STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Son kupa maçı hariç fatih hoca çok formdaydı beni baya umutlandırıyordu..

Son kupa maçı içine etti herşeyin..:o

595772_Galatasaray_SK.jpg

Boşuna 4-3-3 filan yapmayın,çıkıcak kadro budur..

İnşallah Umut - Burak ikilisi ile çıkmayız yav. Burak'ın yanındaki adam Umut olmamalı. Top tutan,dağıtan bir oyuncu olması lazım.Mevcut kadromuzda bunu yapabilen tek forvetimiz Elmander ama ortayı üçleyip Engin ile de bunu sağlayabiliriz.Çünkü Elmander de aşırı derecede formsuz.

Fakat Terim büyük ihtimalle yine Umut - Burak ikilisi ile çıkartacak ve yine beni krize sokacaktır.Fatih Hoca'yı forumda çoğu zaman savunmuşumdur ama hocanın gerçekten ilginç inatları var.

Bizim sistemimizde kilidi açan oyuncu Umut'un pozisyonu ama Umut bunu gerçekleştiremiyor işte.Hatırlarsanız Kayseri maçında takım çok iyi oynamıştı çünkü Umut o maçta bildiğiniz orta saha ile bütünleşmişti.Bence Umut yerine formayı daha çok hakeden Aydın'ın oynaması lazım.

Kupa maçından dolayı camiada karamsar bir hava oluştu, Fener'de Göztepe'ye 4 attı. İşte bu tam ihtiyacımız olan tablo, gerçekten harika.:yenieek:

Kupa maçından dolayı camiada karamsar bir hava oluştu, Fener'de Göztepe'ye 4 attı. İşte bu tam ihtiyacımız olan tablo, gerçekten harika.:yenieek:

Bugün Fenerde kaybetseydi şanslar eşit olurdu pazar günü.Şimdi kazanacağımızdan yüzde yüz eminim.Hatırlarsak Karabüğe kaybedip Manchesterı yenmiştik aynı olay oldu hemen hemen:yenieek:

İnşallah Umut - Burak ikilisi ile çıkmayız yav. Burak'ın yanındaki adam Umut olmamalı. Top tutan,dağıtan bir oyuncu olması lazım.Mevcut kadromuzda bunu yapabilen tek forvetimiz Elmander ama ortayı üçleyip Engin ile de bunu sağlayabiliriz.Çünkü Elmander de aşırı derecede formsuz.

Fakat Terim büyük ihtimalle yine Umut - Burak ikilisi ile çıkartacak ve yine beni krize sokacaktır.Fatih Hoca'yı forumda çoğu zaman savunmuşumdur ama hocanın gerçekten ilginç inatları var.

Bizim sistemimizde kilidi açan oyuncu Umut'un pozisyonu ama Umut bunu gerçekleştiremiyor işte.Hatırlarsanız Kayseri maçında takım çok iyi oynamıştı çünkü Umut o maçta bildiğiniz orta saha ile bütünleşmişti.Bence Umut yerine formayı daha çok hakeden Aydın'ın oynaması lazım.

Umut Fenerin kocasıdır.Trabzonda bile boş geçtiği maç nadirdir.O yüzden Umutun oyununu hiç beğenmememe rağmen bu maç oynaması bizim için iyi olur.Yine hiç sahada gözükmesede olmadık bir yerden çıkar sallar golünü maçı aldırır.

iyi güzelde enginde formsuz, hem bence dünyada hic bir hoca, bir önceki macta iki gol atan forvetini yedek oturtmaz.. kim derdiki sezon öncesi,umutun bu kadar önemli olacagini.. oynasin faydasi olur forvette bize !

4

Geldikleri gibi gidecekler.

Süper kupadaki gibi oynasak 3 de atarız 4 de. Aykut çok korkak oynatıyor. gomulecekler savunma ağırlıklı oyniyacaklar. Sisirme toplara çıkmaya çalışacaklar. (katılıyorum) saw-kuyt ikilisine dikkat! Birde sakin olmamız lazım. Melo ve Burak kart görebilir. Caner, Volkan ve Bekir oyunu germek için herseyi yapar.

Arkadaşlar gsbonus kart ile bileti hangi siteden alacaz alacaz?

Hadi be aslanlar;guldurun yuzumuzu:troll:

Allah bin bir belanı versin biletix.!!!:31:satışa sunduğu an 10 sn için de 1 tane 80 liralık bilet almak istedim. verdiği cevap : istediğiniz kategoride bilet bulunamamıştır. kime sattın lan 10 sn için de şerefsiz. haram zıkkım olsun inşallah.. :31:

120 tl vericem gözü karartım ama biletix eror veriyo :o

120 ler de bitmiş vay anasını :sad007:

Allah bin bir belanı versin biletix.!!!:31:satışa sunduğu an 10 sn için de 1 tane 80 liralık bilet almak istedim. verdiği cevap : istediğiniz kategoride bilet bulunamamıştır. kime sattın lan 10 sn için de şerefsiz. haram zıkkım olsun inşallah.. :31:

kendımızı şöyle avutalım.senın gibi internet basında bekleyen binlerce adam var.ve şanssız olanlardansın:)

TTNET :ayatollah:

Geri
Üst Alt