Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | 2.Y | 23 Aralık
Ne, tam olarak anlamadim simdi?
Ne Hakem'i ya, su les oynadigmiz mac'ta bile hakem'e mi yönelecegiz yani, bu mudur?
Asil bu zihniyet bizi yari yolda birakiyor. hep sorumlu suclu baskasidir, hic biz degiliz. Sacma !
Kusura bakma ama bu benim fikrimdir, ben ilk olarak bizim oyunumuza bakarim. Hakem öyle yuh diyebilecegimiz birseyde yapmadi birde.
Takım çok kötü oynadı.Fatih Terim bu bu hataları yaptı falan yazıp,altınada hakemin rezil yönetiminden bahsetmek yasak mı.Bu iki olgu yan yana yazılamaz mı.Niye ben hakemden bahsederken ,aynı anda takımında rezilliklerinden ,kötü oyunundan ve yönetimin iş bilmezliğinden çok rahat bahsedebiliyorum.Artık şu mantıksızlıktan vazgeçin.
İlk yarıda tam 4 tane pozisyon var.2 si sarı kartlık birisinede kırmızı bile verilebilirdi.
Amrabatın net faule maruz kaldığı pozisyon(lar),
Umut ve Burağın net çekilmeleri.
Hamitin direk tabanla ayak bileğine basılması.
Şimdi sana hatta böyle düşünen tüm Galatasaraylı taraftarlara soruyorum.
Bana bir tane şu şerefsiz ligte diğer çekiştiğimiz rakiplerin hadi ilk yarıyı geçtim maçın tamamında bu kadar bariz pozisyonlarda haksızlıklara uğradıkları maçlarından bir tamesini gösterin...
Anlamadığınız nokta tabiki ufak tefek hatalar olur hakem görür görmez vs.Fakat ben bütün büyük takımların maçlarını izliyorum.Hiç bu kadar alehlerine bariz hatalar yapıldığını hatırlamaıyorum.Özellikle şikecilerin.
Ama bunlarda bizim oyuncularında ruhsuzlukları en büyük etken.Ulan karşı tarafta haksız olmalarına rağmen sahada resmen hakemin üzerine çullanan bir grup ,diğer tarafta bariz faulleri verilmemiş hırstan yoksun bir grup.Yahu şu ilk yarıdaki pozisyonlardan sonra bir adam hakeme nasıl itiraz etmez.nasıl tepki göstermez.Bakıyorum sahaya herkes birbirine laf söylüyor,tartışıyor ama hakeme bir Allahın kulu sen ne yapıyorsun diyemiyor.