STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Bu arada Fatih hoca'ya elbette güveniyorum ama bazı takıntılarından artık vazgeçmeli çünkü bazı takıntıları takıma zarar veriyor baktın Emre ile olmuyor çek kulübeye sür sahaya Engin'i ki bu Engin bizim geçen yıl oynadığımız hızlı ve akıcı futbolun baş mimarlarından bir tanesiydi neden oynatmıyorsun oynat Emre'yi bu sene fazla oynatmazsanda bişey kaybetmezsin daha önünde çok yol var bize bu sezon şampiyonluk lazım bunu da formda olan ya da daha çok çalışan oyuncularla gerçekleştirebilirsin o bakımdan Fatih Hocamızında biran önce gerçekleri görmesi gerek..

Gerçekten önemi o kadar fazlaki şu maçın anlatamıyorum bile. Yarın forvetsiz bjk'den bile gol yersek ağlama sebebi :(

Kazanacağımıza inanıyorum kesinlikle.

Baktım da 20 lira fiyat çekmişler giderim kahveye daha iyi

bence de git kahveye... ya da ocakbaşına... bende de digiturk play var sezonluk ama gayet hızlı internetim olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir derbiyi adam gibi seyredemedim... hep sorunlu... diğer maçlarda pek sorun olmuyor gayet güzel ama derbilerde çöküyor...

Belalılarımız toraman,sivok ve holosko

yemeyelim artık usta yemeyelim forvet yok yav belalımız holosko var ama yemememiz lazım

usta bence yeriz gelen geçen en az 1 tane atıyor bize bakalım görücez inş dentinho siftahı bizde yapmaz :D tabi birde ballı olcay ve belalımız holosko var :)

Gerçekten önemi o kadar fazlaki şu maçın anlatamıyorum bile. Yarın forvetsiz bjk'den bile gol yersek ağlama sebebi :(

ağlamaya şimdiden başla bence. bi şekilde attırırız, onlar atamassa dany atar bi tane. umarım yeni transferler takıma çabuk gelir ve uyum sağlar yoksa bu burakla, umutla çok sıkıntı çekeriz daha

Sezonun en kritik maçı bu eğer ki kazanırsak bence % 95 şampiyon oluruz. Ama kaybedersek rakiplerimiz umutlanacak daha çok zorlayacaklar zaten zor maçlar var önümüzde ne yapıp edip bu maçı ALMALIYIZ.

Muhakkak kazanmak gerekiyor. Her açıdan önemli bir maç. Psikolojik üstünlüğü elimizde tutmak şart.

usta bence yeriz gelen geçen en az 1 tane atıyor bize bakalım görücez inş dentinho siftahı bizde yapmaz :D tabi birde ballı olcay ve belalımız holosko var :)

ağlamaya şimdiden başla bence. bi şekilde attırırız, onlar atamassa dany atar bi tane. umarım yeni transferler takıma çabuk gelir ve uyum sağlar yoksa bu burakla, umutla çok sıkıntı çekeriz daha

Kimse inanmıyorki zaten gol yemeyeceğimize :D inşallah yemeyiz ne diyelim ya :D

Maçın önemi arttı ..

Mutlak 3 puan kazanmalıyız .

Kazanamazsak yuh derim.

Transferden bu maçı unuttuk.Bu saaten itibaren ful konsantrasyon.

Yeminle hissediyorum , Sneijder sonradan girip atacak. 4-1 kazanırız

Yeminle hissediyorum , Sneijder sonradan girip atacak. 4-1 kazanırız

genellikle benim rakip takımların lehine hissettiklerim olur,GS için hiçbir zaman güzel şeyler hissetmem.içim fesat benim.keşke dediğin gibi olsa..

bunu dediğim hiç bir maçı kaybetmedik : rahat kazanırız holosko da gol atamaz bu sefer merak etmeyin

Geri
Üst Alt