötü oynuyan varmı takımda danny-burak-umut

yok murat kardeşim niye kızayım sana. sonuçta burası bunları konuşmak için kurulmuş bir site herkes kendince doğru olanları ifade etmeye çalışıyor. geriye giden elemanlarımız varsa bunda terimin de katkısı vardır diye düşünüyorum, demekki futbolcularını yeterince iyi takip etmiyor hocamız yada gerekli gödüğünde ikazları yapmıyor, transfere gelince en büyük hatası ujfa sakatlanmasa dahi kaliteli üst düzey bir stoperle, bir solbek alınması şart olmasına rağmen alıdırmadı bu takıma. bizi crislerle danylerle oynamaya mahkum etti

Psikolojik üstünlük bizim elimizde .Son iki maç ortada . Kadıköy'de kupa kaldırdık yetmedi 10 kişi Süper Kupa'yı aldık. Dany - Sow eşleşmesi gayet güzel. Fener çok yüklenemeyeceği için malum Aykut yine tırsak bir kadroyla çıkacaktır ve sow -dany başbaşa kalacaktırki bu bizim avantajımıza olacak. Maç içindeki tek endişem Kuyt- Riera eşleşmesi . Hani Kuyt ve Riera eski takım arkadaşı olduğundan Riera'ya onu savunmak adına katkı sağlayacağı kesin ama Amrabat geriye fazla gelmezse Riera'nın Braga maçındaki acizliğini tekrar görebiliriz. Hak- Caner ikilisi korkudan ileri çıkamazlar çünkü Eboue ve Hamit o kanadı bu maçta ciddi anlamda yoracaktır. Aynı şekilde GG bu maçta fazla destek veremez Kayseri-FB kupa maçında Amrabat-GG eşlemesini hatırlayanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.Meireless ve Baroni'nin uzaktan şutlarına özellikle Melo'nun fazla fırsat vermemesi gerekiyor. Hava toplarında Melo üstünlüğü olduğu için kale vuruşlarını ayağa oynayacaklardır ve bu durumda Bekirovic reisin yapabileceklerini hepimiz biliyoruz.Umut'un presine Burak ayak uydurabilirse fener yine defanstan top çıkartırken büyük hatalar yapacaktır..Fener iyi takım fakat bizim oynadığımız oyun ve bu tarz maçlardaki coşkumuz fenerin antisi. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Şapkadan tavşan çıkartabilecek Alex'in yokluğu futbolcularımızın kafasınıda rahatlatacaktır.

Hamit Altıntop'u tam anlamıyla kazanacağımız maçtır bu!

Kral'ın yıldızlaşacağı bir maç olacak :ayatollah:

fark bekleyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. ne oynuyoruz da fark atacağız acaba. yada önümüze gelene 3-5 atıp gönderen bir takımımız mı var ligde. bence 1-0 olsun bizim olsun yeter bana. keşke geçen seneki futbolumuzu oynayabilsek en azından, ama sağolsun hocamız öyle güzel nokta transferler yaptıki ileriye gideceğimiz yerde geriye gittik

Yapılan en mantıklı yorum. %1 ihtimal fark olabilir abi. O da şöyle: Fenerbahçe kontradan vazgeçip açık futbol oynarsa fark olabilir. Bu da %1 ihtimale denk geliyor çünkü aykut kocaman kontraatak futbolu oynuyor. kapanıp çıkıyorlar. Biz maçın başında bir gol bulmazsak maç çok zor geçer. büyük ihtimal yenik duruma da düşeriz. Aykut hocanın planıda bu sanırım. kapanacak fenerbahçe ve kontra çıkacaklar. planı bozmak için sivas maçı gibi yapılan ilk atağın gol olması lazım.

Beyler maça arkadaş kombine kiralıyor almak isteyen varsa tel numarasını veriyim özelden

Yapılan en mantıklı yorum. %1 ihtimal fark olabilir abi. O da şöyle: Fenerbahçe kontradan vazgeçip açık futbol oynarsa fark olabilir. Bu da %1 ihtimale denk geliyor çünkü aykut kocaman kontraatak futbolu oynuyor. kapanıp çıkıyorlar. Biz maçın başında bir gol bulmazsak maç çok zor geçer. büyük ihtimal yenik duruma da düşeriz. Aykut hocanın planıda bu sanırım. kapanacak fenerbahçe ve kontra çıkacaklar. planı bozmak için sivas maçı gibi yapılan ilk atağın gol olması lazım.

buda 1 dk :) denk gelir. bizim fenere hemen gol atıpta başladığımız gol nadirdir. yüklencez 5-6 pozisyon girecez balları yanıdna değilse atıcaz :) yoksa volkan degaj yapar rüzgar eser muslera ayağı kayar gol olur :)

Bu maçtan tek beklentim yenmek en berbat futbolu oynayalım ama kazanalım iyi oynayıp kaybedince daha kötü oluyor yaw. Benim tahminin sivas maçının 2. yarısı gibi başlayıp yani 4-3-3 golleri bulmak sonra kontrollü oyuna geçmek.

muslera

eboue dany semih riera

hamit selçuk melo

aydın burak amrabat

Hakem aciklandi: Halis Özkahya

buda 1 dk :) denk gelir. bizim fenere hemen gol atıpta başladığımız gol nadirdir. yüklencez 5-6 pozisyon girecez balları yanıdna değilse atıcaz :) yoksa volkan degaj yapar rüzgar eser muslera ayağı kayar gol olur :)

