STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Ynt: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Ben bal gol yemekten korkuyorum 6 pasta karambolde cok sacmaliyoruz ona care bulmak lazim.cok amatorlesiyoruz o arada

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

ben de sorun olacagını dusunmuyorum ama yıne de ınsanın kafasında soru ısareti olmuyo degil.

uzaktan gol yıyoruz evet,beklerimiz sağolsun:( gecen hafta kopya iki gol yedik.sol caprazdan sag ayaklı adam sut cekiyor,sag caprazdan sol ayaklı adam sut cekiyor bizimkiler agır kalıyor ve gol yiyoruz.bu aksam da aynısı olmaz ins

Icimde bir rahatlik var. Iyi mi kötü mü cözemedim, ama genelde iyi olur.

Normal sartlarda rahat kazanmaliyiz Besiktas´a karsi. Ama adam gibi de oynamaliyiz.

Besiktas kontrataklara iyi cikan bir takim. Bizimkiler de suursuzca saldirmasin.

Baskili, arzulu ama kontrollü olmaliyiz.

Ayrica Besiktas´in saldirmaktan baska caresi yok. Büyük maclari baska kazanamazlar.

Bizde bu anlari degerlendirmeliyiz Burak ile iste.

Icimde bir rahatlik var. Iyi mi kötü mü cözemedim, ama genelde iyi olur.

Normal sartlarda rahat kazanmaliyiz Besiktas´a karsi. Ama adam gibi de oynamaliyiz.

Besiktas kontrataklara iyi cikan bir takim. Bizimkiler de suursuzca saldirmasin.

Baskili, arzulu ama kontrollü olmaliyiz.

Ayrica Besiktas´in saldirmaktan baska caresi yok. Büyük maclari baska kazanamazlar.

Bizde bu anlari degerlendirmeliyiz Burak ile iste.

hadi insallah ya.net bir skor alabilirsek ne guzel olur.iki rakibe de 5er puan fark guzel avantaj:)

Emre Çolak oynamasın şu maçta.Engin oynasın diyecem de sanırım Hoca kızgın ki haklıda.Emre Çolak evladım olsa eldivenle severim.O kadar maçlar da deli ediyor beni.

Emre Çolak oynamasın şu maçta.Engin oynasın diyecem de sanırım Hoca kızgın ki haklıda.Emre Çolak evladım olsa eldivenle severim.O kadar maçlar da deli ediyor beni.

Engin´in en formsuz hali Emre´den iyidir. Emre de canimiz, ama onun kötü oldugu mac hic cekilmiyor.

Cocugun ayak ve beyin arasindaki baglantida sorun var kesinlikle.

hadi insallah ya.net bir skor alabilirsek ne guzel olur.iki rakibe de 5er puan fark guzel avantaj:)

Beşer (5) puan avantajı geçtim ;

Önümüzde ki özellikle 2 hafta da (yakın zaman olarak) puan kaybı yaşamaları çok muhtemel her iki takımında neden ;

Çünkü Fenerbahçe'yi dün gördük , izledik bu oyun yapısıyla ve formuyla içerde Sivasspor ve deplasmanda Mersin İY maçlarına çıkacaklar bu iki (2) maçta en az bir (1) beraberlik bekliyorum :)

Beşiktaş ise malum Fernandes'in sakatlığından sonra çok zorlandı , Fernandes sakatlıktan çıktı , döndü denirken geçen hafta İbb maçında fizik gücü düşmüş , 20 dakikayı zor çıkaran , eski Fernandes'den eser kalmamış bir Fernandes izletti.

Kaldı ki Fernandes sayesinde Anadolu takımlarından farkı olan Beşiktaş üstüne Almeida'yı da sakat verdi.

Ve önümüzde ki hafta önce içeri de Karabükspor ardından deplasman da Elazığspor maçları var Beşiktaş'ın bu maçlarda da en az bir (1) beraberlik bekliyorum.

İnşallah önümüzde ki 3 hafta için 9 puan olarak koyduğumuz hedefimizi biz de gerçekleştirirsek en yakın rakibimizle en az 7 puan fark oluyor ki ; bu puan farkını kolay kolay aşmaları mümkün değil , Sneijder'in , Drogba'nın ve gelecek olan stoperimizin de takıma monte edilmesiyle kopar gideriz :)

cok zor mac.puan kabetmek luksumuz yok!

ALLAH yardimcimiz olsun!

:sgr:

Engin´in en formsuz hali Emre´den iyidir. Emre de canimiz, ama onun kötü oldugu mac hic cekilmiyor.

Cocugun ayak ve beyin arasindaki baglantida sorun var kesinlikle.

Sneijder oynasa keşke.Korkmuyor değilim açıkcası.

hala stoper alınmadı ve defans işi korkutuyor

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak

ne yalan soyliyim begendım

Sabrinin oynadigi her mac kaybetmeye yakindir...!!

Inanmayanlar bir statistige baksin!

Bu cockta bir ugursuzluk var ........ve bugun icim hic rahat deyil!:sad007::sad007::sad007:

:sgr: :sgr:

Sneijder oynasa keşke.Korkmuyor değilim açıkcası.

Valla Beşiktaş'ın oyuncularından değil de şanslarından korkuyorum rastgele vururlar , Dany'nin bir yerine çarpar , Muslera şaşırır gol olur falan aman diyeyim sakin oynayalım şu maçı onlar bu kadroya rağmen yüklenecekler ; Burak ile arkada çok rahat pozisyonlar bulacağız , bunları Burak'ın değerlendirmesi ve intikamını alması lazım.

Bu şekilde çıkarsak çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum ; özellikle Engin ve Elmander'in geçen sezondan kesitler izleteceğini düşünüyorum :)

Amkspor ‏@Amkspor G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak

:rolleyes:

Drogba geldikten sonraki sistemi simdi mi deniyoruz? :)

___________________Muslera______________________

___Sabri_______Semih_______Dany________Hakan B._______

____________________Melo_____________________

_______________Hamit_______Selcuk____________

____Burak_________________________Riera_________

___________________Umut______________________

582483_367908439973952_1419726813_n.jpg

Valla Beşiktaş'ın oyuncularından değil de şanslarından korkuyorum rastgele vururlar , Dany'nin bir yerine çarpar , Muslera şaşırır gol olur falan aman diyeyim sakin oynayalım şu maçı onlar bu kadroya rağmen yüklenecekler ; Burak ile arkada çok rahat pozisyonlar bulacağız , bunları Burak'ın değerlendirmesi ve intikamını alması lazım.

Bu şekilde çıkarsak çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum ; özellikle Engin ve Elmander'in geçen sezondan kesitler izleteceğini düşünüyorum :)

Hamit'i geri çek önüne Aydın'ı koy.

Sabrinin oynadigi her mac kaybetmeye yakindir...!!

Inanmayanlar bir statistige baksin!

Bu cockta bir ugursuzluk var ........ve bugun icim hic rahat deyil!:sad007::sad007::sad007:

:sgr: :sgr:

Ama harbiden biraz öyle ya :) Korkuttun beni simdi yemin ediyorum.

Gercekten kaybediyoruz Sabri´nin oynadigi maclari ya :(

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak

ne yalan soyliyim begendım

Maç saatine kadar daha bir çok 11 çıkar ama Fatih Hoca hafta içinde olsun , antrenmanlarda kadroyu kafasında belirlemiş takımı ona göre çalıştırmış özel görüşmelerini yapmıştır :)

Zaten iki karar çok etkili olacak ;

Burak'ın yanında ; Elmander mi Umut mu ?

Sol açıkta ; Engin mi Emre mi Riera mı ? ---> Buna bağlı olarak Riera oynarsa zaten sol beke Hakan Balta geçiyor direk.

Bu iki karar çok etkili :)

Bu maçta Hakan Balta 11'de başlarsa, Drogba hayırlı olsun diyebiliriz.. :rolleyes:

Ama harbiden biraz öyle ya :) Korkuttun beni simdi yemin ediyorum.

Gercekten kaybediyoruz Sabri´nin oynadigi maclari ya :(

Tam oyle kardes...........2011_2012 sezonuna bir goz at!

SIKINTI BASTI BENI .....KADRODA sABRIYI GORUNCE!

:sgr:

Geri
Üst Alt