STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Derbilerde genelde ilk 20 dakikada gol kaçırma rekoru kırıyoruz. Yine böyle bir senaryo olursa çok zor geçer. Burak ilk 20 dakikada hat-trick yaparsa şaşırmam.

Evet maça 2 gün var. İnşallah kazasız belasız kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun. Konsantrasyon .

Takımımız son maçlarda o görmek istediğimiz takım oyununu sahaya yansıtamıyor ama derbilerin havası başkadır. Fenerbahçe maçında nasıl ki taraftarımızı arkamıza alarak, ruhumuzu ortaya koyarak baskılı ve istekli bir oyun sergilediysek bu maç da öyle olmalı ve olacak. Bu maçın önemi sadece 3 puan değil. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtabilmek. Bu 3 puandan çok çok daha önemli. Tabii ki bu puana da önümüzü görebilmek adına fazlasıyla ihtiyacımız var. Galatasaray, Galatasaray gibi oynarsa eğer yenemeyeceği hiçbir takım yok. Yeter ki o havanın farkına varalım. Bol gollü bir maç olacağı kanaatindeyim. İlk yarı yakaladığımız fırsatları gole çevirebilirsek ikinci yarı o rahatlıkla çok daha baskılı oynayabilir ve oyunu koparabiliriz. Ve en önemlisi bu maçla birlikte galibiyet serisini yakalamalıyız. Burak'ın ve Selçuk'un ön plana çıkacağı bir maç bekliyorum.

Koreografi hazırlığı var mı, yoksa Bjk'yi sallamıyorlar mı?

Beklerimiz iyi oynarsa farka gideriz.. Maçın kilit oyuncuları Sabri ve Riera.. Eğer beşiktaşın en etkili olduğu kanat akınlarını kesebilirlerse ve hücuma dengeli çıkabilirlerse 4-5 olur..

Bu Tesvik'ci ezik'lere 5 tane attiktan sonra küme düssek bile üzülmem

En önemlisi olan Kus'lari kendi yari alan'larina Hapsetmek, abartmadan fark 4-5 olur

Öyle nefret ediyorum ki bu tinercilerden,umarım farklı kazanırız,umarım ....

Sırf Sneijder için LigTV abone olacağımı tahmin edemezdim

Şu anda bjk bizden çok daha iyi futbol oynuyor. gerçekçi olmak lazım.

Takımımız aşırı ağır hiç tempo yapmıyoruz. Bjk ise bizim tam tersimiz ve çok hızlılar.

Maç puan durumu, ikili averaj (bu çok önemli zira tahminimce bunlar şikecilerden üst sıralarda ligi bitirir) psikolojik yıpratma veya yıpranma adına çok önemli... Mutlaka kazanmamız lazım. Kazanamıyorsak bile kaybetmemeliyiz.

2iqyg4o.jpg

Hocam sneijderi oynatmayı unutma, gözünü seveyim. :)

hislerim cok gollü mac olacagini vaad ediyor

o değilde bilet alamıyorum arkadaş.

Kareografi filan olucak mı ?

fterım hocamız ınsallah emre colak sevdasından vazgecer orta alanda emre yerıne rıera yekta engın hatta sneıder bıle 11 cıksa bu adamdan daha cok ıs yapar kesınlıkle en ufak katkısı yok gecen sezon kı pres ve top calma ozellıklerını bu sene gostermıyor sercanla takıla takıla emrede dustu ne yazık kı..

uzun sure kenarda beklemesı taraftarıyım bu sekılde kullıyen zarar takıma .muslera-sabrı-semıh-dany-rıear-hamıt-selcuk-melo-sneıder(yekta)-burak-elmander olabılır.

su macı alırsak cok rahatlayacak takım

Neden bilmiyorum ,ancak bu maçta Burak yılmaza çok güveniyorum ..

Geri
Üst Alt