STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Hoca beşiktaş maçında kadroya alır mı bilinmez

muslera

sabry - semih - dany - riera

hamit - inan - melo - engin

sneijder

burac​

:p:p:p:p:p

Vay arkadas ya Selcuk - Melo - Sneijder

FM'de ilk sene Galatasarayi alip kurulmaz lan bu kadro ayip olmasin zevki ciksin diye:o

bir nevi şampiyonluk maçı bu arkadaslar yenersek bjk piskolojikman yarısdan kopar fb zaten antepe puan kaybeder zirvede tek basımıza kalırız

Benim tanıdığım Fatih Terim bu hafta 11 e yazar Wesleyi.

Wesley Sneijder takımı yakından izlemek için ilk 18 alınabilir. Sonuçta futbol takım oyunu diğer futbolcularıda tanıması lazım

Bence ilk yarı maçı izleyip az buçuk oyuncuları tanıdıktan sonra 2'nci yarı daha hazır bir halle girse daha iyi olur.

sneijder'i ilk 11de oynatır bence hocamız. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)

Benim bildiğim Fatih hoca Sneijder'i 11 koymaz ki doğrusu budur,son yarım saat skor ne olursa olsun girer.

Sol kanat çok büyük sorun olacak. Emre leş gibi, Engin ayakta zor duruyor, Riera'yı çeksen Hakan bekte sıkıntı...

Kanatları çıkar orta sahayı doldur Hilbert'i de Riera aldı mı Beşiktaş bitti. Sneijder'de oynar yani en kötü ikinci yarı adamın kondisyon eksiği yok ve ölüsü yeter zaten. Galibiyet gelir.

bu mactan hic süphem yok 3 puan bizim. Bizim oyuncular mac sectikleri sürec bu önemli maclarda her hali ile galib gelirler.. iyi oyun beklemiyorum ama buldugunu af etmiyen bir Galatasaray bekliyorum.

Burak-Hamit-Melo-Selcuk büyük maclarda performanslari bir baska oluyor... tek cekindigim konu Emre Colak ve Sabri'nin yetersizligi.

Besiktas tam bir "oppertunity" takimi yani o gün gaza gelip oynuyorsalar bindiriyorlar bunun yaninda bir cok pozisyon hatasi ve defans disiplini de kopuyor

Mac rahat bizim 4-1

Besiktas maci son 25 dakika 10 kisi oynar.

Sneijder 70'de oyuna girer Engin veya Emre'nin yerine.

Benim bildiğim Fatih hoca Sneijder'i 11 koymaz ki doğrusu budur,son yarım saat skor ne olursa olsun girer.

Neden? Diğer oyuncular haksızlık mı olur? Kasımpaşa maçındaki oyunlarını göz önünde bulundurursak hiç de haksızlık olmaz. Çok rezil bir oyundu. Sneijder bir an önce monte edilsin takıma. Zaten antrenmanlarını düzenli yapıyordu. Maç eksiği var. O da maç oynayarak kazanılacak.

Sneijder transferi takıma moral olarak bir patlama getirti fark gelse sasırmam

Neden? Diğer oyuncular haksızlık mı olur? Kasımpaşa maçındaki oyunlarını göz önünde bulundurursak hiç de haksızlık olmaz. Çok rezil bir oyundu. Sneijder bir an önce monte edilsin takıma. Zaten antrenmanlarını düzenli yapıyordu. Maç eksiği var. O da maç oynayarak kazanılacak.

Diğer futbolculardan ziyade hocanın karakterine aykırı bir durum ki bence de biraz takım ile antremana çıkmasında fayda var.

30-60-90 dakika gibi bir süre trendini yaşayacağını düşünüyorum.

ilk mac elimizden kaçtılar ama bu mac coskuyu vermeliyiz iddaa da bize verilen oran 1.50 gecmez diye dusunuyorum

bu mac adam gibi savunma yapsak delik desik ederiz onlari

gerci sabri var la :(

sneijder hazir formda geliyor .. Bence ilk 18e girer ve skor guzelse son anlarda alir ve tribun showa donusur !!

Sneijder bana göre 11 başlar. En kötü yedek.

Doğrudur-yanlıştır demiyorum.

Geri
Üst Alt