STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | D.A | 23 Aralık

kısır pozisyonlu bir maç, maç başlamadan önce söylediğim gibi gidiyor herşey bu sistem bunu gerektiriyor mlsf

Umut-Amrabat-Burak aynı anda sahada olunca futbol zekası takımın yarıya iniyor.

aynen sadece burak olmalı. riera sol önde olup playmaiker alınmalı umutun yerine.

bu arada emersom hamitin bacagına fena bastı ama bırakın kartı faul bile verilmedi. umuta yapılan faulu saymıyorum bile.

Aziz'in federasyon ziyaretinin sebebi anlaşıldı. Bu maçı kazanmamız mucize olur.

umut çok kötü. amrabat kötü. umut-elmander ve amrabat-emreçolak değişiklikleri olabilir 2.yarı

STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | D.A | 23 Aralık

Yunus bey amrabat in ve Burak in ölmesi durumunda belki faul verir 2.yari. Hakemleri konuşmayı sevmiyorum ama baya açık açık doğruyor sagolsun. Bu mac görmezden gel ligin zevki kaçmasın demişler herhalde. :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla ben takımı Amrabat,umut ve Burak dışında beğendim. Hamit'i de beğendim.

Ama yukarıdaki üçlüye verilen her top Trabzon'a verilmiş gibi oluyor. Özellikle forvetlerimiz topu bomba sanıyorlar. Son 15 yıllarını topla haşir neşir geçiren adamların toptan bu kadar uzak olmaları inanılmaz.

Bu kadar yavaş oynayarak nasıl gol atacağız ?

Çok kötü oynuyoruz özellikle Amrabat berbat oynuyor.Devre arasında mutlaka çok iyi bir kanat oyuncusu almamız lazım Amrabat'ın yerine.

Hakem çok kötü maç yönetiyor. Çok net faulleri vermiyor. İlk yarıda Serkan Balcı'nın sarı kart görmemesi bile gösteriyor ne kadar rezil bir maç yönettiğini.

Takıma gelince, Umut yine ortalarda yok, Burak ofsayttan bir türlü kurtulamadı. Amrabat da bal yapmayan arı gibi.

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor - Galatasaray | 19.00 | 23 Aralık

314671_10151218248848382_113605436_n.jpg

.

Hiç umudum yok, ofsayttan bulduğumuz bir pozisyon dışında pozisyonumuz bile yok. Amrabat rezalet, Umut rezalet.

Bu ney lannn bu hakemin faul vermesi için illa futbolcularımızın bir yerinin kırılması falan mı gerek ? Rezillik lan

Tum takim kotu.. Konsantrasyon eksikligi..

amrabat ve umut çıkmalı..yekta ve aydın girmeli oyuna..ya da yektayı sola çekip emre çolağı forvet arkasına atmak lazım...elmanderde sonradan girmeli oyuna

o değilde ts nin hızlı ataklarında rakip dany ile karşı karşıya kaldığında acayip güven veriyor dany ya iyi ki almışız bu adamı

maçta hiç net pozisyon dediğiniz tarzda bir şey oldu mu ?

Kötüyüz İnşallah ikinci yarı düzelir,bu macı kazanırız.

Takımda geriye oynama huyu var topu alan geri oynuyor

Bize tek bir sol bek lazigm. Kanatta Riera oynar, Aydin, Engin. Forvete de gerek yok, birisi atar. Ama Arambat lan hep bir adam eksik oynuyoruz ayni BAM gibi, biseye yaramiyor, evet fazla kosuyor ama bunu elmander de yapiyor...

Bide Hamite fransica mi, Eboue türkce mi almanca mi ne ögretiyorsaniz ögretin, adamlara daha zaman lazigm anlasmak icin birde dil iste

Takımın kötü oynadığını düşünmüyorum hakem çok bariz faulleri vermiyor özellikle Amrabat'a 2-3 kişi tekme tokat giriyorlar

Geri
Üst Alt