STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Bir gazetede maçtan evvel Selçuk mu Meireles mi diye karşılaştırmalı bir haber yapılmış. Haberin altında tek bir yorum var 46 pozitif, 8 negatif puan almış.

Meireles ve selçuk mu? yapmayın artık, adam şampiyonlar ligi kupasını kazanıp geldi. selçuk'un damga vurduğu tek büyük maç var mı?

Gülsek mi ağlasak mi? Skor 2-1, galibiyet golü Selçuk. Selçuk'un iyi bir performansına karşın etkisiz üstüne üstelik kırmızı kart görmüş bir Meireles!

Bir gazetede maçtan evvel Selçuk mu Meireles mi diye karşılaştırmalı bir haber yapılmış. Haberin altında tek bir yorum var 46 pozitif, 8 negatif puan almış.

Gülsek mi ağlasak mi? Skor 2-1, galibiyet golü Selçuk. Selçuk'un iyi bir performansına karşın etkisiz üstüne üstelik kırmızı kart görmüş bir Meireles!

baros ve kewell'da CL alıp gelmişti :D cris 2010'da yarı final oynadı lyon ile :trollface: ne mallar la bunlar

Rıdvan dilmen bir yorumun da diyorki:'' Galatasaray kontrollü oynadı..''

Ulan alıştınız ha Galatasaray yüklenir biz iki kontra atakta maçı alır götürürüz..

Yok öyle, GALATASARAY Skoru buldu kontrollü oyuna döndü. fenev'de üstümüze gelmeyince GALATASARAY'da üstlerine gitmeyince saçma bir maç oldu..

Devir değişti artık.. Koymaya devam.

A-RDPH_CAAAq32e.jpg

Kareografi çok güzeldi

Ben kazanacagimizdan emindim. Ilk defa cok rahattim.

Fenerbahce'yi yenecegimiz onlarin yüz ifadelerinden belliydi. Volkan yenilgiyi hissediyor. Yüzü düsüyor

Biz Fenerbahce'den daha etkili bir takimiz. Bunu onlar da biliyor. Kaliteli ama düz bir takim Fb.

Macin adami bana göre Hamit. Müthis gol yüzünden Selcuk'la paylassin macin adamligini :)

Hamit 2.yarı iyi oynadı. Melo'da ikinci yarı kötüydü. Bu akşam en iyi oyuncumuz Semih ve Selçuk idi.

Burak ve Umut yoktu sahada adeta. Eboue önceki maçlara göre oldukça iyiydi. Riera yine istikrarlı ve "harika" oynadı.

feneri 297 dakikadır yenemiyoruzzz :bansign:

Bu aralar muhteşem oynamasak da maçları kazanmasını biliyoruz. Koyduk ve eğleniyoruz :)

Hersey unutulur hatırlar kalır size her Mayıs bizi hatırlatır...

:ayatollah:

Rıdvan dilmen bir yorumun da diyorki:'' Galatasaray kontrollü oynadı..''

Ulan alıştınız ha Galatasaray yüklenir biz iki kontra atakta maçı alır götürürüz..

Yok öyle, GALATASARAY Skoru buldu kontrollü oyuna döndü. fenev'de üstümüze gelmeyince GALATASARAY'da üstlerine gitmeyince saçma bir maç oldu..

Devir değişti artık.. Koymaya devam.

Aynen öyle dikkat ederseniz her spor programında bizim ilk 30 dk cok fena bunaltcagımızı baskı yapıcagımızı ve bu baskıda golu bulamazsak sıkıntıya gircegimizi falan konusuyorlardı fenerin tedbir aldıgına falan deginiliyordu.. Ama ben hocadan böyle bir hamle bekliyordum iyide yaptı hurra hucum bize bişey kazandırmaz iyi oynuyor gibi gözükürüz ama elde bişey olmaz bunu en yakın zamanda icerdeki braga macında gördük Kontrolsuz güc güc olmaktan cıkıyor bugun cok akılcı oynadık koyduk cocugu gönderdik bu kadar basit darısı lazların ve sampiyonlar ligindeki maclarımıza

Ekli dosyayı görüntüle 4279

Bugün Ntvspor'da gösterildi.. Bazı inanmayanlara da kapak olmuştur sanırım.

Ekli dosyalar

• GALATA~1.webp
    GALATA~1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 188

Yine koyduk.33.haftada turlarız kesin çöplüklerinde yine.

Rab'bim dualarımızı kabul etti.Fener'i çimlere gömdük yine.Müthiş bir psikolojik üstünlük kurduk maçta.

Herkes agresif bir Galatasaray bekliyordu.Ama bu sene İmparator önemli bir noktanın önemine vardı.Zor maçlarda ekonomik oynayarak istediği sonucu mutlaka alıyor(İst.B.Bld.,Sivas,Braga maçlarında olduğu gibi)

Geçtiğimiz senelerde de göstermişlerdi. Pc'ye kaydetmiştim.. :) :p

Böyle birşeyin olduğunu biliyordum fakat ilk defa bir televizyon kanalında yayınlanırken gördüm. Demek eskiymiş. :)

Aynen öyle dikkat ederseniz her spor programında bizim ilk 30 dk cok fena bunaltcagımızı baskı yapıcagımızı ve bu baskıda golu bulamazsak sıkıntıya gircegimizi falan konusuyorlardı fenerin tedbir aldıgına falan deginiliyordu.. Ama ben hocadan böyle bir hamle bekliyordum iyide yaptı hurra hucum bize bişey kazandırmaz iyi oynuyor gibi gözükürüz ama elde bişey olmaz bunu en yakın zamanda icerdeki braga macında gördük Kontrolsuz güc güc olmaktan cıkıyor bugun cok akılcı oynadık koyduk cocugu gönderdik bu kadar basit darısı lazların ve sampiyonlar ligindeki maclarımıza

Aynen renktaş.. :yenieek:

daha armanın nerde olduğunu bilmiyor çıkmış büyüklükten bahsediyor.

ama sende haklısın.. sen yoktun ki geçen sene kupayı sahanıza diktiğimizde :ayatollah:

buna iyi gaz vermişler şöyle yap böyle yap ama herifte ters tepti hayatının ilk kırmızısını yedi :D

Geri
Üst Alt