STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

şu emre zerre galatasaray formasını haketmiyor zerre

takımıın en berbatı acık ara fatih terim.

Arkadaşlar tamam gerçekten çok sinirliyiz oynanan futbola ama hocaya biraz ayıp olmuyor mu ya?

Sol yada Sağ Açık ama orjinal

10 Numara

Sol Bek

alınmalı

alınmadan 2 maç kazanır 2 maç kayderiz öyle tek tük yola devam ederiz

Türkiye U-21

Türkiye

Galatasaray

Fiorentina

Eee yani ???

Emre Çolak müsait pozisyonda şut çektiğinde televizyona dalıp dövecektim neredeyse.

Transfer felan tamam gerekli ama öncesinde hocanın en iyi yaptığı işi şu motive etme işini hallletmesi gerek.

Eger Emre Colak gibi bir Futbol'cu bu Takim'da ilk 11'de oynuyorsa, bu Takim kötü'dür.

Melo, Elmander gibi adamlar resmen ikinci sezonlarinda seviyeye ayak uyduruyorlar. Ozellikleri kalmamis, cunku Turkiye/Galatasaray seviyesine alistilar artik.

Sneijder'in birinci sezonundan sonra durumu ayni olacak. Akli varsa gelmez bu yasta, Hollanda milli takim kaptanligini birak, cagrilmaz bile bir muddet sonra.

o emreç kim ya önunde adam var sen 85 ve 90da zaten hayatında golün yok öyle 25metreden kaleye şut çekiyorsun ya :mad:

öne geçtiğimiz zaman topu rakibe verip kontra yapmayı denesek bir de , büyüklüğümüzden bir şey kaybetmeyiz

Melo'yu bugün beğenmeyenleri de anlamak güç :o

Beğenenleri anlamak güç güç gösterisi yapacağım diye kaç pozisyonda pasları atmadı saçma sapan hareketler yapıyor resmen atılmaya yönelik oyuncuyla didişyor.

Sabri özellikle ilk yarı hatasız oynadı ama ikinci yarı yine stres altında çok pas hatası yapmaya başladı. Dany bir iki kademe hatası yapsa da iyiydi. Semih ilk golde hatalıydı. Bizim sol kanat otoban gibi bildiğin takımlar genelde o bölgeyi kullanmaya başladılar hep. Melo-Selçuk yine formsuz. Hamit kanatta etkisiz. Bi Elmander biraz uğraştı sanki eski günlerinde ki gibi Burak'a istediği toplar hiç gelmedi zaten. BSistem değişmeli belki de 4-5-1'e dönmeli bence hoca. Bu sistemi oynayamıyoruz artık. Forvetle orta saha arasında hatta zaman zaman defansla orta saha arasında bile kopukluklar oluyor.

Geçen sezon da kadromuz çok iyi değildi ancak herkes elinden geleni sonuna kadar oynuyordu, kalitesinin üzerinde oynuyordu herkes. Bu sene ne doğru düzgün mücadele var, ne de sınırlarını zorlayan futbolcu. Geçen seneye güvenip sene başı doğru düzgün transfer yapmadılar, ilk devre tüm hatalar yüzümüze çarpılmasına rağmen devre arası da şu ana kadar çok kötü geçildi. Kısa sürede toparlanabilir mi bu takım, gerekli transferle yapılır mı bilemiyorum.

Bugün maçı 55. dk'da kapattım, utandım oynanan oyundan, daha fazla sinirlenmek istemedim.

Ben uzun süre bu kadar lesh bir takim izlemedim. Kötü bile denmez bu takima. Berbat ötesi.

Oyuncu degisikliklerin hepsi yanlis ve sacmaydi. Emre nasil 90 dakika oyunda kalir bana biri aciklasin.

Hamit cikiyor, Emre kaliyor. Takimin en iyisi Melo cikiyor. Burak kaliyor, Elmander cikiyor.

Elmander cikarken gülüyor sinirden. Nerde adalet? Sende formsuzdun bugün hocam

Geri
Üst Alt