STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

+ 2-5 maç kişilik hakları var diyordun. + %50 de ona ekle + çift sarıdan 1 maç :D :D

:D abi işte maddeye göre ağır cezası olan hüküm geçerli oluyor sadece. Zaten 13-14 maç alsa sezonu kapatmış olacak. Belki devre arasında bile yollarlar :D

:D abi işte maddeye göre ağır cezası olan hüküm geçerli oluyor sadece. Zaten 13-14 maç alsa sezonu kapatmış olacak. Belki devre arasında bile yollarlar :D

Ben bütünlük oluşturduğu için 12+5 topladım gitti demin :D

^^ TV de bu ani gördügümde arkadasima rahat ol bu maci alacagiz dedim.. Öyle güzel bir his girdiki icime cok rahatlamistim..

yemin ediyorum stresden o muzigi ve esliginde gelen fener aglamaaaaa sesi haykirinca

rahatladim... ronaldonun calma calma hareketini yaptim :D

Arkadaşlar maçı kazandık takımımızı tebrik ediyorum ve bu futbol ile daha başarılı olacağımızı düşünüyorum sakin ve kontrollü oyun bizim için daha iyi bence haa bu arada meireles kırmızı gördü falan diyoz ama bişeyi es geçiyoz Yekta ne yaptı o pozisyonda öyle yaa resmen dalga geçti çubuklularla :lol::lol: o kırmızı Yekta sayesinde çıktı bence afferim Yekta ..:ayatollah:

O pozisyonda Yekta gerçekten alkışı haketti. Umuyorum kariyerinde mutlak Fenerbahçe 'ye karşı atılmış bir golü olacak reisin. Arena 'daki ilk sezon oynadığımız maçta attığı golü Fırat Aydınus saymamıştı.

Yanlız bu pozisyonda dikkatimi çeken şey Krasiç 'in hamlesi oldu. Arkadan sakatlayacak bir tekme savurdu, bereket ıska geçti.

koydukmuuuuuuuuuu puhahahhaa :asd:

Error veriyor Aykut Kocaman'ımız :ka21:

[video=youtube;xAoP0IzGrL0]https://www.youtube.com/watch?v=xAoP0IzGrL0[/video]

Maçtan sonra ilk kez internete girebiliyorum. Koreografi cok güzeldi , taraftar çok güzeldi, takım iyi değildi ama bu ezikler için yeterliydi. Acıkcası hic gol yiycez diye endişelenmedim stadda. Zaten golleri de ekstranın ekstrası bi adamdan ekstra bi şekilde geldi. En cok merak ettiğim hakeme tüküren Meireles'in kac mac ceza alacağı

yıllardır ilk defa şans faktörü bizden yanaydı dün akşam...

yok be renktaş yine değildi. Hayatında gol atmamış kazma sol bekleri sağ ayağıyla zidane vuruşu yaptı :lol: bunun ihtimali olsa olsa %5 tir

orası öyle ama

sen hiç fener maçlarında bir fenerli oyuncunun kendi kalesine gol attığını gördün mü yada hatırlıyor musun?

ahahha işyerindeyim şuan şikecilerin yüzü asık hepsinin :asd:

Yıllarca duran top olurdu, Alex başına geçerdi, Orta yapardı ve biz kendi kalemize atardık veya onlardan biri vururdu.

Sonra yine Alex duran top veya zekasıyla bir gol daha atar yada attırırdı.

Bu galibiyet onların bizi yendiği şekildeki goller ile geldi ya beni en çok bu mutlu etti.

Alex'in yokluğu bu maçta kendisi gösterdi..Alex olsa bir şekilde yine golünü atardı..

Çok acıttık :)

Yalnız bizim takımda lüzumsuz bir panik vardı. Defansta çok rahat olduğumuz pek çok pozisyonda topu dan dun ileri vurup rakibe hediye ettik. Muslera bile 2-3 farklı pas alternatifi varken topu sürekli ileri şişirdi. Şu hastalıktan kurtulduğumuz anda çok daha etkili bir takım olacakğız.

Golün adı 4 numaralı formasıyla öpüşelim mi Bekir haccı bekkir :D şışışışışışışışı :happynew:

fenerlilerlere üzülüyorum

denizli maçı 16 dakika sonrası cehennem

2-2 sonrası kayboluşlar

bekir golü sonrası 2 sn sevinmeler

Geri
Üst Alt