STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Hersey kendi elimizde. Ezikleri kendi ellerimizle gazlamamaliyiz. Biz 2 rakibimize de 5 puan fark atalim, üstüne de Drogba ve Toure gelsin, bunlar cöker zaten. O gazla da yürür gideriz bu sene. Ama bu mac cok cok önemli. Mazeret kabul etmiyorum

Aynen , bende böyle düşünüyorum. :) :yenieek:

Bilmiyorum bir haber okuduğumu hatırlıyorum , hafta içi , Hoca , Engin'i özel olarak hazırlıyor vs. diye.

Formda bir Engin tek başına dağıtırdı Bejeke'yi :D

en fazla çalıma girerdi sürekli ,topu kaptırırdı.söz konusu GS ise bize gelen futbolcular garipleşiyo..bjkde,fenerde veyahut trabzonda olsalar güzel gol de atarlar..herşeyi yaparlar.bize gelince böyle.

en fazla çalıma girerdi sürekli ,topu kaptırırdı.söz konusu GS ise bize gelen futbolcular garipleşiyo..bjkde,fenerde veyahut trabzonda olsalar güzel gol de atarlar..herşeyi yaparlar.bize gelince böyle.

Hocam bu konuda gerçekten şanssızlığımıza katılıyorum , fakat Engin'in de geçen sezon ki bu sezon Süper Kupa'da ki oyunu göz ardı edilemez , 11 maçlık ceza yedi çocuğu :( , Formda bir Engin Beşiktaş'ın zayıf kanadı olan sağ kanadını dağıtır , bu maç show yapardı.

şu maç burak coşsa ve maçı kazansak var ya sadece bjklilere değil fenerlilere,trabzonlulara,onu kabullenemeyen GS'lılara bile goymuş olacak.ama zor işte hep hayal...

Fena totem yapıyon reis

Hocam bu konuda gerçekten şanssızlığımıza katılıyorum , fakat Engin'in de geçen sezon ki bu sezon Süper Kupa'da ki oyunu göz ardı edilemez , 11 maçlık ceza yedi çocuğu :( , Formda bir Engin Beşiktaş'ın zayıf kanadı olan sağ kanadını dağıtır , bu maç show yapardı.

benim böyle konuştuğuma bakmayın,bi nevi zehrimi akıtıyorum aslında.sezon başından beri ben bu takımın halini beğenmiyorum ve bu halimizden nefret ediyorum. sezon başından beri 3-4 maçı dahi 90 dk izlemiş değilim.hep yarım bıraktım.bu akşamki maçı da izlemiycem.

benim böyle konuştuğuma bakmayın,bi nevi zehrimi akıtıyorum aslında.sezon başından beri ben bu takımın halini beğenmiyorum ve bu halimizden nefret ediyorum. sezon başından beri 3-4 maçı dahi 90 dk izlemiş değilim.hep yarım bıraktım.bu akşamki maçı da izlemiycem.

Bakalım hocam , rezil halimize rağmen ligde lider , ŞL'de son 16'dayız , Sneijder geldi , Drogba gelecek , Kolo Toure gelecek.

bi kehanette bulunayım o zaman. eğer

-------selçuk-----melo--------

hamit------emre----------riera

şeklinde olursa ortasaha emre yeteneksizi iyi oynayabilir,hatta harika bi maç çıkarabilir.çünkü en etkili olacağı yer orası.

Güzel bol pozisyonlu bir maç olur umarım.Emre'den gol veya asistler bekliyorum..:)

Bakalım hocam , rezil halimize rağmen ligde lider , ŞL'de son 16'dayız , Sneijder geldi , Drogba gelecek , Kolo Toure gelecek.

işte artık ağırlığımız koymalıyız.şu maçı canla başla oynayıp kazanmalıyız.

şeklinde olursa ortasaha emre yeteneksizi iyi oynayabilir,hatta harika bi maç çıkarabilir.çünkü en etkili olacağı yer orası.

Zaten Emre'nin , Sneijder'in de gelişi ile asıl mevkisi olan 10 numara için Sneijder'in arkasında bekleyeceğini , kupa maçlarında , basit maçlarda , ceza da , sakatlıkta oynayacağını düşünüyorum.

Bu adamın kanat oynaması günah , haram. (Tövbe estağfurullah ama :) )

Ya Selçuk'un yerinde orta sahanın ortasında oynayacak , yada dediğim gibi Sneijder'in. Selçuk'un yerinde dediğim de Sneijder örneği ile aynı , kupa , ceza , sakatlık vs.

Orada Sneijder olmalı. Emre'nin en verimli olacağı yer yedek kulübesi.

Hala enginden medet umanlar var :SS:

Zaten Emre'nin , Sneijder'in de gelişi ile asıl mevkisi olan 10 numara için Sneijder'in arkasında bekleyeceğini , kupa maçlarında , basit maçlarda , ceza da , sakatlıkta oynayacağını düşünüyorum.

Bu adamın kanat oynaması günah , haram. (Tövbe estağfurullah ama :) )

Ya Selçuk'un yerinde orta sahanın ortasında oynayacak , yada dediğim gibi Sneijder'in. Selçuk'un yerinde dediğim de Sneijder örneği ile aynı , kupa , ceza , sakatlık vs.

bunu şu forumda düşünenlerin sayısı az ne yazıkki ama haklılar.emre çolak çok yetenekli ve sol kanatta oynasa dahi yeteneğini göstermeli.

Bu sezon 11 maç ceza verilerek adam bitirildi zaten o 11 maç olmasaydı eminim çok büyük katkıları olacaktı , Süper Kupa'da veya geçen sezon nasıl oynadığını görmediniz mi ?

Banane kardeşim gecen sezondan hala mı bu muhabbet baroşta oynasın o zaman.

Cezayıda haketti fenerbahçede ki canerden farkı yok enginin gözümde çirkeflikle biyere gelemez kimse topunu oynasın :rolleyes:

Banane kardeşim gecen sezondan hala mı bu muhabbet baroşta oynasın o zaman.

Cezayıda haketti fenerbahçede ki canerden farkı yok enginin gözümde çirkeflikle biyere gelemez kimse topunu oynasın :rolleyes:

Caner nere ? Engin nere ?

Geri
Üst Alt