STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Şuursuzca hücum yapmayalım yeter kontrollü ve güzel bir oyun oynamamız gerekiyor.

Bir fener maçında da Semih veya Melo'dan biri ilk 15 dakikada sarı kart görmesinler.

Re: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Eger Emniyetin bir capi varsa, bu resimleri paylasan provokatörleri tespit edip önlem almislardir zaten.

Önlem almadilarsa, bir olay ciktiginda da kendileri hesap verirler. Galatasaray taraftarini baglamaz

Oturan adama Polis ne yapsın saçmalamışsın. Özel güvenlik ne güne duruyor. Ayrıca hırsızın hiç mi suçu yok.

Sent from my GT-I9300

Fenerle oynadığımız son 5 maç ortada . Aykut sağolsun derbileri rutine çevirdi. Maçın şeklini herkes tahmin edebiliyor. Biz full atak yaparız fener full defans yapar. Baskıda golü erken bulursak geçen seneki ilk maçın kopyası olur hatta Burak sayesinde fazlası bile olur.

sporx: Türk Telekom Arena’da girişlerde taraftarların üstü çok sıkı bir şekilde aranıyor ve tek tek kıfayetlerine bakılıyor. Maçtan önce, 300 kadar Fenerbahçeli taraftarın Türk Telekom Arena’ya sızma planının olduğu iddia edilmişti.

[h=5]Orhan GENCEBAY : ''Samsunda biz mahallecek Galatasaray'lıydık. Olmayanları zorla Galatasaray'lı yapardık.''[/h]

Nedensiz bir şekilde gereğinden fazla bir heyecan var bende. Çok erken bir gol yiyeceğimizi düşünüyorum bu yüzden, umarım maçtan kopmayız bu golden sonra, daha çok var deyip asılırız maça..

Nedensiz bir şekilde gereğinden fazla bir heyecan var bende. Çok erken bir gol yiyeceğimizi düşünüyorum bu yüzden, umarım maçtan kopmayız bu golden sonra, daha çok var deyip asılırız maça..

Ben şuna inanıyorum.. Bize bu maçı Fatih hoca ya kazandırcak yada kaybettircek.. Teknik , Taktik anlayışıyla bu maçta..

beyler engin neden kadroda yok haberi ola nvar mı

Onların sahasında ilk 15 dakikadaki 2-0'dan sonra son dakikada direkten dönüp 2-3'den olduğumuzu hatırla bu gibi düşündüğün zaman. Bugün 2-0 öne geçseler biz yine çabalarız. Bu maçı biz kafamıza takmıcaz onlar düşünecek. Onlar yine savunup saçma sapan bir gol peşinde koşacaklar biz saldırıp normal goller peşinde koşacaz. Onların işi daha zor onlar düşünsün.

Müthiş heyecan vardı sabahtan ama maç saati yaklaştıkça heyecanım aazldı neden acaba?

Geçen yıl kazandığımız maçta müthiş baskı kurmuştuk gole kadar dünyaları kaçırmıştık. Kimsenin beklemediği Eboue golü atıp arkası gelmişti. Evet defans ve orta saha geçen yılki direnci gösteremiyor ama bu maç farklı olacaktır.

Biri bana bu maça doğu 150 tl ye davetiye satıyor. Davetiye nedir? güvenilir mi?

A-PnaWuCMAEH_Mx.png

İlk 11

Muslera Eboue Semih Dany Riera Hamit Selçuk Melo Amrabat Umut Burak

Geri
Üst Alt