STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

4 4 2 oynadığımız için verimsiz kaldığını düşünüyorum sistem çok ters mesela hamitin de öyle olduğunu düşünüyorum.Kanat tabiki gerekiyor ama amrabat o kadar kötü değil sistem kurbanı ve bonservisinin altında eziliyor.

o zaten bence basli basina fiyasko 4-4-2 mi kaldi hep soyluyorum cok cift forvet oynamak istiyorsan iki tane boga gibi kanat adami alirsin o adamlar ilerdeki forvetle beraber gerekirse 3 forvet oynar ..ama 4-4-2 olmuyor abicim iste orta sahada top yapamiyor takim, sonra her topu alan ileri sisiriyor .burak ve umut ikiside birbirini kitliyor.

Bu galibiyette Necati de olsaydı keşke. Bu sezonun en büyük pişmanlığı bence Necati.

+1 Kesinlikle evet..Çok çok faydalı olurdu bize.. Bu maç için değil belki ama bütün maçı rakip yarı sahada oynayıp da pozisyon bulmakta dahi zorlandığımız maçlarda çok işimize yarardı..

Ynt: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Maçtan geldim şimdi, sesim kısık, boğazım ağrıyor. Hanımı çocuğu uyandırdım, koyduk mu diye bağırıyoruz evde. 2 senedir evire çevire yeniyoruz şikecileri, daha ne olsun.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lan varya yine 10 tana atabilecğimiz bir maçtı ve o ne boşluktu fenerin öyle yahu. Bi ara adamlar sıkıldı sandım meireles 2 kere bizim oyunculara pas verdi :lol:

Başkan 1 takviye nedir la en az 2 olmalı 2. Hatta 3. Biri 10 numara 1 kanat 1de defans.

Maçı izlerken fark etmişsinizdir mesela top Eboue'de iken kimse top almaya gelmiyor, pas almak için alan değiştirmiyor, aktif oynamıyor sürekli durarak pas istiyorlar. Aynı şekilde Selçuk'ta iken orta saha ile ceza saha arası bomboş, kimse de geleyim alayım yardımcı olayım demiyor. Verkaç yapmayı düşünen sadece Riera var.

son 15 dakıka farka gıderdık sol tarafı otoban oldu ezıklerın

Koreografide ince mesajlari sadece benmi anladim :)

A-RLYptCcAAmGjv.png

Sağlam stoper, Sağlam sol bek ve önünde Riera, Bir de 10,5 numara:)

Rıdvanda ağlarken hiç çekilmiyor la valla :D

Bu şerefsizlere karşı birazcık şansımız tutsa 3.'yü atıp maçı kopartır ve farka giderdik ama çok şanslıydılar her zamanki gibi...

Bu şerefsizlere karşı birazcık şansımız tutsa 3.'yü atıp maçı kopartır ve farka giderdik ama çok şanslıydılar her zamanki gibi...

canları sağolsun kanıttırdık yinede ibneleri.. Bekleyin yarın şirketteki fenerliler.. Pazar gecesi telefonunu açık tut diyen fenerliler.. Yerin dibine sokucam sizi , ağlatıcam , duygularınızla oynuycamm..

Geri
Üst Alt