STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

Mevcut durumumuza bakaraktan , devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik..

Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...

Yeterli mi ?

Ciddi hazırlık dönemi geçirmediğimizi nerden biliyorsun? Kampta mıydın? Yoksa transfer yapılmaması otomatikman iyi hazırlanamadık anlamına mı geliyor?

İnşallah yeneriz ama %99 puan kaybedeceğiz..

renktaş fenerli misin olata bak . olumsuz enerji verirsen evrene taibki olmsz sonç çkar. feneerllr bile bu kadar kötülügünüzü istemiyor

Ciddi hazırlık dönemi geçirmediğimizi nerden biliyorsun? Kampta mıydın? Yoksa transfer yapılmaması otomatikman iyi hazırlanamadık anlamına mı geliyor?

bunlarla alakası yok ama takımda bariz bir stoper ve sol bek eksiğimiz var ve bunu herkes biliyor...

zaten kasımpaşayı yenmen için transfer lazım diyorsan vay halimize...

Bu maçla birlikte lige nasıl hazır olduğumuzu herkese göstereceğiz, rahat bir galibiyet bekliyorum.

Hee kamptaydım , transferle benim yazdığımın ne alakası var ? 3 cümle yazmışsın 2'si fasa fiso ..

Spor programlarını dinlediğim kadarıyla , Galatasaray'ı takip eden muhabirlerin görüşleri iyi bir kamp döneminin geçirilmediği doğrultusunda..

renktaş fenerli misin olata bak . olumsuz enerji verirsen evrene taibki olmsz sonç çkar. feneerllr bile bu kadar kötülügünüzü istemiyor

Ben mi fenerliyim :D

Bak yazıyı tekrar okuyun İNŞALLAH YENERİZ ama %99 puan kaybederiz..

Hakemler Tüpçüden yana, Azize yine yavaş yavaş piyasaya çıktı.. Bizi karıştırmak için en iyi maç İLK MAÇTIR...

Var güçleriyle puan kaybetmemizi isteyeceklerdir..

Bu gibi etkenleri de olayın içine katarsak ben puan kaybedeceğiz gibi duruyor.

Kasımpaşaspor lige fırtına gibi başlamıştı ama o eski hallerinden eser yok. Bilhassa yapılan keyfi hoca değişikliği takımı çok etkiledi. Gene lige yeni gelmiş bir takıma göre kuvvetliler tabii ama o ligin başındaki hallerini beklemek yanlış olur.

Galatasaray olarak gene ne yaparsak kendimiz yapacağız. Ne olursa olsun rakibin gücü bizim kat be kat altımızda. Özellikle erken gol bulursak maçın çok rahat geçeceğine inanıyorum. Ancak ilk yarıyı gol atamadan kapatırsak stresin de getireceği bir baskı ile pozisyon yaratma sıkıntımız artacaktır.

Selçuk ve Melo her zamanki gibi kilit adamlar.

Hakemler Tüpçüden yana, Azize yine yavaş yavaş piyasaya çıktı.. Bizi karıştırmak için en iyi maç İLK MAÇTIR...

süper yorum...

bundan sonraki maçlar bjk ve bursa deplasmanı...

bu 3 maçtaki puan kayıpları bir anda ligin kaderini değiştirebilir bu yüzden bu akşam hakemlere dikkat!!!

süper yorum...

bundan sonraki maçlar bjk ve bursa deplasmanı...

bu 3 maçtaki puan kayıpları bir anda ligin kaderini değiştirebilir bu yüzden bu akşam hakemlere dikkat!!!

Valla ilk yarıdan beri HAKEMLERE DİKKAT edin diye bas bas bağırıyorum.. Bizi ve feneri aşağı çekmek için ellerinden geleni yaptılar..

Bakın altını çiziyorum bizi ve feneri...

BJK maçlarında hakemlerin itmesiyle kakmasıyla oyunu kopartmaları sağlanıyor..

Ben %99 puan kaybederiz derken bu gibi etkenleri de kastettim..

Hee kamptaydım , transferle benim yazdığımın ne alakası var ? 3 cümle yazmışsın 2'si fasa fiso ..

Spor programlarını dinlediğim kadarıyla , Galatasaray'ı takip eden muhabirlerin görüşleri iyi bir kamp döneminin geçirilmediği doğrultusunda..

Sen daha ne yazdığının farkında değilsin. Asıl sen 3 cümle yazmışsın birisi transferle ilgili, diğer ikisi hazırlık dönemiyle.

devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik, Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...

Ayrıca aynı spor programlarını ben de dinliyorum hazırlık döneminin gayet güzel geçtiğini söylediler.

Rakiplere göz dağı verme açısından çok önemli bir maç...Mutlaka kazanmalıyız. Eğer puan kaybedersek iştahlanırlar.

Ben mi fenerliyim :D

Bak yazıyı tekrar okuyun İNŞALLAH YENERİZ ama %99 puan kaybederiz..

Bu gibi etkenleri de olayın içine katarsak ben puan kaybedeceğiz gibi duruyor.

Valla ilk yarıdan beri HAKEMLERE DİKKAT edin diye bas bas bağırıyorum.. Bizi ve feneri aşağı çekmek için ellerinden geleni yaptılar..

Bakın altını çiziyorum bizi ve feneri...

BJK maçlarında hakemlerin itmesiyle kakmasıyla oyunu kopartmaları sağlanıyor..

Ben %99 puan kaybederiz derken bu gibi etkenleri de kastettim..

tumblr_m55ncidJuT1rxhhd9o1_500.gif

tovbe est. IMDAT

Topçular hareketlerine ve hakemlere dikkat etsinler. Uyarsınlar bizimkiler. 2. şike operasyonu başlamış.

Mevcut durumumuza bakaraktan , devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik..

Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...

Yeterli mi ?

Kasımpaşayı çok iyi takip ettin sanırım. Onlar dört dörtlükmü hazırlandı ? Belki onlar bizden daha kötü renktaş ?:D

Bak güzelim bende ingilizce yok.. Bana birşey yazarken Türkçe yaz ki ne dediğini anlayabileyim..

Tamam siz forumun aristokrat sınıfındansınız 3-5 yabancı diliniz var kendinizi geliştirmişsiniz ne güzel ama bende DİL yok..

Geri
Üst Alt