STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | D.A.

Buradan da puan kaybedersek yuh derim sadece.

Zemin güzei, tribün muazzam, skor şahane, her şey senin için ulan Sneijder :D

Gir şu maça, bir kerede sen koyyy ...

Biz ehemmiyeti yüksek maçları hep iyi oynuyoruz, nasıl oynayacağımızı biliyoruz ve istediğimiz skorları, sonuçları alıyoruz. Bugün de maç sonu aynen böyle olacak :ayatollah:

Bu arada daha 45 dakika var. Unutanlar varsa söyliyim dedim.

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | 1.Y

Ne diyorsak o; Umut-Elmander hamlesiyle maca 1-0 onde basladik ve mac boyu da ezdik.

Cift forvetse Elmander-Umut.. Tek forvetse Bu-rak

Evet haklısın çok iyi basıyorlar fakat ne kadar basıyorlarsa o kadar da topu ilerde tutamıyorlar. %60 larda oynadığımız bir maçta şut sayımız 2 ya da 3 bu nedenle ilerde topu tutup sağa sola arkaya oynayabilecek bir forvete ihtiyacımız var. Tıpkı Hakan Şükür gibi, Hagi-Hakan ikilisini, top tutma ve hucüm bazında Sneijder ve gelirse Drogba ile yakalayabiliriz...

bedavamı sandın para verip aldım :D

Simdi Burak tek forvet, Sneijder arkasinda. Bunu deneme zamani geldi.

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | D.A.

Bence en kötüler Sabri, Hamit ve Elmander. En iyiler Umut, Semih ve Riera.

Sabrinin attığı her top rakibe gidiyor. Hamit hem koşamıyor hem pasları çok kötü, 3 Bjklının arasındaki adama pas atıyor... elmander koşmaktan başka hiçbirşey yapmıyor.

Umut hem yaptığı pres hem de koşularıyla takıma çok faydalı oldu. semih çok kritik pozisyonlarda kritik müdaheleler yaptı.

İlk 10 dakikayı seyredemediğim için Emre'nin golünü göremedim. Ama aeyrettiğim dakikadan sonra her zamanki gibi rezaletti. Bir insan hep yanlış pas seçimi yapabilir mi yav? umut sola koşuyor adam sağa atıyor topu. Şut vurması gereken pozisyonda pas veriyor, pas vermesi gereken pozisyonda şut atıyor.

Belki ben çok ön yargılıyım Emre'ye karşı, ama oyun zekası bu kadar düşük olan bir orta saha futbolcusuna tahammül edemiyorum....

İnşallah ilk 15 dk da bir gol daha buluruz.

Emre biraz sol çizgiyi iyi kullansa şu an 3-4 bulurduk maç kopardı farkada gıdebılırdık :D

Umut pası 30 saniye erken atabilse of of :D Bir de fernandes diye bır topcu varmıs turkıyenın en kalıtelısı fılan dıyolardı sneıjder ıle kıyaslıyolardı gorebılen varmı onu ?

harika gidiyoruz ikinci yarıda umarım böyle oynarız ve gol atarız.aslında böyle bitsin sonuçta 3 puan çok önemli bu maçta.

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Hamit fazla ağır

Geri
Üst Alt