STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Arkadaşlar maçı kazandık takımımızı tebrik ediyorum ve bu futbol ile daha başarılı olacağımızı düşünüyorum sakin ve kontrollü oyun bizim için daha iyi bence haa bu arada meireles kırmızı gördü falan diyoz ama bişeyi es geçiyoz Yekta ne yaptı o pozisyonda öyle yaa resmen dalga geçti çubuklularla :lol::lol: o kırmızı Yekta sayesinde çıktı bence afferim Yekta ..:ayatollah:

Arkadaşlar maçı kazandık takımımızı tebrik ediyorum ve bu futbol ile daha başarılı olacağımızı düşünüyorum sakin ve kontrollü oyun bizim için daha iyi bence haa bu arada meireles kırmızı gördü falan diyoz ama bişeyi es geçiyoz Yekta ne yaptı o pozisyonda öyle yaa resmen dalga geçti çubuklularla :lol::lol: o kırmızı Yekta sayesinde çıktı bence afferim Yekta ..:ayatollah:

Mustafa Denizli'nin tweetini okudum.

Galatasaray bu futbolla derbiyi kazandı ama ileri vadede zarar gördü diyor.

Akabinde ne derse beğenirsin?

Galatasaray şampiyon olsun saçlarımı kazıtırım diyor..

Acaba dedim gerçekten o mu? araştırmadım ama bir haber sitesinde ünlülerin derbi tweetleri başlığından girmiştim..

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Yekta cok iyi yolda, yakinda 11'de de gormeye baslayabiliriz.

Mustafa Denizli'nin tweetini okudum.

Galatasaray bu futbolla derbiyi kazandı ama ileri vadede zarar gördü diyor.

Akabinde ne derse beğenirsin?

Galatasaray şampiyon olsun saçlarımı kazıtırım diyor..

Acaba dedim gerçekten o mu? araştırmadım ama bir haber sitesinde ünlülerin derbi tweetleri başlığından girmiştim..

Uğraşmaz öyle şeylerle, adam zaten yeni bir takımın başına geçti. Büyük ihtimalle fake idir.

Uğraşmaz öyle şeylerle, adam zaten yeni bir takımın başına geçti.

Bende öyle düşündüm de..

Çok saçma bir tweet GALATASARAY CL'de tek kale oynadığı maçları kazanamadı..

Kontrollü oynayıp yendiğimiz maçlarda bu tür eleştiriler komik geliyor bana.

Bende öyle düşündüm de..

Çok saçma bir tweet GALATASARAY CL'de tek kale oynadığı maçları kazanamadı..

Kontrollü oynayıp yendiğimiz maçlarda bu tür eleştiriler komik geliyor bana.

Şimdi baktım da, fake. :)

İşlerine geliyodu tabi her maç Gs saldırsın,kontradan atıp üstüne yatsınlar.

Sol bek ve ofansa alacağımız bir 10 numara ile bu takımın her türlü şablona uyum göstereceğini düşünüyorum.

[video=youtube;65NoLSe2dj8]https://www.youtube.com/watch?v=65NoLSe2dj8[/video]

^^ TV de bu ani gördügümde arkadasima rahat ol bu maci alacagiz dedim.. Öyle güzel bir his girdiki icime cok rahatlamistim..

Gecen seneki 3-1 aldigimiz derbi hayatimda izledigim en güzel derbiydi.

Galatasaray daha 4-5 ay önce asagilardayken "Kümede kal Galatasaray" diye bagiran Fenevliler, bu sefer sike yaptiklarina ragmen ucuz kurtulmuslar ve "Nasil olsa Galatasaray'i yeneriz" diye düsünürken biz onlara müthis bir baski, müthis bir oyun ile deliye cevirmistik.

Ve bir sene gecti o mactan sonra, ve sampiyonluktan SL son 16'yi basarmamizdan sonra yine, devre arasindan sonra o müthis eforu yakalayip yine sampiyon olacagiz.

Yine cok icten söylüyorum, su anki durumda olmamizdan dolayi, Fatih Terim, Hasan Sas, Ümit Davala, ekibine, ve Baskanimiz, ve ekibine ve futbolcularimiza tesekkür ediyorum ve hepsinle gurur duyuyorum.

Meireles'in 10 maçtan aşağı ceza almaması gerek.

Tff nin disiplin talimatnamesinin 40. maddesinin 4.fıkrasına göre müsabaka görevlilerine tüküren futbolcuya en az 8 maç men,soyunma odası ve kulubeye giriş yasağı verilmesi gerekir.Ayrıca 37.madde olan Sportmenliğe aykırı hareket ve tutum ve davranışlarıyla Tff'nin imajını zedeleyen futbolculara 1 veya daha fazla maç men cezası verilmesi gerekir.Bide çift sarıdan 1 maç verildiği zaman alt sınırdan bakarsak 10 maç ceza verilmesi gerekir.

Tff nin disiplin talimatnamesinin 40. maddesinin 4.fıkrasına göre müsabaka görevlilerine tüküren futbolcuya en az 8 maç men,soyunma odası ve kulubeye giriş yasağı verilmesi gerekir.Ayrıca 37.madde olan Sportmenliğe aykırı hareket ve tutum ve davranışlarıyla Tff'nin imajını zedeleyen futbolculara 1 veya daha fazla maç men cezası verilmesi gerekir.Bide çift sarıdan 1 maç verildiği zaman alt sınırdan bakarsak 10 maç ceza verilmesi gerekir.

