STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | D.A.

Sneijder bomboş pozisyondayken Sabri ve Engin ona pas atmadı, umarım bu böyle devam etmez.

Sneijder'in pas kalitesi Selçuk'un dahi 2 gömlek üstünde. Sakin, pek agresif olmayan ama çok akıllı bir oyun tarzı var. Benim beklediğimden daha az agresifti açıkçası. Yarım saatte ancak bu kadar :)

Bu Bjk biizmle değil 10, 8 kişiyekarşı oynasa, duran top ve 90a giden uzaktan bir vuruş haricinde gol falan bulamazdı. Ben çok rahat seyrettim maçı.

Hamit nedense 10 kişi kaldıktan sonra çok iyi oynadı, ama 6pasın hemen önünden kaçırdığı pozisyon içler acısıydı. Bence Drogba geldiği anda Elmander bir daha ilk 11 görmez.

İlk Yarı Sabri'nin neden kötü olduğunu soranlara attığı pasların ne kadar rezalet olduğunu söylemiştim. Adam sanki beni haklı çıkarmaya ant içmiş gibi ilk yarıdan bile beterdi.

Bence Melo tükürmedi, ufak bir agresiflik gösterdiği halde bu maçta ne kadar çirkef ve ahlaksız bir pislik olduğunu kanıtlayan Oğuzhan'ın yaptığı tiyatro sebebi ile atıldı.

Hakim inanılmaz derecede rezaletti, böyle ezik, şahsiyetsiz bir hakeme derbi değil, 8. Lig maçı bile verilmez.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit(Yekta) Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

Bence bu kadaro hem ligi dağıtır, hem de CL'de tur atlar. İnşallah!

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

- 80 top kaybıyla oynadık bu maç bu top kayıplarının en az 30 tanesi sabridendir. şu takımda oynayacak son adam sabridir.

- hamit belki de en iyi maçını oynadı.

- fatih hocanın forvetsiz oynamasını anlayamadım.

- meloya çok kızdı fatih hoca, bundan sonra baya bi uzun süre kadro dışı kalır kesinlikle,

- kolo toure, sneijder, drogba bu takıma ilaç olacak nasipse...

forvetsiz oynayacaksak drogbayı ne diye alıyoruz :rolleyes:

Fark oldu 5 puan.Ama dansözlere karşı oynadık resmen.Bakalım Adalet Bekçileri (???) ne yapacaklar bu dansözlere

Güntekine bak ne diyeceğini şaşırmış Galatasaray düşmemeye oynayan takım gibi oynuyormu ş aahhahah Menemenspor iyi koyduj ama size. 1 şutları var adamların hala laf atıyor.

Kendileri ne yapmış 3-3'lük maçta

[video=youtube;LOGlWHixiWs]https://www.youtube.com/watch?v=LOGlWHixiWs[/video]

acilarin-cocugu-kucuk-emrah_42410.jpg

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | 2.Y

Oguzhana Arsenaldaki arkadaslari tembel diye tanimliyor ondan 1 arpa yol olmaz inan bana

Topu çok güzel çeviriyordu sağa sola da açabiliyor oyunu rahat bir oyuncu, top rakıpteyken bozabiliyor da adamı yani böyle rahat kendine güvenen bir topçu hemen belli ediyordu sahada kendini

Ridvan gültekin söyleyin hadi koyduk mu???????????

Melonun yaptığını savunmayın burada. ağzından tükrük çıkıp çıkmaması önemli değil. orda o hareketi yapmayacak.

Bu Portekizcede bir gariplik var çok tükürüklü bir dil.

sneijder hazır değil maalesef ben drogbadan daha umutluyum. gelir gelmez boruları döşemeye başlar.

sanki olacaklar devre arasinda icime dogmus:

Böyle büyük takım olur mu yahu ? Adamlar resmen 1-2 atak yaptılar , 10 kişi pozizyon vermedik ..

Maçta hiç derbi havası yoktu .

Meloya saldirmayi birakin..Adami tahrik ede ede Kirmiziyi yedirttiler..Tükürdügünede inanmiyorum..pek belli olmuyor..adam ilk defa bizde kirmizi yedi..Kirmizi karta kadar takimin en iyisiydi..

Kendi Futbolcularimizi bu kadar cabuk harcamayin ..MELO Candir..Bizde futbolu birakmalidir!!!

Güntekine bak ne diyeceğini şaşırmış Galatasaray düşmemeye oynayan takım gibi oynuyormu ş aahhahah Menemenspor iyi koyduj ama size. 1 şutları var adamların hala laf atıyor.

Ohaaa ohaa bunu dedimi gerçekten şaka gibi BJK'nin Hilbert dışında pozisyonu yok tüm istatistiklerde çakmışız bırak da Melo çıktıktan sonra biraz geride bekleyelim ulan bu kadarmı mallık olur ya yuh yuh yuh ...

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | 2.Y

52009STSL13-hft19.jpg

5 'ledik iyi oldu...

melo tükürmedi yazık oldu daha farklı alabilirdik. sabri riera dany semih çok iyidiler bence. hamit berbattı ağır çekim oynuyor sağ açık olmaz

Fatih terim meloya bir bakış atıp itikledi ki bir daha göremez bence formayı.

Geri
Üst Alt