Burak Malkoc
Kırmızı Üye
- 19 Kasım 2012
- 1.958
- 20
- 728
Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor - Galatasaray | 19.00 | 23 Aralık
Ya Allah Bismillah yarım 0 olsun bizim olsun..
Ya Allah Bismillah yarım 0 olsun bizim olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan farki 8 olacak umarim..
Koyup geceriz
hehe kimse beşiktaşı adamdan saymıyor yahu![]()
beyler ilginç bir tesadüfü farkettim, geçen sene ilk yarıda oynadığımız sivas maçıyla başlayan 9 maçlık galibiyet serisi eskişehir deplasmanında bitmişti, bu sene de sivas maçıyla birlikte 2 maç üstüste kazandık ve bundan sonraki 8. maç da eskişehir deplasmanı, umarım yine 9luk seri yapıp eskişehirde puan bırakırız![]()
Arkadaslar , arada kaynadi ama gozunuzu seveyim dikkat edin bu aksam Bekir neden atilmadi
skor 0-0 ; sarisi var ve adami arkadan cekiyor ama hakem veremiyor
es es deplasmanı bursa deplasmanı buralarda ne kadar iyi oynasakta yenemiyoruz bu bana koyuyo ya özellikle bursa depl.en son ümit karanla yendik sanırım neyse trabzon topiğindeyiz ve trabzona koyalım sırayla bu işler umarım schalke maçları ligi kötü etkilemez dicemde daha zaman var bakalım![]()
Arkadaslar , arada kaynadi ama gozunuzu seveyim dikkat edin bu aksam Bekir neden atilmadi
skor 0-0 ; sarisi var ve adami arkadan cekiyor ama hakem veremiyor
bu sene deplasmanlarda daha iyiyiz iç saha maçlarına göre, bence en az birinde kazanırız bursa veya eskişehirin![]()

beyler ilginç bir tesadüfü farkettim, geçen sene ilk yarıda oynadığımız sivas maçıyla başlayan 9 maçlık galibiyet serisi eskişehir deplasmanında bitmişti, bu sene de sivas maçıyla birlikte 2 maç üstüste kazandık ve bundan sonraki 8. maç da eskişehir deplasmanı, umarım yine 9luk seri yapıp eskişehirde puan bırakırız![]()
Hesaplar sahte.