Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak
8-0 yeneriz oldu mu ?
8-0 yeneriz oldu mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut durumumuza bakaraktan , devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik..
Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...
Yeterli mi ?
İnşallah yeneriz ama %99 puan kaybedeceğiz..
Ciddi hazırlık dönemi geçirmediğimizi nerden biliyorsun? Kampta mıydın? Yoksa transfer yapılmaması otomatikman iyi hazırlanamadık anlamına mı geliyor?
Ciddi hazırlık dönemi geçirmediğimizi nerden biliyorsun? Kampta mıydın? Yoksa transfer yapılmaması otomatikman iyi hazırlanamadık anlamına mı geliyor?
renktaş fenerli misin olata bak . olumsuz enerji verirsen evrene taibki olmsz sonç çkar. feneerllr bile bu kadar kötülügünüzü istemiyor
Hakemler Tüpçüden yana, Azize yine yavaş yavaş piyasaya çıktı.. Bizi karıştırmak için en iyi maç İLK MAÇTIR...
Var güçleriyle puan kaybetmemizi isteyeceklerdir..
süper yorum...
bundan sonraki maçlar bjk ve bursa deplasmanı...
bu 3 maçtaki puan kayıpları bir anda ligin kaderini değiştirebilir bu yüzden bu akşam hakemlere dikkat!!!
Hee kamptaydım , transferle benim yazdığımın ne alakası var ? 3 cümle yazmışsın 2'si fasa fiso ..
Spor programlarını dinlediğim kadarıyla , Galatasaray'ı takip eden muhabirlerin görüşleri iyi bir kamp döneminin geçirilmediği doğrultusunda..
devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik, Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...
Hee kamptaydım , transferle benim yazdığımın ne alakası var ? 3 cümle yazmışsın 2'si fasa fiso ..
Spor programlarını dinlediğim kadarıyla , Galatasaray'ı takip eden muhabirlerin görüşleri iyi bir kamp döneminin geçirilmediği doğrultusunda..
Ben mi fenerliyim
Bak yazıyı tekrar okuyun İNŞALLAH YENERİZ ama %99 puan kaybederiz..
Hakemler Tüpçüden yana, Azize yine yavaş yavaş piyasaya çıktı.. Bizi karıştırmak için en iyi maç İLK MAÇTIR...
Var güçleriyle puan kaybetmemizi isteyeceklerdir..
Bu gibi etkenleri de olayın içine katarsak ben puan kaybedeceğiz gibi duruyor.
Valla ilk yarıdan beri HAKEMLERE DİKKAT edin diye bas bas bağırıyorum.. Bizi ve feneri aşağı çekmek için ellerinden geleni yaptılar..
Bakın altını çiziyorum bizi ve feneri...
BJK maçlarında hakemlerin itmesiyle kakmasıyla oyunu kopartmaları sağlanıyor..
Ben %99 puan kaybederiz derken bu gibi etkenleri de kastettim..
Rakiplere göz dağı verme açısından çok önemli bir maç...Mutlaka kazanmalıyız. Eğer puan kaybedersek iştahlanırlar.
Mevcut durumumuza bakaraktan , devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik..
Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...
Yeterli mi ?
Ne dedin bebişim ?
tovbe est. IMDAT
Senin ingilizce öğretmenin kimdi diye soruyo :trollface: