STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Eğer öyle bir şey olursa büyük olaylar çıkar maç bile yarıda kalabilir o 300 fenerlide hastanelik olur.

Kardeşim probleminiz mi var? Adam maçı izlemek istemiş gidip izliyor, orada huzur bozucu bir şey yapmadıkça bir şey diyemezsin. Paylaşılsın, dövülsün mü adamlar. Ben de Saraçoğlu'nda gidip izlemek isterim kaçak şekilde, dövsünler mi benide? Kimseye rahatsızlık vermedikten sonra ne sorun olacak?

o zaman niye paylasiyor o resimi?

sen gecekonduya bilet bulursan resimini internete koyarmisin?

adami niye dövsünler, hazirlikli olsunlar, provokasyona falan, belli olmaz bir de sahaya atlayabilir adam bize ceza gelmesi icin

Eger Emniyetin bir capi varsa, bu resimleri paylasan provokatörleri tespit edip önlem almislardir zaten.

Önlem almadilarsa, bir olay ciktiginda da kendileri hesap verirler. Galatasaray taraftarini baglamaz

ilk 4 dakikada 1-0 öne geçeriz. Ardından temkinli oyuna geçeriz. Gibi duruyor.

Sahaya atlayabilirler tabi, o zaman sıkıntı olur hemen kapatırlar sahayı.

Aziz Yıldırım maçı germek için herşeyi planlamıştır. Adamın çıktığı belli oldu. Daha ilk derbiden bir hafta önce kendi kanalından başladı ortamı germeyi. O sahaya inemez kimse kolay kolay merak etmeyin.

içim rhat etmiyorrrrrrr fenere koymayıncaaaa

Sahaya atlayabilirler tabi, o zaman sıkıntı olur hemen kapatırlar sahayı.

Nasıl kapatıyorlar, Fenerin her 3 maçından birinde seyircileri zemine iniyor. Sıkıysa kapasınlar.

Erken bir gol bulursak eğer umarım gerçi çekilmeden saldırmaya devam ederiz. Şöyle ilk yarı 3-0 falan bulsak rahat rahat marşlar söyleyerek maç izlesek.

Bu arada rüyamda 3-2 skor gördüm gittim iddaadan oynadım ama böyle bir skor istemem rahat alacagımız bir maç olsun inşallah :)

Birazdan evden çıkıyoruz, parçalımızla, atkımızla, ruhumuzla gidiyoruz. Saatler, dakikalar geçsin, şölen başlasın, aslan parçalasın :gs::bid:

Eğer fenerliler öyle bi şey yaparlarsa hepsinin ölüsü çıkar ordan hiç abartmıyorum.

Amrabat,Marco Reus kadar oynasa bu maçta yeter:)

2 farklı skorla bizim olur maç. Yenildik mi, dünyanın sonu değil her maç öncesi aman şöyle bal gol atarlat aman böyle saçma şeyler olur diyoruz diyoruz adamların sahasında kupa kaldırdık hemen ardından bir kupa daha aldık ellerinden. Daha ne lazım anlamıyorum asıl onlar düşünecek bu kupaların intikamını bize ne oluyorsa. Rahat bir oyunla 2-0 alırız gibime geliyor. İlk yarım saate kesin gol var diyorum.

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Layiginla mucadele etsinler formanin hakkini versinler... Gerisi insallah gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amrabat,Marco Reus kadar oynasa bu maçta yeter:)

Amrabat kayseride ki gibi oynasa yeter ya.. Gg yi mundar etsin yeter bana .. Fener gol yediğinde kamera her volkanı gösterdiğinde orgazm olmuş gibi haz alıyorum.. Haydi çocuklar vurduğunuz gol olsun.

Amrabat kayseride ki gibi oynasa yeter ya.. Gg yi mundar etsin yeter bana .. Fener gol yediğinde kamera her volkanı gösterdiğinde orgazm olmuş gibi haz alıyorum.. Haydi çocuklar vurduğunuz gol olsun.

Aykut görüyorum benim kadar heyecanlısın:)

Geri
Üst Alt