Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok yuksek konsantrasyonla ve sabirla oynamaliyiz.
Topu kaptirdigimiz anda hemen pres ve takimin donmesi icin zaman kazandirmaliyiz.
Top rakipteyken 10 kisi topun arkasinda olmali ve kaptigimiz anda cok hizli cikmaliyiz.
Set hucumunda ise kanatlar kadar gobekten de zorlamali, yardimlasma en ust seviyede olmali. Ozellikle ceza sahasi onunden sut imkanlarini zorlamaliyiz. Bu bize oralardan frikik ve yerini terkedecek stoperin bosalttigi alana arapasi imkani verecektir.
Duran toplari yerine gore Selcuk ve Riera kullanmali.
Kuyta cok dikkat, sowa cok dikkat, sow alan bosalttiginda dolduracak baroni ve meirelese, hatta topala sut sansi tanimamali.
Duran toplarda yine kuyta cok dikkat, arka direkte kendini unutturarak gol arayacaktir.
Taraftarimiz da orayi fbye ve hakeme dar etmeli, en kucuk faulde orayi yikacak gibi tepki gostermeli, bizde hatali pas vs kotu sut olsa bile moral vermeli.
Insallah Allah'in izniyle bizi cok mutlu edecek bir skor alacak takimimiz.
bu angut sezer maçtan önce geliyordu ne oldu bilen varmı ?

mactan once iki resim cekip bi tarafa koymustum. Attigimiz her golden sonra face'deki fenerlileri uyuz etmek icin koydum. Iste "o an"
![]()
![]()

Mactan once iki resim cekip bi tarafa koymustum. Attigimiz her golden sonra face'deki fenerlileri uyuz etmek icin koydum. Iste "O AN"
![]()
![]()
Mactan once iki resim cekip bi tarafa koymustum. Attigimiz her golden sonra face'deki fenerlileri uyuz etmek icin koydum. Iste "O AN"
![]()
![]()