STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Sergen seni bugün pek bi olumsuz gördüm .. :trollface:

orta düzey bir anadolu takımından bile kalitesiz bir kadro neresini beğendin :D

ligde iş yapıyolar mı yapıyolar..istekli ve arzulu oynuyolar hep. bizse hala melonun kendisine gelmesini,selçuğun formunun bulmasını,hamitin golle tanışacağını bekleyelim...bizimkiler sezon başından beri ciddiyetsiz.fener maçında son dklarda serbest vuruş verdik şikecilere. gol olsaydı ne olacaktı..böyle takım mı olur

Akşam ki kadro not edin ; Muslera , Sabri , Dany , Semih , Balta , Riera , Selçuk , Melo , Hamit , Elmander , Burak

Ilk 45 dakika durumumuza bakariz. Olmadi hemen Wesley Sneijder girmeli. 70-75. dakikayi beklemeyiz.

Ne olursa olsun, kimle oynarsak oynayalim, bu maci kazanmaliyiz. Gercekten baska yolu yok bunun.

Bugün ruhumuzu sahaya yansittigimizi görmek istiyorum, inanc görmek istiyorum, istek görmek istiyorum.

Presin Allahini görmek istiyorum, mücadele görmek istiyorum, cilgin bir taraftar toplulugu görmek istiyorum.

ligde iş yapıyolar mı yapıyolar..istekli ve arzulu oynuyolar hep. bizse hala melonun kendisine gelmesini,selçuğun formunun bulmasını,hamitin golle tanışacağını bekleyelim...bizimkiler sezon başından beri ciddiyetsiz.fener maçında son dklarda serbest vuruş verdik şikecilere. gol olsaydı ne olacaktı..böyle takım mı olur

Sen uykunu alamamışsın heralde.. :asd:

acaba kaç tane koyacağız bu teşvikçi şikeci tinercilere :)

bütün önemli büyük maçları iyi oynadık paniğe gerek yok

Ilk 45 dakika durumumuza bakariz. Olmadi hemen Wesley Sneijder girmeli. 70-75. dakikayi beklemeyiz.

Ne olursa olsun, kimle oynarsak oynayalim, bu maci kazanmaliyiz. Gercekten baska yolu yok bunun.

Bugün ruhumuzu sahaya yansittigimizi görmek istiyorum, inanc görmek istiyorum, istek görmek istiyorum.

Presin Allahini görmek istiyorum, mücadele görmek istiyorum, cilgin bir taraftar toplulugu görmek istiyorum.

bu olursa zaten artık ciddi olduğumuzu,odaklanmaya başladığımızı gösterir.yoksa sneijder ve drogbanın yanında oynamaya layık değiller şu anki formuyla futbolcularımız.

Akşam ki kadro not edin ; Muslera , Sabri , Dany , Semih , Balta , Riera , Selçuk , Melo , Hamit , Elmander , Burak

Güzel kadro ama maç saatine kadar beklemek lazım bence Burak Abi :)

Ayrıca Riera'yı beke çekip , sol açığa Engin'i koysak , hem Balta'ya hem Emre'ye katlanmasak ;

Yani Win-Win , Kazan-Kazan olsa :)

1-0 olsun bizim olsun

muslera

sabri dany semih hakan

hamit selçuk melo riera

elmander burak

gibi çıkarız

bjk oynar biz kazanırız

sonra avunacak bir sürü ayrıntı üretiriz yok tecürbe oyunu iyi tuttuk iyi mücadele ettik( kötü oyunun şansalcası gıcık herif futbola bu kalıbı soktu futbol yerlerde sürünüyor)

parçalı forma ile sahadayız

Güzel kadro ama maç saatine kadar beklemek lazım bence Burak Abi :)

Ayrıca Riera'yı beke çekip , sol açığa Engin'i koysak , hem Balta'ya hem Emre'ye katlanmasak ;

Yani Win-Win , Kazan-Kazan olsa :)

Engin'e ilk 11'de şans vermesi imkansız kardeşim.Keşke formda olsaydı.

bu olursa zaten artık ciddi olduğumuzu,odaklanmaya başladığımızı gösterir.yoksa sneijder ve drogbanın yanında oynamaya layık değiller şu anki formuyla futbolcularımız.

Hersey kendi elimizde. Ezikleri kendi ellerimizle gazlamamaliyiz. Biz 2 rakibimize de 5 puan fark atalim, üstüne de Drogba ve Toure gelsin, bunlar cöker zaten. O gazla da yürür gideriz bu sene. Ama bu mac cok cok önemli. Mazeret kabul etmiyorum

Engin'e ilk 11'de şans vermesi imkansız kardeşim.Keşke formda olsaydı.

Bilmiyorum bir haber okuduğumu hatırlıyorum , hafta içi , Hoca , Engin'i özel olarak hazırlıyor vs. diye.

Formda bir Engin tek başına dağıtırdı Bejeke'yi :D

Geri
Üst Alt