Olay o kadar kolay değil abi.

Evde 4 hukuk 3. sınıf öğrencisi kalıyoruz, olayla ilgili 1 saate yakın konuştuk ve ortak görüşümüz şöyle:

42. maddenin 4. fıkrasına göre müsabaka görevlisine tükürmeden 8 ile 12 maç arası men yemesi gerekiyor bunda hemfikiriz.

Bir de hakeme yaptığı hareket var. Bu da sportmenliğe aykırı hareket değil yine madde 42 kişilik haklarına saldırı. Buna göre de ayrıyeten 2 ile 5 maç arası ceza alması gerekiyor.

Bu iki olayın içtimasına baktığımızda madde 11'in 2. fıkrası da 'Bununla birlikte, fiillerin bir bütünlük arz etmesi halinde en ağır cezayı gerektiren ihlal için öngörülen cezaya hükmedilir ve öngörülen ceza yarısına kadar artırılabilir.' diyor. Yani 8-12 maç arası bir ceza verilecek, tükürmenin cezası yüksek olduğu için. Yani alt sınır olan 8 maçlık ceza verilip hiç artırmayabilir Pfdk. Yada üst sınır 12yi verip %50 artırarak 18 de verebilir.

Sonuç olarak 8 ile 18 maç arasında bir karar verecek.

Hakeme uzaktan tükürmeyle yüzüne tükürme arasında ciddi bir fark olduğu için, el hareketini defalarca tekrarladığı için, oyuncunun agresifliği, tahriki çıkarken de devam ettiği için bence 13-14 maç verilir. Ama Pfdk bi kılıf uydurup 8 bile verebilir.

Olay o kadar kolay değil abi.

Evde 4 hukuk 3. sınıf öğrencisi kalıyoruz, olayla ilgili 1 saate yakın konuştuk ve ortak görüşümüz şöyle:

42. maddenin 4. fıkrasına göre müsabaka görevlisine tükürmeden 8 ile 12 maç arası men yemesi gerekiyor bunda hemfikiriz.

Bir de hakeme yaptığı hareket var. Bu da sportmenliğe aykırı hareket değil yine madde 42 kişilik haklarına saldırı. Buna göre de ayrıyeten 2 ile 5 maç arası ceza alması gerekiyor.

Bu iki olayın içtimasına baktığımızda madde 11'in 2. fıkrası da 'Bununla birlikte, fiillerin bir bütünlük arz etmesi halinde en ağır cezayı gerektiren ihlal için öngörülen cezaya hükmedilir ve öngörülen ceza yarısına kadar artırılabilir.' diyor. Yani 8-12 maç arası bir ceza verilecek, tükürmenin cezası yüksek olduğu için. Yani alt sınır olan 8 maçlık ceza verilip hiç artırmayabilir Pfdk. Yada üst sınır 12yi verip %50 artırarak 18 de verebilir.

Sonuç olarak 8 ile 18 maç arasında bir karar verecek.

Hakeme uzaktan tükürmeyle yüzüne tükürme arasında ciddi bir fark olduğu için, el hareketini defalarca tekrarladığı için, oyuncunun agresifliği, tahriki çıkarken de devam ettiği için bence 13-14 maç verilir. Ama Pfdk bi kılıf uydurup 8 bile verebilir.

Renkdaş şimdi hareketler bence bütünlük oluşturuyor ve yazdıklarından anladığım kadarıyla en üst seviyeden ceza verirlerse 17 maç ceza alabilir? Yanlış mı anlamışım.Tff başkanı Yıldırım Demirören Engin’in cezası açıklandıktan sonra ‘’bundan sonra hakemlere yapılan hareketlerdeki kararlar en üst ceza seviyesinden verilecek’’demişti.

Renkdaş şimdi hareketler bence bütünlük oluşturuyor ve yazdıklarından anladığım kadarıyla en üst seviyeden ceza verirlerse 17 maç ceza alabilir? Yanlış mı anlamışım.Tff başkanı Yıldırım Demirören Engin’in cezası açıklandıktan sonra ‘’bundan sonra hakemlere yapılan hareketlerdeki kararlar en üst ceza seviyesinden verilecek’’demişti.

Evet abi bütünlük oluşturuyor o yüzden tükürmeden ceza verilecek (8-12). Atıyorum 12 maç ceza verildi sadece tükürme için. Ardından %50 artırabilecekler diğer hareketinden dolayı. Yani Demirörenin dediği 'mertliği' yapabilirlerse 12 maça % 50 daha ekleyip 18 maç vermeleri lazım.

Evet abi bütünlük oluşturuyor o yüzden tükürmeden ceza verilecek (8-12). Atıyorum 12 maç ceza verildi sadece tükürme için. Ardından %50 artırabilecekler diğer hareketinden dolayı. Yani Demirörenin dediği 'mertliği' yapabilirlerse 12 maça % 50 daha ekleyip 18 maç vermeleri lazım.

+ 2-5 maç kişilik hakları var diyordun. + %50 de ona ekle + çift sarıdan 1 maç :D :D

Geri
Üst Alt