STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Geçen seneki maçlarda olmadığı kadar heyecan var sanki bende ve ben bu kadar heyecan yaptıysam eğer sonu pek iyi olmaz. Yenileceğiz gibi geliyor :o

Bu maçta taktım buna nedense ama kazanmak için 3 gol lazım, aşağısı kurtarmaz bizi.

bu maçta kazanmak için tek parola sakin olmak sakin olur akıllı oynarsak net skorla galip ayrılırız aksi takdirde bir telaş deli gibi saldırırsak adamlar 2 kere gelir atar kazanır

Fenerbahçenin bizi oyun olarak sürklase etmesi imkansız kazanırlarsa duran top karambol uzaktan şutlar ya da bizim takımdan inanılmaz hatalar gelmesi lazım futbol şansı umarım yanımızda olur ama Fener yıllardır derbileri bu şekilde kazanıyor yine de herşeye rağmen çok rahatım ben yeneceğimize inanıyorum.

bu maçta kazanmak için tek parola sakin olmak sakin olur akıllı oynarsak net skorla galip ayrılırız aksi takdirde bir telaş deli gibi saldırırsak adamlar 2 kere gelir atar kazanır

aynen normalde deplasmanlarda oynadigimiz akilli ,ne yaptigini bilen bir takim gibi oynarsak Barca,Real ,Bayern,Dortmund disinda yenemiyecegimiz takim yok

Deplasman takimi gibi oynamaliyiz

adam gibi pas alirsa , Burak Bekir'i pacavraya cevirir

Şu fenere önde presss yapsın umutla burakkk.. iddaa ediyorum 20 dk da 2 gol atarız... Elleri ayakları dolanırlar.. Ama yok ortasaha mücadelesi gibi geçerse karambole atarlar bi tane ..

Umut Bulut oyun tarzi olarak Fenerbahce´ye cok ters geliyor zaten. Volkan Demirel zamaninda Quiz´de, Umut Bulut´un en yipratici forvet oldugunu söylemisti

2-0 biticek , Riera kesin gol atıcak.Eğer bunlar olmasın 10 kere eşeğim diyeceğim.

[video=youtube;ssys_qPz2Sk]https://www.youtube.com/watch?v=ssys_qPz2Sk[/video]

Herkese iyi geceler, yarın güzel bir gün olacak! :ayatollah:

nedense pek önemseyemedim bu maçı... çok heyecan yaptıklarımda yenilirdik genelde.bu maç ilginç bi hava var bende.yenilsek de çok üzülmem gibi hissediyorum.Ben böyle hissettğime göre 4-5 tane atar yollarız :D atmasalar da canları sağolsun.son yılların en sönük derbi havası var sanki

Ekinler dize kadar fenerrrrr gel bize kadarrrrrrrrrrrrr :)

Bugün günlerden Galatasaray!

Maça gidecek arkadaşlardan ricam top fenere geçince sonuç ne olursa olsun ölümüne ıslıklamak.. Hakemi de bize hatalı karar vermemesi yönünde baskı altına almak..

Geri
Üst Alt