STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Kadromuz geçen seneden kötüleşti kim ne derse desin.Hamit geçen seneki engin kadar oynayamıyor.Emre çolak ölmüş artık paketlenip yollanmalı.Ambrabat milli takımda.Sabri geri dönemiyor ilk golde geriye eski kondisyonu bitmiş.Selçuksa vasatı geçemiyor kahrediyor adamı.Elmander deseniz gene aynı.Ne oldu bu takıma bilmiyorum ne zaman böyle mücadele gücü düşük ezik bir takım olduk biz.Lütfen kızmayın,benim görüşüm

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

hoca kanatsız bir takımda nasıl 4 4 2 de direnir anlamak güç 4 5 1 oynasan göbek kalabalık olduğu için yine pozisyona girersin oyunu kontrol edersin kanatsız bir takımda çift forvet ne demek yahu :o

Barış geçen sene de 4-4-2 oynadık geçen sene bu seneden daha kötü kanat oyuncularımız vardı.

Hala göremiyor musunuz ben çıldıracağım artık.

Takımdaki sorun geçen sene üst düzey performans sergileyen Engin ve tecrübeli pasör ayağında tutan bir Necati. Sonrasında ise bu isimlerin arkasındaki Melo. Ve süpriz çıkışlar yapan Ujfalusi.

Bu takımın eksikleri belli. Kreatif bir ofans oyuncusu + defansif lider. Kanat falan hikaye. Ayrıca ısrarcıyım Burak bizim aradığımız forvet değil. Tamamlayıcı olur yedek olur ancak hedef forvet değil.

Köse vuruslari tam fiasko...hep Ön diregi atilir mi ya?

Calim atabiln tek Oyunu Riera...

Al bir tane sol bek, koy Riera ya öne...

-------------------Melo--------------------

---------Hamit----------Selcuk----------

--Engin---------Burak---------Riera-----

Zamani geldi artik.

Kadromuz sıradan bi kadro oldu , acil takviyelere ihtiyac var

isgence kaldigi yerden devam ediyor malesef... ve malesef bugun ki oyun ve gecen sezonun son 12 macina bakarak sampiyonlugu bu macla kaybetmis durumdayiz. Bu saaten sonra sneijder gelse artik bizi kurtaramaz. Cunki malesef oyun seklimiz ve oyun tarzimiz birak bjk yi oynayacagimiz butun maclarda iskence cekecegimizin isareti.Takim tek kelimeyle dokuluyor.

haftayi kargalari yenip hersey unutulur kimse transfer filanda istemez...

ortada bir gerçek varki kapanan takımlara karşı burak yılmaz hiç birşey yapamıyor!

ben fatih terimi biraz tanıyorsam haftaya solbeke hakan baltayı önune rierayı koyar

Bu maçın sonucundan çok İmparator'un yönetime küsmesi maça damga vurdu.imparator böyle olursa her takıma puan kaybederiz.Bugün de sahada oynayan oyuncular bunu sergilediler.Kafaları maçta değildi.

Bugünkü maç olmadı. Selçuk ve Melo ortada yetersiz kalıyor. O yüzden ortayı 3'lesek iyi olur.

ulan liglerin tekrar baslamasi icin kac gundur bir hayacan gunleri saatlari sayar olmustum gunum zehir oldur keske hic baslamasaydi , maglubiyet olur o ayri ama bu sekilde degil..

ulan liglerin tekrar baslamasi icin kac gundur bir hayacan gunleri saatlari sayar olduk olmustu gunum zehir oldur keske hic baslamasaydi , maglubiyet olur o ayri ama bu sekilde degil..

Bi takım mağlup olur ama bu şekilde değil ,biraz çaba istek önemli şeyler

Bi takım mağlup olur ama bu şekilde değil ,biraz çaba istek önemli şeyler

bana sanki bilincli alinmis bir maglubiyet gibi geldi..Eger galip gelselerdi tarafdar galibiyetden pek fazla umursamazdi Fatih Terim 'in demeclerini birkac sayfa tartisilir sonra kaypolur giderdi.

bana sanki bilincli alinmis bir maglubiyet gibi geldi..Eger galip gelselerdi tarafdar galibiyetden pek fazla umursamazdi Fatih Terim 'in demeclerini birkac sayfa tartisilir sonra kaypolur giderdi.

Ben öyle olucağını zannetmiyorum , kim isteyerek bi mağlubiyet almak ister ki ?

Fatih hocaya çok kızgınım, yönetimle olan sorununu futbolculara yansıttığı için. Rahat kazanacağımız maçı kaybettik ve rakiplerin iştahını kabarttık.

Başta yönetim olmak üzere, teknik ekip ve futbolcular bir an evvel toparlanmalı aksi takdirde bu zorlu fikstürde darmadağın olur gideriz.

Ben öyle olucağını zannetmiyorum , kim isteyerek bi mağlubiyet almak ister ki ?

Bende zannetmiyorum ama F.Terim'in de mac'i bu denli katletmesinide zannetmiyordum.Yenilgiden kurtulmak icin olumlu hicbirsey de yapmadi aksine yaptigi degisiklikler ile korukledi.

Bende zannetmiyorum ama F.Terim'in de mac'i bu denli katletmesinide zannetmiyordum.Yenilgiden kurtulmak icin olumlu hicbirsey de yapmadi aksine yaptigi degisiklikler ile korukledi.

Belli ki fatih hoca kırılmış , söylediği transferler zamanında yapılmadı aklı maçta değilde hocanın . İç problemlerimiz var ,Galatasarayın dış engellere ihtiyacı yok içimizde bir sürü var

Geri
Üst Alt