STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Ridvan DILMEN'i izleyin!!! Gazi verip kovdurtmak istiyor takimdan.. SAKIN YEDIRMEYIN MELO'yu...

küfür etmis orda melo . oguzhan küfür etmis oda karsilik vermis isde.

Ulan Hamit kötü oynadı diyip durmayın. Tamam o golü kaçırmaması lazımdı ama forvetsiz takımda topu saklayan, takımı ilerde tutan tek adamdı. Hamit olmasaydı maç bizim yarı sahamızda oynanırdı.

Ha iste bunu anlayacak kadar futbol gorusu ve bilgisi olmayan kisilerin su macda sadece ONYARGI ile yaklasip bir pozisyonda gol kacirdi diye negatif yorum yapmalarina hasta oluyorum. Biraz Objektif olun beyler.

Defalarca izledim Melo'nun pozisyonunu tükürük falan göremedim. Meireles'e ceza veremeyen şeref yoksunlarına Melo'yu yedirmeyiz. Sıkar öyle ceza vermek.

Renktaş tuhh demesı yetmez mi orada adamla burun burunalar yapmayın ya doğru bence tükürmeyle aynıdır bu kasıt

kesinlikle. orada o hareketi yapmayacaksın. karşında fırsat kollayan adamlar var zaten. bunu yaparsan böyle atttırırlar işte. sorumsuzluk ve disiplinsizlik bu başka bir şey değil.

Acaba bu forumda melo tükürdü diyenler,mereilles tükürmedi diyenlerle ayni kisilermi??

ya melo tükürdüysede tükürmediysede artık bu takımdan gitsin

satılmıs mhkmnasıl dogrudılar bızı ince ince

o degılde bazı gerı kafalılar tükürdü dıyor

göz denılen organınızı kullanın benden sıze tavsıye

bakalım yonetım ne yapacak bu durumda

7 saat vıdeo ızleyen ler ne yapacak bakalım

Orada Melonun küfrettiğini gördüm resmen ama küfürden değil tükürükten yedi diye düşünüyorum tükürükte olmadı ama puhh veta tuhh neyse işte bu harekette kırmızıdır

[h=5]tükürmüş tükürmemiş farketmez melo takımı düşünmüyo taraftara oynuyo takıma zarar veriyo sürekli, gitsin feshetsinler sözleşmesini şahsi fikrim bu[/h]

Şimdi iyice inceledim pozisyonu tükürmemiş. İlkten tükürdü gibi gördüm ama 3 4 harflik bi kelime söylüyor tükürse ağzı bi kelime söylüyor gibi açılmaz. + Meloda bu kadar yemin ettiyse sanmıyorum.

Her zaman söylüyorum fenerden daha pislik bir takımdır beşiktaş bunları yendikçe daha çok seviniyorum..Çünkü bildiğiniz ezilmişlik duygusu vardır beşiktaş taraftarında kendilerini büyük takım sanarlar..Bugün o dolandırıcı Oğuzhanınız olmayan tükürüğe suratını tuttu ya allah o üçkağıdı görüp size ilahi adaleti gösterdi kaleye bile gelemediniz o pozisyondan sonra..Menemenci fakir tüpçünün eski çocukları sizi

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Umut'a yaptigi muthis orta ve asist icin tesekkurler,

Emre'ye dogru yerde dogru vurusu ve gol icin tesekkurler,

Selcuk'a yaptigi guzel asist icin tesekkurler,

Riera'ya guzel kafa vurusu ve gol icin tesekkurler,

Hamit'e ozellikle 10 kisi kaldiktan sonra aldigi sorumluluk, topu tutmasi, oyunu sogutmasi, ozverisi icin tesekkurler,

Bir de vurusu gol olsaydi, bence macin adamidir,

Ve digerlerine hepsine bravo.

Melo da tukurmuyor, oyuncunuza sahip cikin.

Simdi Ridvan'in soyledikleri bile Melo'yu hemen harcamaya calisiyor.

Ligtvnin sitesinde yayınladığı görüntüler doğrultusunda tükürme falan yok. Tükürdü diyen acil göz hastanesine başvursun.

Adam sadece ağzını büzmüş lan, saf hakemlerde Oğuzhan'ın hareketlerini yemiş. Satılmış mı desem artık hakemlere ne desem bilemedim.

Eğer beyler biz böyle yaparsak ( Şınaydere pas vermediler ) Medya şimdiden oynamaya başlar bizim takımın üstüne.. Denk gelmedi diyelim.. Müsait görmedi belki o futbolcu diyelim.. İlk maçtan kesmiyelim , asmayalım.. Bekliyelim 2-3 maç daha oynansın o zaman böyle giderse tepkimizi koyarız.. Lütfen rica ediyorum sizden.

o değidle oğuzhan sondakiakda topu kaptırınca nasıl yere attı kendini

Geri
Üst Alt