STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 1-1 Galatasaray | D.A. | 18 Ocak

arkadaş dany'deki top saklama,özgüven,soğukkanlılık şu takımdaki neredeyse hiçbir hücum oyuncusunda yok. olanda da yetenek yok(bkz:hamit)

Emre ile hamit eğer ikinci yarıya cıkarsa Fatih TERİM in Adil forma verdiğine daha inanmam !

STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

Yaziklar olsun be

Gotunu kaldirip topu tutsa 2-0 olacak belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim defans sorunumuz yok. Solbek sorunumuzda. Elbette stoper alınmalı ancak asıl sorun ofansta acil hemde

Tam tersi bence.Bizim ofans sorunumuz abartıldığı kadar değil,bizim defans sorunumuz var.Sol bek sorunumuzda var.Stoper sorunu da.Hatta sağ bek sorunu da.

aydin veya engin girsin

sol bek şart bu arada, riera 1e 1 kalınca anca faul yapıp durdurabiliyor rakibi, farfan karşısında düşünemiyorum onu

Gol yedikten sonra çıktım gereksiz transfer mesajlarını okumamak için iyide yapmışım herkes şimdi sallama modunda transfer transfer diye...

Sabri,Selçuk,Semih,Riera iyi

Burak,Elmander,Hamit,Burak eh işte

Emre kötü gidiyor 1-2 olumlu hareketi var Elmander'e attığı pas, Riera ile al ver yaptı bir kere ama yinede çok kötü

Dany aslında fena oynamıyor ama çok basit hatalar yapıyor

Bana göre maçın en kötüsü Melo.. Aşırı Laubali oynuyor artistlik yapma derdin de az durup düşünse çok net pozisyonlar bulabilirdik.. Ne yaptığı belli değildi pasları falan anlamsızdı..

100 gol de atsa Burak benim gözümde boş futbolcudur..

Katılıyorum bir topuda tut be kardeşim. En kritik anlarda bencillik yapıp pas vermiyor. Açık olarak bize bitirici forvet lazım.

Bir milyon kez söyledim. Bu Melo'dan bize yâr olmaz. Kadroya bile giremeyecek kadar tel tel dökülüyor. Tek faydası bir penaltı kurtarmak oldu tüm sezon boyunca. Asıl sıkıntı stoperlerden ziyade orta sahanın ortasında!

Çeyrek finalde olduğumuzu sananlar var tabii ki..Hatta ben de öyle düşünüyorum..Normal oynarsak rahat geçeriz.

45 dakikalık futbol ile de takımı yerin dibine sokmaya gerek yok..

Şu maçı kazansan bile çantada keklik değil ki?Adamların kadrosuna bir göz gezdirmek bile yeterli çantada keklik olmadıklarına.

valla defans sol bek diye bağırıyoruzda 2 mevkide oynayanada helal olsun taş gibiler şimdiye kadar ofansta sorun var bi tek o wesley'le kısmen çözülürde hızlı top tutan kanat lazım

Adamların taktiği oyuncularımızın yüzünü döndürmüyorlar ve hemen baskı uyguluyorlar.

bari Sneijder izlemese bu takimi :asd:

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 1-1 Galatasaray | 1.Y | 18 Ocak

Bu Sabri bindimi size,Sabriyle derdiniz ney??? Ne demek en gerisini siz düsünün bu oyunuyla her takimda oynar Sabri.

adam gibi konuş söylediğin lafa bakarak liseli bir ergen olduğunu varsayıyorum yok değilsen vay haline ...

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

Yaziklar olsun be

Gotunu kaldirip topu tutsa 2-0 olacak belki

O götünü kaldıramayan adam sayesinde şubatı görüyoruz Avrupa'da kaç seneden beri..

Adam harcamakta üstüne yok büyük Galatasaray taraftarı helal valla..

shalkeyi bilemem ama biz bu maçı kazanamayız bu futbolla.

STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

Herseyi anlarim da neden kaleye sut atmiyoruz?

İlle topla kaleye mi girmek lazim?

Al iste adam aldi gecti vurdu koseye gol oldu...

Geri
Üst Alt