STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

bunu dediğim hiç bir maçı kaybetmedik : rahat kazanırız holosko da gol atamaz bu sefer merak etmeyin

o herifin bize karşı inanılmaz balı var, ne yapar eder atar bence. önemli olan biz hücumda ne yapacağız. bu maçı kazanmak için minumum 3-4 gol atmak lazım yoksa puan kaybederiz, o kadar net konuşuyorum

[video=youtube;5B8lx76Nn1s]https://www.youtube.com/watch?v=5B8lx76Nn1s[/video]bu şarkıyı takımıma hediye ediyorum.sezon başından beri ciddiyetsiz oynayan takıma artık yeter!odaklanın !diyorum !

.

yalnız holosko forvette oynarsa hiç etkili olabileceğini zannetmiyorum malum dany :)

Aga nedir bu transfer merakı millet hala transfer forumunda yarın maçımız var kimse burda değil, 340 kişi var be, biraz maçla ilgili konuşalım gelin de, Galatasaray'ı sevin transferi değil.

Aga nedir bu transfer merakı millet hala transfer forumunda yarın maçımız var kimse burda değil, 340 kişi var be, biraz maçla ilgili konuşalım gelin de, Galatasaray'ı sevin transferi değil.

takım çok iyi de haberimiz mi yok ?artık ciddi olup,odaklansınlar ve kazansınlar.biz ne yapak abi

yarın akhisarla oynasak pek ümidim olmazdı ama bu maçtan var derbi çünkü bizimkiler derbileri ciddiye alıyor

takım kötü olduğundan tek umudumuz gelecek adamlara bağlı, o yüzden maçtan çok transfer konuşulması doğal. sağolsun bizim topçular kendilerinden bahsedilmesini pek sevmiyorlar

Korkuyorum :(

bu maç çıkış maçımız olsun F.T silkelesin futbolcuları

Bilet alamadığım için çok sinirliyim. :mad:

Fatih hoca ile birlikte derbiler'de çıkış yakaladık ..

İnanıyorum ki bu maçı da kazanacağız . Özellikle Burak'dan gol bekliyorum .. :ayatollah:

Valla zerre heyecan yok ya çok rahat alacağız yada kaybedeceğiz ne bileyim en ufak birşey hissetmiyorum ama 1-0 olsun bizi olsun çok kritik bir maç

FB kazandı diye herkeste bir endişe oluştu. Bu maç dünde önemli maçtı bugünde önemli maç yarında önemli maç olacak. fbnin maçından bize ne ? Bu maçı kazanıcaz Sneijder'de ikinci yarı hünerlerini gösterecek o kadar.

bu maçı alırsak kadıköye şampiyon gideriz... alamazsak şampiyonluğu kadıköy'de garantileriz... açık... ve net... :b5:

FB kazandı diye herkeste bir endişe oluştu. Bu maç dünde önemli maçtı bugünde önemli maç yarında önemli maç olacak. fbnin maçından bize ne ? Bu maçı kazanıcaz Sneijder'de ikinci yarı hünerlerini gösterecek o kadar.

Herkezdeki endise kazandilar diye deil,nasil kazandiklarini görünce yine neler dönüyor endisesi.Ilk goldeki defansin davranisi,firsatlarin harcanma sekli.

Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Ne bizim ne de şikecilerin oynadığı futbolla iki takımdan da bi cacık olmaz. İnşallah yarın iyi futbolla kazanarak sonrası haftalarda da iyi futbolumuzu sürdürürüz. Bu arada sniejderin gelişi ile taraftarlarımızın ayakları yerden kesilmiş. Beyler iyi futbol oynamıyoruz, sniejderin elinde sihirli değnek yok. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Sniejderinde yanında sağında solunda iyi oynayacak istekli azimli arkadaşının hatasını hemen kapatabilecek oyuncularla oynanır. Bu futbol devam ederse sniejderide yer bu takım.

Bu maci kaybedersek sampiyonluktan uzaklasip, CL potasina giremeyiz..

Ne yapip edip kazanmaliyiz en kotu sonuc beraberlik olmali.

Eger kazanmak istiyorsak kontra'ya yatmaliyiz. Besiktas iyi olsa neyse de, biz cok kotu oynuyoruz..

Geri
Üst Alt