STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Drogba geldikten sonra Hakan Balta yazanlar vardı. Sanırım artık vazgeçtik bu sevdadan. Drogba bile yedek kalabilir yeter ki Balta oynamasın.

Samet Aybaba'nın taktiği..Melo'nun üzeriene gidin, tahrik edin, 10 kişi bırakın, yoksa biz bunları sabaha kadar oynasak yenemeyiz...

Bu taktiği Aykut Kocaman'dan çalmış :)

Tweetler

1 yeni Tweet

Resmi sitenin girişi.

1228_galatasaray2besiktas1.jpg

rezillik tükürme yok resmen

Melo orada tükürdü diyenin Allah belasını verir..

Adamın günahını almayın maçı izledik göz var nizam var adam tükürmüyor orada..

Oğuzhan ve Gökhan Süzen Oscar ödülü alırlar bu oyunlarıyla :mad:

Drogba Rıdvoşa iyi koymus daha gelmeden

çok iyi hatırlıyorum sezon arasında fatih terim bana kalırsa bir forvet oyuncusu almalı, bu yönde bir isteği olacağını düşünüyorum demişti bu rıdvan. şimdi drogbayı duyunca canı sıkıldı galiba.

bu arada maçta şeye çok güldüm.. Daha doğrusu gülmedim üzüldüm lan..

Fatih terim kenardan: Wesleyyyyyyyyy Wesleyyy diye bağrıyo

Samet Aybaba : Mehmetttt mehmettttt :sad007:

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Mücadele ve ortaya koyduklari özgüven sebebi ile hepsine helal olsun!

Sent from my iPad using Tapatalk

Melo tükürmedi yedirmeyin adamı

Melo'ya bu kadar saydırmaya gerek yok ilk yarı fena top oyanamadı. Bu kadar gerilimin yüksek olduğu yerde ben de siz de anormal hareketler yapabilirsiniz. Gereksizdi ama yaptı işte sene sonuna kadar herkesden Yekta'dan, Sabri'ye artık kaç maç ceza alırsa, cezası bittikten sonra Melo'dan Sneijder'e kadar herkesden faydalanmamız lazım. Hamit'e artı parantez açmak lazım kırmızı karttan sonra resmen döktürdü. Son yarım saat zaten sahada pek futbol da yoktu açıkcası. İlk 20 dk'daki Galatasaray biraz otursa benzetme uygunsa Alman makinası gibi şaşmadan 90 dakika çalışır hale gelse CL'de her takımla kafaya oynar ama sonradan sapıtıyoruz. O kadar kalabalık ceza sahasında rakibe vurdurup gol yiyoruz ve bir kırmızı kartla gerilim dakikaları başlıyor.

Buarada kimse bana bu maçın adı derbi falan demesin. Beşiktaş formasını amatör takım oyuncularına giydirsek yine derbi mi diyeceğiz sırf rakibin adı Beşiktaş diye. Beşiktaşlı oyuncuları küçümsemek için demiyorum ama arada kalite ve kondüsyon farkı varsa yediğimiz gol gibi yemeyeceksin, sahada amatör işler yapmayacaksın ve bulduğun pozisyonda yazacaksın. Yeri geliyor en sıradan Avrupa takımları bile gelip bizim ligin en iyilerine 2-3 atıp gidiyor. Onlar da diyor mu rakip Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe uuuuv herşey olabilir diye.. Formayla, armayla değil oyuncuyla, sistemle olur bu işler neyse.. Kırmızı karttan çok buna kızıyorum ben. Hafif kırık adamları hep sevmişimdir o yüzden Melo bunu yapar yarın gelir X, Y de yapar hatta cileden çıkınca en efendi adam bile yapar asıl problem futbolun temel şeylerinde saklı ve bunu takım olarak bir türlü yapamıyoruz. Elde herşey var artık Terim sahaya bir sistem yansıtması gerekiyor. Giren çıkandan bağımsız tıkır tıkır işleyecek bir sistem, yoksa bu sistemsizlikle hep tıkanır hep kah Melo, kah Amrabat, kah Emre veya Hamit gibi günah keçisi arar dururuz.

Tümer: Burak kardeşim defansa yardım etmediğin sürece ilk tercih olmazsın.

Noktası virgülü değil ama mesaj bu.

Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Ulan Hamit kötü oynadı diyip durmayın. Tamam o golü kaçırmaması lazımdı ama forvetsiz takımda topu saklayan, takımı ilerde tutan tek adamdı. Hamit olmasaydı maç bizim yarı sahamızda oynanırdı.

Hamit iyi oynadı evet ama ne yaptı. Çok ağır, maşallah buldozer hibi hareket ediyor.

MELO Twitterda bunlari yazmis :

For God and the happiness of my children. Do not spit on anyone. Can approach the camera 100 times and show the picture a hundred more.

tükürmedigine dair yemin ediyor

Geri
Üst Alt