STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

20130125_152025.jpg

Oğuzhan'ın mı oynaması daha büyük tehlike bizim için , Fernandes'in mi sizce şu aşamada ?

Dostum Fernandes uzun sakatlıktan cıktı,gecen hafta gördük ki adam hazır diil ama Oguzhan zımba gibi,kosuyor,basıyor,sut cekiyor,daha fit durumda,Fernandes oynasın isterim sahsen,ki Fernandes bu zamana kadar Bjk'ye karsı oynadıgımız hicbir macta etkili olamadı,ama tabii bundan sonra etkili olamaz anlamına gelmiyor...

Fernandes oynasa daha iyi olur hazır değil sonuçta.

Dostum Fernandes uzun sakatlıktan cıktı,gecen hafta gördük ki adam hazır diil ama Oguzhan zımba gibi,kosuyor,basıyor,sut cekiyor,daha fit durumda,Fernandes oynasın isterim sahsen,ki Fernandes bu zamana kadar Bjk'ye karsı oynadıgımız hicbir macta etkili olamadı,ama tabii bundan sonra etkili olamaz anlamına gelmiyor...

Bende o açıdan düşünüyorum sadece öyle sormak istedim ; Fernandes'in oynaması mantıklı bence de.

Sporx ;McGregor , Hilbert , Sivok , Ersan , Gökhan Süzen , İbrahim Toraman , Veli , Necip , Fernandes , Olcay , Holosko demiş nasıl bir diziliş olacak :D Kanatlardan biri boş kalıyor :D Veli mi geçecek acaba ?

Kazanmaktan baska caremiz yok. 2 rakibimizi de 5 puanda tutacagimiz cok kritik bir mac.

Arena performansimiza güveniyorum. Özellikle derbilerde. Yeterki iyi oynayalim.

Pres pres pres. En az Besiktas kadar isteyecegiz, en az Besiktas kadar savasacagiz.

Besiktas´i macin hicbir aninda oyuna ortak etmemeliyiz

şu maçı alırsak takım bir ivme kazanır ve şalke maçına kadar maç kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

şu maçı alalım yeter ki.
4119pray.gif

sonrada drogba toure açıklanır toplu kuş katliamları başlar :ayatollah:

renktaşlar şu çekindiğiniz takım Beşiktaş bilmem farkında mısınız. kadroları ortalama bir Anadolu takımı ayarında, hakemlerin şu meşhur yardımları olmasa ilk 8'de bile olamazlardı. biz ise son şampiyon, 30 küsür haftadır lider olan, dünyanın en iyi 16 takımı içine girmiş bir takımız. kısaca GALATASARAY'ız. bırakın şu menemencilerden çekinmeyi artık.

Oğuzhan'ın mı oynaması daha büyük tehlike bizim için , Fernandes'in mi sizce şu aşamada ?

Oğuzhan'ın. Bir kere uzun zamandır düzenli olarak forma giyiyor ve formda. Çok koşuyor, mücadele ediyor, hücumu harekete geçiriyor ve gol pozisyonuna sokuyor. Kısacası çok çalışıyor. Fernandes ise daha yeni sakatlıktan çıktı ve toparlanması zaman alır. Yani Fernandes'in oynaması işimize gelir diye düşünüyorum.

Burak gol atarsa gol sevincini de merak ediyorum. Adama yapmadıkları kalmadı... :mad:

zemin çok güzel görünüyo haa

Bir haftadan beri kurdum bu maça kendimi ama maalesef izleyemeyeceğim ulaşım kapandı :)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesindeki bilgilere göre; maç saatinde İstanbul’da hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düşmesi ve şiddetli yağış olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesindeki bilgilere göre; maç saatinde İstanbul’da hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düşmesi ve şiddetli yağış olması bekleniyor.

Valla stat bunu kaldirmali. Bunun icin degistirdik zemini. Test etmis oluruz zemini böylece.

Ama sorun olacagini sanmiyorum. Sutlara dikkat etmeliyiz. Özellikle bu havada.

Uzaktan cok gol yemeye basladik cünkü. Fernandes, Holosko´nun sutlarina dikkat etmeliyiz

Valla stat bunu kaldirmali. Bunun icin degistirdik zemini. Test etmis oluruz zemini böylece.

Ama sorun olacagini sanmiyorum. Sutlara dikkat etmeliyiz. Özellikle bu havada.

Uzaktan cok gol yemeye basladik cünkü. Fernandes, Holosko´nun sutlarina dikkat etmeliyiz

ben de sorun olacagını dusunmuyorum ama yıne de ınsanın kafasında soru ısareti olmuyo degil.

uzaktan gol yıyoruz evet,beklerimiz sağolsun:( gecen hafta kopya iki gol yedik.sol caprazdan sag ayaklı adam sut cekiyor,sag caprazdan sol ayaklı adam sut cekiyor bizimkiler agır kalıyor ve gol yiyoruz.bu aksam da aynısı olmaz ins

Geri
Üst Alt