STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

ben totemimi buldum.hiç heyecanlanmadan maçı hiiç sallamadan evde tek başıma izlicem bundan sonra :)

227028_529978323688792_339033483_n.jpg

trabzonu yeneriz rahatım o konuda çünkü bu maçtan aldıgımız gazla falan değil ts hiç ama hiç bişi oynamıyor ve o sahada burakla umut çok boş alan bulur burak affetmez 1-3te o maçı alır lider kapatırız en az 5 puan farkla:happynew::happynew:

O oynamayan TS'ye karşı yine 1-0 üstüne yatarsak üzülürüz.

Haftaya trabzon maçıda en az fener maçı kadar önemli , puan farkını 5 e çıkarmışken tekrar 2 ye düşürmeyelim

ben totemimi buldum.hiç heyecanlanmadan maçı hiiç sallamadan evde tek başıma izlicem bundan sonra :)

benim gibi desene. hayatımdaki en stressiz maçlardan birini izledim. böyle izlemek daha mantıklı geçen yıl cafede izledim şampiyonluk maçını az daha heyecandan bayılıyordum :)

Bu arada ilk golü defalarca izledim. Bekir resmen Hakan Şükür gibi çıkmış, kararlı bir şekilde kafayı çakmış atmış golü.

.

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Spiker, fbnin hucum yapmakta zorlandigini dudunuyor musunuz diye sordu.

aykuta kal geldi, bisey diyemedi :D

Arkadaşlar fenerliler yine ballarını belli etti pozisyona girmeden gol attılarr

lan biz koyunca ortalık çok sakin fener yenince ooouuuwww..... herkes ayağa kalkıyo. Sırf bu bile iki takımın büyüklük karşılaştırmasında önemli bir kriterdir.

Ulan fenoşlar bu sefer sizi cübbeli ahmet hoca bile kurtaramadi :ddddddd

yalnız fatih hoca umarım tek forvet oynamamız gerektiğini görmüştür. umut çıkıp yekta girince tüm üstünlük bize geçti fener kalemize gelemedi.

ulan bu Kaya C ne zirvaliyor..Elmander son 10 dk girmismis skoru korumak icin..anlasilan biz bugun FBJKyi yenmisiz

ilk defa bir kareografiyi bu kadar beğendim

Kötü oynayarak kazanmayı öğrenmek önemli , yıllardır fener böyle yapıyo biz iyi oynayıp puan kaybediyoduk .Şimdi tam tersi olmaya başladı bu güzel bi olay birazda onlar yaşasın bakalım .

benim gibi desene. hayatımdaki en stressiz maçlardan birini izledim. böyle izlemek daha mantıklı geçen yıl cafede izledim şampiyonluk maçını az daha heyecandan bayılıyordum :)

aynen ya yıllardır her fener derbisinde ömrümden ömür gitti.geçen seneki 3-1 lik maçı da izlememiştim.taktım kulaklığı müzik dinledim.bu kez de başımda türlü stresler vardı maçı hiç düşünemedim bile eve geldim açtım tv yi yaktım sigarayı tek başıma izledim çok güzelmiş böyle heyecanlanmadan izlemek :) profesyonel taraftar oldum anasını satim :D

ŞİKEBAHÇE için 2-1 aralık erken geldii :))

Geri
Üst Alt