STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor - Galatasaray | 19.00 | 23 Aralık

şöylede bi durum var zor maçları daha iyi oynayan ve istediğimizi alan bi takımız

esas sorun küçümsediklerimizde (Mersin,Karabük,Antepvs.vs) ama gene kaybederiz tabi

ayni durum galiba gecen senede olmustu, fb macini 3-1 almistik o macin bir anlami olmasi icin ts yi deplasmanda yenmemiz lazimdi.

ben kesin puan kaybederiz, topcular havaya girer cunku diyordum ama muthis kosantre olmustu takim o maca ve cok net bir galibiyet alip dönmüstü.

umarum gene böyle olur, cunku kazanirsak harbiden süper olacak.

hem ts yaris disi kalir, hem fbye cok iyi bir fark atmis oluruz.

sonra bjk maci zaten hemen geliyor kasimpasadan sonra, onlarida yendik mi tamamen clye kosantre olabliriz.

ayni durum galiba gecen senede olmustu, fb macini 3-1 almistik o macin bir anlami olmasi icin ts yi deplasmanda yenmemiz lazimdi.

ben kesin puan kaybederiz, topcular havaya girer cunku diyordum ama muthis kosantre olmustu takim o maca ve cok net bir galibiyet alip dönmüstü.

sonra bjk maci zaten hemen geliyor kasimpasadan sonra, onlarida yendik mi tamamen clye kosantre olabliriz.

Bi zahmet konsantre olalım o kadar galibiyetten sonra:)

ki play off dedikleri bi illet olmadıgına göre o farkı sene sonuna kadar rahat rahat götürürüz

her schalke maçından önce ve snra puan kaybediceğimizi düşünsemde farkı eritmeyiz önemli maçları kaybemedikçe ve hoca artık transferlermi bilmemde sivas maçında yaptıgı rotasyon hosuma gitmişti schalke maçından sonrada öyle yapmalı :) çünkü aynı adamlar cl.ye ve lige aynı oynamıyorlar bu çok açık

ridvanin da dedigi gibi "bu halimle 5 puan fark atabildiysem bunlar uyurken 2 transfer yapip eze eze sampiyon olayim" diye düsünüyordur hoca umarim

burak ve umut haric gol aticak, attiracak adam bulsak harbiden zorlanmadan sampiyon oluruz.

ridvanin da dedigi gibi "bu halimle 5 puan fark atabildiysem bunlar uyurken 2 transfer yapip eze eze sampiyon olayim" diye düsünüyordur hoca umarim

burak ve umut haric gol aticak, attiracak adam bulsak harbiden zorlanmadan sampiyon oluruz.

geçen sene bu işi Melo ile Selçuk görüyordu bu sene azıcık skor anlamında katkıda bulunsalar çok farklı olurdu sanırım

geçen sene bu işi Melo ile Selçuk görüyordu bu sene azıcık skor anlamında katkıda bulunsalar çok farklı olurdu sanırım

Aynen.Bide şöyle düşün hem yeni alacağımız adam skora katkı sağlıyo diğer yandanda selçuk melo ikilisi skora katkı sağlamaya başlıyolar ne kadarda güzel olur..:ayatollah::ayatollah:

Yarın iyi bir oyun oynayacağımızdan eminim ama benim tek korkum kaleci "Onur" çok formda.

Amada büyütdünüz trabzonu. yok efendim beraberlik iyidir fln.. yapmayin beyler

KOYUP gecez.

Trabzon zaten kupa maci oynamis, yorgunlar, biz de takim olark moral depolamisiz fener macindan.

0:3 diyorum.

Colman nerelerde?

selcuk yapabilir, ama melo duran toplar ve penaltilar haric o gecen sezonun performansini yakalayamaz bir daha.

ki gecen sezon attigi golelrin nerdeyse yarisini penaltidan attiydi.

melo 3-4 golle kapanir diye tahmin ediyorum sezonu ama umarim yanilirim.

sistem degisirse selcukun sirtindaki defans görevini hafifleticek bir sisteme, formasyona gecse hoca selcuk kesin daha cok asist yapar, kesin daha cok gol atar hic suphem yok.

2 orta sahali sistemde ofans kadar defansida dusunmek zorunda oldugu icin ofansa tam veremiyor kendini selcuk.

gecen sene biraz farkliydi, kanatlarda oynayan emre/engin cok iyi ckis yapmisti, elmander adeta 2 kisilik oyniyordu ve necati umut ve burak gibi degil, pas yapan, orta sahaya gelip top dagitabilen bir forvet idi.

birde aniden kimse oynamazken 4-4-2 gecip sasirtmistik rakiplerimizi, tum bunlar bir araya gelince baya bi sure iyi top oynadik, selcuk ve melo costu.

bu sene ama cok zorlaniyor selcuk ve melo göbekte.

Kadro da büyük bi süpriz olmaz

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Hamit Melo Selcuk Amrabat

Umut/Elm. Burak​

Kadro da büyük bi süpriz olmaz

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Hamit Melo Selcuk Amrabat

Umut/Elm. Burak​

Elmo olamıyor zaten geri kalanı dediğin gibi olursa :)

Geri
Üst Alt