STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

bugün en iyi oyuncumuz sabriydi ve dany de fena değildi semihin açığını kapatmaktan ve sola destek vermekten ne yapsın daha ama özellikle EMRE ÇOLAK(messi) kendini öyle sanıyor pas atmasını bilmiyor ya hep mi farklı yerlere pas atılır burak ağlayacaktı sinirinden bize 10 numara gerek bize kaliteli yöneticide gerek ağzı sıkı biri ve fatih terimi bunaltmıcak yönetici de lazım valla görünen şu film yeni başlıyor gibime geldi

Al sana Sneijder yönetim.Sol beke adam alma 1 ay sneijderle ugras.Fatih hocayıda anlamak ımkansız.Elmanderle hamıt niye çıkar oyundan.Emre çolak mavevi oğlu filan değil bence öz oğlu.Bu kadar şımarık bu kadar futboldan uzak sahada hiç bir varlık gösteremeyen adamı değil 11 de florya dan ıcerı sokmamak lazım.Fatih hoca her mac 11 e koyuyor.

Bu işin transferle olmayacağı çok açık.

gerçekten merak ediyorum fatih hoca devre arası ne çalıştırdı takıma.bence biz hocayı abartıyoruz.hiçbir zaman ilk dönemindeki seviyesine çıkamayacak hoca.bu gün oyuncu değişiklikleri hatalıydı

Gecen sene nasil sampiyon olduk anlamadim galiba balla sampiyon olduk

Kanatta engin - emre vardi...

geçen seneki takım iyiydi ne balı

izlemedinizmi maçları

9puan fark attık

Yahu bu takımda ki yanlışları sadece ben mi görüyorum.

Delirecektim macta 1 tane yanlışları düzeltecek müdahale olmadı.

Çok kötü oynadık kaybetmeyi hakettik.Valla bir tane sağ kanat almamız lazım ve Rierayı sol önde kullanmak lazım ve bir de Sneijder kısaca takımda eksik çok ama şu da bir gerçekki bugün takım öylesine çıkmış gibiydi maça hiç yakıştıramadım ayıp avrupa maçıda yok bahane edicek profesyonel futbolcuysan her maça asılacaksın.Barça köpek gibi mücadele ediyor biz de o mücadele yok.Hocanın oyuncu tercihlerini gözden geçirmesi lazım Hamit Melo Emre bunlar çok kötüydü Beşiktaş maçında oynamamaları lazım Hamit ve Melo adına zorlamanın alemi yok artık Hamit güzel bir sözleşmede yaptı 3 sene kalır paşa paşa parasını alsın ama şu takımda 11 oynamasın Meloda sezon sonu gitsin kendi gücünü ispatlayacak diye boş adama pas atmak varken adamlarla omuz omuzaya giriyor.

yerli messi emreyide gördük abuk subuk topları kaptırdı 2 defa şut çekti pas vereceği pozisyonda

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

AYnen elmander çıkınca şok oldum elmander çok hantal olmasına tağmen en azınan top tutuyotdu orta sahaya geliyordu.

burak tek bir olumlu hareket yapmazken sahada boş boş dolaşırken elmanderi çıkarmak emeğe saygısızlıktır

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

sneijder gelecek 6 m alacak sonra bu adama bizden çok daha fazla alıyor, takım içi dengeleri bozuyor diye laf edilecek.has..tir ordan...

Bunu söyleyen oyuncular olursa o oyuncular net olarak Hasan Sas'a 1 saat emanet edilsin. Gerisine karismasinlar.

Cuma günü oynayamaz oldular, sanki tüm takim Huzur Sokagi izliyor o saatte, akillari dizideydi galiba..

forvetsiz cıksak bundan kötü oynamayız

burada bi daha biri cikip bize sneijder degil stoper ve sol bek lazim derse, tekme tokat girisirim vallah.

Fatih Hoca da kapris yapmaya devam etsin, böyle giderse onun da sonu cok yakin görünüyor.

Galatasaray'da kimsenin kapris yapmaya hakki yok. Aslolan Galatasaray, yemisim digerlerini. Istemeyen de cekip gider. Bir an önce Sneijder gelmeli.

bence de bugün yediğimiz 2 gol de biraz beceri golüydü. aynı golleri atacak adamlar bizde ne yazıkki yok. bu takıma klas ayaklar şart. en az 2 oyuncu. bi 10 numara bi de kanat.

Beceri golü denemez sadece o gollere. Misal ikinci gol bariz Riera'nın kademeye girememesinden kaynaklandı. Emre'de takip etmedi çabuk bıraktı adamı. İlk golde Semih'in hatası. O değilde şu golleri bizim takımda atabilecek adam yok bi tane.

Hala Melo diyenler var ya Melo sahanın en kötüsüydü net.. Emre daha kötü göründü ama en azından koştu falan Melo ne koştu ne birşey yaptı dalga geçer gibi oynayıp durdu ya... İleriye doğru attığı hiçbir pas tutmadı... Saçma sapan yerlerde çalım atmaya falan kalkarken topu kaybetti.. Ama yerine giren Yekta da berbatti.. Oyuna girenlerden sadece Aydın biraz iyidi hareketlendirdi ama Elmander çıkınca komple çöktü takım..

hakederek kaybettik koca bir takımda çalım atıcak bir oyuncu yok

“Bu devre arası en çok bize yarar bize yaramalı çünkü bireysel gücünü ve performansını yükseltmesi gereken çok oyuncu var, takım çok daha iyi bir şekilde dönecektir” diye düşünür ve beklerken şu takımın rezilliğine bakın.

Yeminle haftaya Beşiktaş bizi böyle yakalarsa en az 3'ler, herifler ısırıyor resmen saha da.

Bu futbolla ligi zor bitiririz, mücadelesiz, ruhsuz ve isteksizler, çok açık. Hemde sezon başından bu yana.

kondisyonda yok çok yavaş izlerken uykum geldi.

Geri
Üst Alt