STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

İyi koyduk :ayatollah:

derbilerde nasıl oynayacağımızı öğrenmişiz.

Hamit'e helal olsun

Aslında her ne kadar istediklerini yapamasa da Amrabat'a da helal olsun 90 dakika durmadı çocuk fenerbahçeli arkadaşım Amrabat'a baya küfür etti bu herif nasıl bu kadar çok koşuyor diye :D

muslere maca manken gibi girdi manken gibi cikti
grin.gif

[h=5]Olsun fenev'in Türkiye Kupası var[/h]

Koyduk geçtik. Artık o derbilerde üstünlük yok psikolojik öndelik falan kalmadı. Çıkıyor, istediğimizi alıp bitiriyoruz.

Fenerbahçe'yi kendi dertlerine bırakıp biz kendi işimize yani Şampiyonlar Ligi kuralarına odaklanalım :ayatollah:

Çakışlara gel. Tebrikler, teşekkürler GALATASARAY. Deplasman yasağını aldı Fener.

arkadaslar meireless kirmizi goruruken israrla hakeme yuvarlak hareketimi yapiyordu yoksa benmi yanlis gordum ?

Sıradan bir galibiyetti. Herhangi bir süper lig maçı. Biz ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE bakalım.

Kuşlar kudursun.

Arkadaş ben çözdüm bunları , Fener'e gelen adamın sözleşmede çirkefleşme maddesi var. :yenieek:

İkinci yarı bizim adımıza Melo'nun iki tane şutu vardı. Birinde fena vurmadı ama kaleci kurtardı diğer pozisyonda ise elverişli durumda olmasına rağmen çok kötü vurdu.

Fener'in ise pozisyonu yoktu.

Amrabat'ın çalım atmakta zorlandığı ortada. Hızı ile adam geçebiliyor. Bir de pozisyon bilgisi yerlerde. Bir çok pozisyonda doğru yere gitmek yerine geri doğru geldi.

Bir tane düzgün top süren, hızlı ve çalım atan bir adamımız olsa daha iyi bir takım olacağız.

Şu anki halimizle topu alıp rakibin üzerine gidiyoruz ama birşey üretemiyoruz. Haliyle takımın hücum yapma isteği ölüyor.

Devre arasında mutlaka kaliteli bir hücumcu almalıyız. Bu oyuncu hem ortada hem de kenarda oynayabilen bir oyuncu olursa iyi olur. Dilerim yapılır böyle bir transfer.

Bir de şunu belirteyim. Savunmada çok sorun yaşarız diye düşünüyordum. Özellikle Sow bela olabilir diye düşünmüştüm ama iyi kapandık çoğu pozisyonda. Sadece bir hata yaptık onda da yanlış uzaklaştırdığımız topta golü yedik.

Sonuç olarak galibiyet güzel ama gelecek adına takıma mutlaka ekleme yapmamız gerek. Şimdi galibiyet sevincimizi yaşayalım. :D

Yalnız Alex olsaydı kesin atardı lavuk :asd:.

Cok rahat kazanacigimiz maclarda bile Oyuncularimizda büyük bir gerginlik oluyor,eski oyuncular hadi anladik bu gerginlik yeni gelen Oyuncularimizada bulasiyor.

Galiba farkinda olmadan Taraftar olarak Biz geriyoruz oyunculari,bir rahat olabilsek bu eziklere her mac fark atariz.

Goydukkkkkk

İyi yendik valla. Maçın genel hakimi bizdik. Taraftar da iyiydi.

Bir de Selçuk reyiz ne yazdı ama frikikten yahu. :ayatollah:

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | İkinci Yarı | 16 Aralık

Ha ha ha olaya bak lan ntvspor altyzıda eşek kadar "kendi kalesine" yazmış bizim maçı hatırlıyorum "kk" yazmıştı semihin attığı maçta. öBu kadarda ezik olmayın la.

Alex gitti fener bitti bu açık ve net. Melo bugün bence harikaydı. Selçuğu toparlanmış gördüm. Hamitin yeri kesinlikle kanat değil bağırıyor. Artık inanılmaz diri duruyor. Hamiti forvet arkası düşünmeliyiz artık. Sol beke gelirsek riera iyi güzel hoşda çok yalnız kalıyor ve ora çok boş kalıyor. Kesinlikle açık olarak kullanıp onun yerine iyi bir oyuncu almalıyız. Amrabattan daha iyi çalım atıp pozisyona girebiliyor. Eboue uzun zamandan beri ilk defa ofansa katkı verdiğini gördüm bence harika oynadı. Ama 10 numara eksikliğimiz maçta göründü işte. Ebouenin paslarını gole çevirecek adam 10 numara pozisyonudur.

Geri
Üst Alt