STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Burak da taraftara gol atarak karşılık vermeyi düşündü ama önce takımı düşünmeli 2 tane net pozisyon güme gitti.

Bu mac bize yakışmadı neyse artık sağlık olsun iyi bir ara transfer gecirelim.

bu trabzon mal valla mal

serkan ablli sari karti gormeden maci tamamladya artik birsey diyemiyorum :D

Cevap: Re: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Allah için Hamit ve Amrabat niye çıkar ki.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Top oynayan bi amrabatla hamit vardi onlari oyundan cikardi.

aydin nedir arkadas?

yekta nedir?

bu adamlarin GS'de ne isi var ya..

ikinci yarıdan itibaren izledim, hakeme sanki maçı berabere bitir demişler yok boyle birşey, dany de çok kötüydü ikinci yarı zaten aslında hep kötü ama semih iyi oldugunda sırıtmıyor

hoca bence beşiktaşı rakip olarak görmüyor. fenere göre oynadık. bence saçma ama buda bir strateji. fenere 1 puan daha fark açmış olduk.

burak ne yazıkki etkilendi. kafası birtek topu kaleye vurmaya çalıştı pas atmayı düşünmedi. bugün ben hamiti selçugu meloyu semihi danyi eboueyi begendim.

rezil olduk maçtan önce ts yi yen puan farkı bjk olsun diyorduk puan farkı 6 oldu kapak bize döndü

neyse artık transfer haberlerini bekleyelim

10 numara oyuncu lazim su takima...yonetim devre arasindaki sacmaliklarini bekliyorum..

Şu Antalya'da bir düşmedi zirveden, 30 puanları var 1 maçları eksik Akhisarspor'u da yenerler muhtemelen aynı puanda kapattık gibi ilk yarıyı.

Burak'in yanina ön tarafa 3 net adam gerekiyor bence. Hepsi mi felaket olur bir takimin.

Bu mactaki problem sadece Burak'in performansi degildi... bir hayli cok gereksiz pas hatalari ve Umutda olsun Burak da olsun ileride bir topu alip süremediler... olur böyle maclar takim halinde isabetsiz ve kötü bir performans yenilmedik diye de düsünmek lazim ki Trabzon bir de fazla gol pozisyonunu atamadi.

Amrabat iyi demiyorum ama eldede ondan daha iyisi yok.Neyse kapattık sezonu.Gecen sene bol pozisyon buluyoduk bu sene eser yok.Kanatlara 2 oyuncu alınmalı.Keita'dan sonra adam gibi kanat oyuncumuz olmadı.Artık para basıp alıcaksın.Yeter sampiyonlar ligindende tonla para kazandınız.Artık adam gibi oyuncu almazlarsa sövücem..

Antalya lider olarak bitirecek heralde.

Hamit sahanın en iyisiydi neden çıktı anlamadım. Ayrıca Yekta giriyor diye sevindik adamı sol kanata aldı yine anlamadım.

Amrabat çıksın Aydın girsin diyenler vardı valla Aydın'ında bir numarasını göremedik ne düşünüyorlar o kişiler acaba

Geri
Üst Alt