STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor - Galatasaray | 19.00 | 23 Aralık

beşiktaş 2.yarının 5-6. haftalarında havlu atar :asd:

Şuan Fener gardını bırakmış ve yere düşmüş durumda.Biz trabzonu yenerse bir tekme vurup ringin dışına iteceğiz Feneri.

BJK-Antalya ile sürdüreceğiz şampiyonluğu.

Devreden sonraki 2.maçta Bjk'yi yendiğimiz takdirde onlada puanımız 8 farka çıkıyor.

Yani bu 2 maç çok önemli.

1.Ts-GS

2.Gs-Bjk

Bu 2 sinide kazanırsak %90 şampiyonuz bence.

Söylediklerinin tamamına katılıyorum...

Ayrıca Antalya'da sahamıza gelecek, umarım ev sahibi avantajımızı kullanıp şampiyonluğa rahat bir şekilde ilerleriz...

TS'yi Yen Puan Farkı Beşiktaş Olsun !

Geçen sene ki maç ayarında olacak. [bana göre]

Burak'ın da golü var.

ali dürüst burak ilede ilgilenmiyoruz demişti pat 1 hafta sonra GALATASARAY'da :D

Sanki bu macla beraber piskolojik üstünlügümüz sona erecekmis gibi bir his var icimde

futbolcular burayı okuyorsa, onlardam tek isteğim; gözünüzü seveyim, ciddiyetle konsantre şekilde çıkın şu maça. şu konumda laubalilik kaldırmaz. şu maçı alırsanız psikolojikmen bitirirsiniz feneri. bjk ile antalyayı geçin onların nefesi buraya kadardı, 2. yarı düşüşe geçerler emin olun. tek rakibimiz fenerdir ve bunlar bu akşam mat olmalı

Sanki bu macla beraber piskolojik üstünlügümüz sona erecekmis gibi bir his var icimde

benimde nedense içime laubali, pısırık, vurdumduymaz bir oyun sergileyecekleri doğuyor. inşallah yanıltırlar beni

Bu maçı alırsak şampiyon oluruz diyenleri daha akılcı bir yaklaşıma davet ediyorum. Çok değil 3 hafta önce az kalsın liderliği kaybediyorduk. Daha çok sular akar.

Bu maçın avantajı şu, toparlanma morallenme ve kaybetme kredisi yaratma adına büyük bir avantaj. O kadar.

Bu maçı alırsak şampiyon oluruz diyenleri daha akılcı bir yaklaşıma davet ediyorum. Çok değil 3 hafta önce az kalsın liderliği kaybediyorduk. Daha çok sular akar.

Bu maçın avantajı şu, toparlanma morallenme ve kaybetme kredisi yaratma adına büyük bir avantaj. O kadar.

+ Olarak kritik dönemeç, devre arası transferleri.. :yenieek:

1-2 kazaniriz.

1-3 kazaniriz hemde bazi yerlere mesaj yolariz :lol:

Bu maci alsakta almasakta sampiyonuz merak etme,daha kapasitemizi bile sahaya yansitmadan ligi rahat bir sekilde götürdük.

Fener düştüğünde öldürücü darbeyi vurmayı hiç bir zaman becerememişizdir. Bizimkiler biraz asılsa çok rahat alırız maçı ama çok ümidim yok açıkçası.

Kazanırsak gol yemeden kazanırız. Trabzon bu sene gol yollarında cok etkisiz takım. İlerde çoğalamıyorlar.

Belki 3 yeriz belki 5 atarız ama lig şampiyonluğu için çok çok uzun bir yol var..

1 puan bile çok çok önemli..

Hurra saldır yenelim gelelim devirleri bitti..

Şampiyonluğun en kritik maçları içerdeki bjk ve bursa maçı olacak..

1-3

Burak-Hamit-Umut :yenieek:

Bu maci alsakta almasakta sampiyonuz merak etme,daha kapasitemizi bile sahaya yansitmadan ligi rahat bir sekilde götürdük.

Merak etmiyorum inanıyorum ve istiyorum.

Ancak bu maç değil. Genel performansımız önemli. Bu kadar hayati hale getirmenin anlamı yok. En zor deplasmanlardan birine gidiyoruz. Yenilmememiz lazım. Yenmemiz ise süper olur.

Nedense çok rahatım bence zorlanmayacağız bugün. Çünkü trabzonun daha oturmuş bir sistemi yok her hafta 3-4 oyuncu değiştiriyorlar ilk 11 lerinden

Geri
Üst Alt