STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Kuru kalabalık. 2side lazım değil. İyi bir sol bek iyi bir 10 numara ve forvet sağ açık olmasada olur. Aydın oynar engin oynar

Onlar da oynar ama medya öyle bir gaz veriyor ki ,yok

"sneijer geliyor" " bomba transfer" yüzyılın transferi ...vs manşetlerle biz de kendimizi kaptırıyoruz biz bu günlere sneijderle değil elmanderle selçukla geldik bunu yazsın herkes kenara..

Yönetim muhaletefete versin artık ayarı hocanın işine karışılmasın arkadaş bu ne böyle.Fatih hoca da o kadar düşmesin bu konunun üzerine

sende haklısın basın burayı bile bizden daha cok takip ediyor ve ellerinde o kadar cok koz varki fatih hoca bugun cıktı böyle içten konusma durumunda kaldı. Adam aşırı dolmuş dokunsalar ağlayacak resmen

Fatih hoca duygusal bir adam olduğu için fazla takıyor bu meseleleri.

Bence sadece stoper vs.transferine odaklanmalıyız.

devre arası takım düzelceğine daha kötüye gitmiş resmen

tamam farih hoca sinirlide bugunkü futbol nedir bırakın ya koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz

Ligtv Röportajı Fatih terim ve oyuncular

[video=youtube;ymIzXiOeLLw]https://www.youtube.com/watch?v=ymIzXiOeLLw[/video]

02:08 Felipe Melo

03:17 Albert Riera

05:42 Umut Bulut

basin toplantisinin videosu var mi?

Onlar da oynar ama medya öyle bir gaz veriyor ki ,yok

"sneijer geliyor" " bomba transfer" yüzyılın transferi ...vs manşetlerle biz de kendimizi kaptırıyoruz biz bu günlere sneijderle değil elmanderle selçukla geldik bunu yazsın herkes kenara..

Yönetim muhaletefete versin artık ayarı hocanın işine karışılmasın arkadaş bu ne böyle.Fatih hoca da o kadar düşmesin bu konunun üzerine

Eyvallah geldikte selçuk nerede bu sene de baka hadi. Takım şut, pas, duran top vs çalış mıyor mu? Bu takım antremanlarda ne yapıyor bilen gelsin. Sahada 4-3-3 olmuş 4-4-2 olmuş ne farkeder bunu idrak edemeyen koca koca adamlar var.

İspanyalara kadar gitmiş adam; futbolun dinamizm olduğunu, koşmazsan, savaşmazsan, sadece bakarsan olmayacağını bilip hem kendine hemde diğerlerine aşılaması gerkirken o da bizde maçı izliyor.

Hamitin bu takıma bu sene abilik yapmasını bekliyordum açıkçası. Geçen sene ayhanın yaptığını bu sene hamit gibi bir profesyonel yapamadı.

Hacı bu takıma yedek antrenör mü lazım, terapistyen mi lazım. Algı geliştirici,zihin açıcı mı lazım ne lazımsa getirilsin. Kadroya baktığında anıw diyorsun sahaya bakınca beyaz bir kağıt mübarek.

Koşmayanı hoca koymasın takıma küser gider diye mi korkuyor giden gitsin arkadaş yenileri gelir elbet(gerekiyorsa gelmeli) Sene sonu burağa atleticodan mı nereden geliyorsa şöyle 10-12 milyonluk bir teklif gelsede göndersek bari. O olunca herkes izliyor gol kralı atar diye bekliyor. Taşın altına elini sokan kalmadı.

Burak selçuk uyumuu denen şeyde yok bitmiş. Aralarında bir problem mi var bunların

Bu maçı zaten biz daha önceden kaybetmişiz, sahada tescillemiş olduk sadece.

İçimizde bu kadar karışıklık, çatışmalar varken; kendi düşmanımız ve tek düşmanımız kendimizken bunun olması çok normal.

İstersek 28 Sneijder alalım. Bu kadar huzursuzluk, içerden kuyu kazmaya çalışan "Galatasaray düşmanları" varken; günlük başarıların dışında birşey elde edemeyiz.

Kimse Fatih Hocadan daha Galatasaraylı değil, hele Ünal Aysal hiç değil.. Hoca çokbüyük bi Galatasaraylı olmasa bugün bi dakika duramazdı artık Ünal ne dediyse o izlenim vardı hocada.. "İçimde kalanlardan çok rahatsızım Ama benden başarı bekleyen bi takım var" dedi..

ya benim yandigim yine fenere gaz verdik, bizim basarisizligimizdan besleniyorlar. pazar günü elazigi ezerler

Cevap: Re: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

defansif acidan ama yasiyorlar, 5:4 bitti mac

Bizim takimda problemde ofansif acidan üretken olamamiz. Schalke taraftari mantigina göre bize karsi cok gol atarlar (cünkü kolay gol yiyoruz) ve de az gol yerler (biz pozisyon üretmekte zorlaniyoruz). Bu mac icin konusuyorum.

bi takım nasıl kendi ayağına kurşun sıkar çok güzel bi örneğiyiz...yönetimle teknik direktörün arası açık , taraftar ikiye bölünmüş,yönetimde çok başlılık var , koca transfer dönemini gelip gelmeyeceği belli olmayan bi adamın peşinde bitiriyoruz ,vs.vs...:mad:

Cevap: Re: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Bizim takimda problemde ofansif acidan üretken olamamiz. Schalke taraftari mantigina göre bize karsi cok gol atarlar (cünkü kolay gol yiyoruz) ve de az gol yerler (biz pozisyon üretmekte zorlaniyoruz). Bu mac icin konusuyorum.

s.liginde bizim takim baska oynuyor bu görülüyor. hepsi iyi konsantre oluyor maca, ligdede sokak maci havasi var hep, kimin ne yaptigi belli degil, savruk savruk öne cikiyoruz, hele geri dönüsler berbat

Aydın, Hakan dedi ya la :(

adam var sanki sol bekte oynatacak. emreyi sol kanatta görmektense hakana tavım.bende istemiyorum ama mecburuz.sağ kanat keza aynı kağnı hamit yerine aydın oynasın

Araştırabilirsiniz iddia ediyorum Emre Çolak 'ın kaleye bulan şutu yok bu sezon , böyle birşey olamaz.

Geri
Üst Alt