- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık
hahahhahahahaa
hahahhahahahaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajı Gönderen: enigma34:cLink:3890588
Malesef ikinci kupalarını Saraçoğlunda kaldırıcaklar gibi.
Bu yönetime bravo. Yönetim varsa.

İkinci yarı bizim adımıza Melo'nun iki tane şutu vardı. Birinde fena vurmadı ama kaleci kurtardı diğer pozisyonda ise elverişli durumda olmasına rağmen çok kötü vurdu.
Fener'in ise pozisyonu yoktu.
Amrabat'ın çalım atmakta zorlandığı ortada. Hızı ile adam geçebiliyor. Bir de pozisyon bilgisi yerlerde. Bir çok pozisyonda doğru yere gitmek yerine geri doğru geldi.
Bir tane düzgün top süren, hızlı ve çalım atan bir adamımız olsa daha iyi bir takım olacağız.
Şu anki halimizle topu alıp rakibin üzerine gidiyoruz ama birşey üretemiyoruz. Haliyle takımın hücum yapma isteği ölüyor.
Devre arasında mutlaka kaliteli bir hücumcu almalıyız. Bu oyuncu hem ortada hem de kenarda oynayabilen bir oyuncu olursa iyi olur. Dilerim yapılır böyle bir transfer.
Bir de şunu belirteyim. Savunmada çok sorun yaşarız diye düşünüyordum. Özellikle Sow bela olabilir diye düşünmüştüm ama iyi kapandık çoğu pozisyonda. Sadece bir hata yaptık onda da yanlış uzaklaştırdığımız topta golü yedik.
Sonuç olarak galibiyet güzel ama gelecek adına takıma mutlaka ekleme yapmamız gerek. Şimdi galibiyet sevincimizi yaşayalım.![]()
arkadaslar meireless kirmizi goruruken israrla hakeme yuvarlak hareketimi yapiyordu yoksa benmi yanlis gordum ?
Topal efsane uqhhahah