STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

gecen seneden beri bizi en cok zorlayan takim kendi kalemize atiyoruz oyle boyle bi sekilde zorlaniyoruz bjk maclarinda bide holosko varki bize karsi hayatinin topunu oynuyo adam busefer oyle olmaz insallah :D

Kazanmamız elzem. Öyle böyle değil...

2-0 alırız

2-1 diyorum.

En büyük rakip şampiyonluk yarışında Beşiktaş. Koyduğumuz an rahatlarız çok.

Artık lami cimi yok takım bir an önce daha ciddi ve birlikte oynamaya başlamalı bu maçtanda kayıpsız ayrılmalı yoksa çanlar çalar.

1-0 olsun bizim olsun...

Burada bazı arkadaşlar tempolu oynamalıyız yazmış ama ben tam aksine oyunu mümkün olduğunca soğutarak oynamamız gerektiğini düşünüyorum.. Beşiktaş'ın geçmiş maçlarının özetlerine biraz baktım da onlara karşı kaybeden takımların bir çoğu onların hızlı futboluna ayak uydurabilme hatasına düştükleri için kaybetmişler eğer biz topu ayağımızda tutup ama mümkün olduğunca rakip yarı sahada oynarsak yavaş ve sakin emin olun bjk topa sahip olamadığı gibi hızlı hücumda yapamaz işte zurnanın zort dediği yerde burası ben dün akşam Drogba'yı istemem demiştim şimdi düşündümde topu mümkün olduğunca yarı sahada tutmak için Drogba tarzı bir oyuncu şart oğlu şarttır..Uzun lafın kısası kesinllikle tempolu oyun oynama hatasına düşmemeliyiz eğer düşersek fizik olarakta çok çabuk oyundan düşeriz işte tam bu nokta da fernandes'in pasları ve Holosko'nun savunma arkası koşuları devreye girer bu durumda bizi inanılmaz zor durumlara sokar..

O yüzden sabırlı ve sakin oynamalıyız..:yenieek:

Burada bazı arkadaşlar tempolu oynamalıyız yazmış ama ben tam aksine oyunu mümkün olduğunca soğutarak oynamamız gerektiğini düşünüyorum.. Beşiktaş'ın geçmiş maçlarının özetlerine biraz baktım da onlara karşı kaybeden takımların bir çoğu onların hızlı futboluna ayak uydurabilme hatasına düştükleri için kaybetmişler eğer biz topu ayağımızda tutup ama mümkün olduğunca rakip yarı sahada oynarsak yavaş ve sakin emin olun bjk topa sahip olamadığı gibi hızlı hücumda yapamaz işte zurnanın zort dediği yerde burası ben dün akşam Drogba'yı istemem demiştim şimdi düşündümde topu mümkün olduğunca yarı sahada tutmak için Drogba tarzı bir oyuncu şart oğlu şarttır..Uzun lafın kısası kesinllikle tempolu oyun oynama hatasına düşmemeliyiz eğer düşersek fizik olarak çok çabuk oyundan düşeriz işte tam bu nokta da fernandes'in pasları ve Holosko'nun savunma arkası koşuları devreye girer bu durumda bizi inanılmaz zor durumlara sokar..

O yüzden sabırlı ve sakin oynamalıyız..:yenieek:

Bunu yapmak için ekstra bir çaba göstermemize çok da gerek yok. Çünkü istesek de hızlı oynayamıyoruz. :D Bu sezon maçlarımız genelde yavaş tempoda geçiyor.

Bjk - fb'ye 5 puan fark olacak... Almalıyız bu maçı!

Hayatımda ilk defa Arenada maça gidiyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah uğurlu gelirim :)

Galibiyet almamız şart.

keşke fark atarak kazansak.ama bıktım böyle hayaller kurmaktan.. hala melo kendine gelcekte,selçuk beyfendi forma girecekte,hamitciğimiz bi gol atıp feraha erecekte,emre çolak denilen yeteneksiz sol kanatta biraz olsun iyi oynayacakta...bekle babam bekle..maçı izlemiycem,bana yazık oluyo çünkü..bu sezon böyle..

Ne olursa olsun kazanmamiz gerek, inanilmaz derece önemli mac.

Geri
Üst Alt