Fenerbahçenin bize karşı şans eseri gol attığı maçlar çok azdır. bir elin parmaklarını geçmez. Genellikle bizim yaptığımız kademe hatalarından dolayı gol atarlar. Geçen seneyi hatırlayalım. 2-1lik arenada oynanan maç. yanılmıyorsam ilk gol fenerbahçenin sol bekinden gelmişti. semihin yaptığı kademe hatasıyla. 2-2lik maç. Tekrar fenerbahçenin sol bekinin dışarı çıkması muhtemel topu takibi sonucu alıp çok rahat bir şekilde orta açması. bırak orta açarken, topa koşarken bile bizden kimsenin rakibi takip etmemesi. yapılan orta sonucunda semihin sowun gerisinde kalması dolayısıyla yenilen bir gol. ikinci gole bakalım. Ujfalusi'nin topu uzaklaştırmak adına yüzü musleraya dönükken gelişi güzel vurması. topun indiği yerde melonun olmaması. alexin topu alıp gerçekten çok iyi bir şut çıkarması. Bunun gibi bir çok maç sayabilirim sana hocam. ilk arena maçında bizim defans oyuncularının uyuması ve alexin o boyuna rağmen kafa topuna yükselip gol atması.. Bunlar şans golleri değil. bunlar yapılan bireysel hatalar.

Bu maçtan tek beklentim yenmek en berbat futbolu oynayalım ama kazanalım iyi oynayıp kaybedince daha kötü oluyor yaw. Benim tahminin sivas maçının 2. yarısı gibi başlayıp yani 4-3-3 golleri bulmak sonra kontrollü oyuna geçmek.

muslera

eboue dany semih riera

hamit selçuk melo

aydın burak amrabat

Hamit oynamayi haketmiyor su anda. Ben bile pes ettim. Yekta'yi koy tamamdir

Fenerbahçenin bize karşı şans eseri gol attığı maçlar çok azdır. bir elin parmaklarını geçmez. Genellikle bizim yaptığımız kademe hatalarından dolayı gol atarlar. Geçen seneyi hatırlayalım. 2-1lik arenada oynanan maç. yanılmıyorsam ilk gol fenerbahçenin sol bekinden gelmişti. semihin yaptığı kademe hatasıyla. 2-2lik maç. Tekrar fenerbahçenin sol bekinin dışarı çıkması muhtemel topu takibi sonucu alıp çok rahat bir şekilde orta açması. bırak orta açarken, topa koşarken bile bizden kimsenin rakibi takip etmemesi. yapılan orta sonucunda semihin sowun gerisinde kalması dolayısıyla yenilen bir gol. ikinci gole bakalım. Ujfalusi'nin topu uzaklaştırmak adına yüzü musleraya dönükken gelişi güzel vurması. topun indiği yerde melonun olmaması. alexin topu alıp gerçekten çok iyi bir şut çıkarması. Bunun gibi bir çok maç sayabilirim sana hocam. ilk arena maçında bizim defans oyuncularının uyuması ve alexin o boyuna rağmen kafa topuna yükselip gol atması.. Bunlar şans golleri değil. bunlar yapılan bireysel hatalar.

yok zaten şans eseri attığı az da olsa gelir biz iyi oynarken olur :)

Hamit oynamayi haketmiyor su anda. Ben bile pes ettim. Yekta'yi koy tamamdir

hamit oynamayı hak ediyor..

hamit için destek. öyle bir maç ki bu eğer farkına varırsa alırız.

yeni gelenler ilk defa müthiş atmosferi görecek.. belki ilk 15 dakikada destekle her futbolcu messileşebilir. ama baskıyı kırdığı anda rakip çok zor olur maç..

kadrolar yüzde 95 belli gibi

...............muslera...........

eboue..semih..dany..riera

...........melo...selçuk.......

hamit/yekta............amrabat

...........umut...burak.........

....................VS.................

..................volkan...............

gökhan..bekir..yobo..hasan ali

...................topal................

...........baroni.....meireles......

kuyt.............................caner/stoch

....................sow.................

eşleşmeler de az çok belli gibi

eboue-caner

riera-kuyt

semih-sow

melo-baroni

selçuk-meireles

hamit-hak

amrabat-gg

burak-yobo

umut-bekir

bakalım kim kime üstünlük sağlayacak

O da futbolun cilvesi :)

karakolda ayna var ayna var, renklerinden bellidir fenerim sense bir ..... var, fosforlu cilveli fener

not: bu slogan olarak şarkının ilk çıktığı dönemde yapılmıştır. çok kısa çatlak sesler halinde söylenirmiş o zaman. galatasaray amigosu olarak takılmış bir abi öğretmişti bize.

:)

Manu maçı gibi çok kritik bir maç.Yarım sıfır olsun bizim olsun.Tek farklı kazanacağımızı düşünüyorum

Ynt: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

kadrolar yüzde 95 belli gibi

...............muslera...........

eboue..semih..dany..riera

...........melo...selçuk.......

hamit/yekta............amrabat

...........umut...burak.........

....................VS.................

..................volkan...............

gökhan..bekir..yobo..hasan ali

...................topal................

...........baroni.....meireles......

kuyt.............................caner/stoch

....................sow.................

eşleşmeler de az çok belli gibi

eboue-caner

riera-kuyt

semih-sow

melo-baroni

selçuk-meireles

hamit-hak

amrabat-gg

burak-yobo

umut-bekir

bakalım kim kime üstünlük sağlayacak

Umut bekir eslesmesi beni cok umutlandiriyo. Bu arada sowa danyi verebilir hoca