STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

yönetim aklını basına alsın bu taraftarın gözünde fatih hoca bazılarından daha değerlidir öylede olucak

nediyor fatih hoca

hoca resmen sneıdere soktu lafı,çokda mantıklı konuştu bence ; hiç kimse galatasaraydan büyük değildir..!

Artık gün gibi ortada ki yönetimde ki muhalifler Hocadan rahatsız..

Artık burda görev bize düşüyor birazda..

:sad007:

Az kaldı terim istifa ediyordu...

Sneijder'e laf sokmaya gerek yok alacak çapın yoksa alamazsın yönetim acizliği anca konuşurlar.

bu konusmalari hele eleman kelimesini vurgu yapmasi ,kesinlik sunu gösteriyor ünal aysal aralarinda problem var

Konu açik ve net.

Kimse benim işime verdiğim liste dişinda karişmasin. Aliyosaniz alin, almiyorsaniz önüme oyuncu koyup milletin ağzina düşürecek durumlar yaratip bemi-futbolcularimi-içeriyi kariştirmayinnn

Bravo sana Ünal, küstürdün koskoca İmparatoru..

Abi taraftarın bu kafasıyla olmaz bence çünkü 2 hafta önce Fatih hoca efsanedir onsuz olmaz deniyordu bugün hoca gitsin deniliyor 2 3 gün önce şampiyon oluruz rahat diyorduk bugün şampiyonluk gitti yani demek istediğim anlık değerlendirme yapmamamız lazım.

Her şey düzelir ama bizde destek oluyorsak hep destek olmalıyız istemiyorsak her zaman belirtmeliyiz bunu tamam hocayı bir maç beğenmezsin eleştirirsin böyle olması gerekir dersin ama istifa etsin demezsin.

Yarın transferler gelir takım üst üste galibiyete başlar o zaman hoca çok büyük adam efsane valla deriz. Ben takımın düzelebileceğine inanıyorum eğer ki biz bu sorunu çok büyütüp basının eline koz vermezsek.

sende haklısın basın burayı bile bizden daha cok takip ediyor ve ellerinde o kadar cok koz varki fatih hoca bugun cıktı böyle içten konusma durumunda kaldı. Adam aşırı dolmuş dokunsalar ağlayacak resmen

yav siz de medyanın oyununa gelip oayı kaosa çevirmeyin gözünüzü seveyim

görünen köy kılavuz istemez renkdaş fatih hoca duyguları belli eden bi insan ve bugunde cok üzgündü belli ki bişeylere kızmış küsmüş

görünen köy kılavuz istemez renkdaş fatih hoca duyguları belli eden bi insan ve bugunde cok üzgündü belli ki bişeylere kızmış küsmüş

Arkadaş senijder olmaz başkası olur, niye kendimizi ona şartlıyoruz soınuçta o bir yıldız gelmemesi de yüksek ihtimal

Bir sneijder bizi birbirimze mi düşürdü...

Benim tanıdıım Fatih hoca böyle şeylerden yılmaz...Ona sağlam bir stoper bir de melonun yerine adam lazım gerisi boş.Öpmüşüm sneijderi

Abi varya hakikatten çok garip bir toplumuz. Ayağımıza sıkmaktan başka yaptığımız bişe yok. Gerçekten koca kafalılık bu gerçekten.

Şu lafı çıkartıp odama asacağım net.

GALATASARAY'IN DÜŞMANI GALATASARAYLILARDIR!

Yazık millek şikeyle uğraşır dim dik ayakta kalır biz anca kuyu kazalım anca gerginlik olsun.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Hoca yanlış yapıyorsun buraad konuşmak yerine yaz istifa dilekçene git masaya koy. Çıkma ilk idmana yat evinde kapında köle olsunlar sonra.

Çekilecek dert değil gerçekten. Hoca yazın bırakır artık net. Kaldıracak gücü kalmadı.

Hep üstüne oyun oynanıp duruldu senelerce. Ne zaman profesyonelleşeceğiş dediysek hep yönetimce amatörleştik ya helal.:ayatollah:

Arkadaş senijder olmaz başkası olur, niye kendimizi ona şartlıyoruz soınuçta o bir yıldız gelmemesi de yüksek ihtimal

Benim tanıdıım Fatih hoca böyle şeylerden yılmaz...Ona sağlam bir stoper bir de melonun yerine adam lazım gerisi boş.Öpmüşüm sneijderi

adam anladıgım kadarıyla zaten ille de sneijder olacak demiyor ki sezon başından beri sol bek istiyorum diyor hani nerde?

Kuru kalabalık. 2side lazım değil. İyi bir sol bek iyi bir 10 numara ve forvet sağ açık olmasada olur. Aydın oynar engin oynar

hoca ne dedi

video varmi?

shalke hannover maçında dk 90 oynanıyor 5-3 shalke.. işimiz çok zor hele bu futbolla..

Geri
Üst Alt